הנסיכה שלי מתה היום..

הינדה 54

New member
קבלי תנחומי מבינה אותך ואם תרצי גור

מעורב פני אלי במסר הכלבה שלי בהריון היא כלבה מעורבת של פודל עם מה רק אלוהים יודע אבל אני חושבת שהיא יותר חכמה מהרבה כלבים שהכרתי עד היום

night mistress

New member
../images/Emo13.gif תודה..

אני מאמינה שיעברו כמה שנים עד שאני אחזיק כלב נוסף,אבל גרמת לי לחייך.. תודה

night mistress

New member
../images/Emo51.gif לכל המנחמים..

יקח לי קצת זמן להתגבר.. בחודש האחרון כמעט שלא יצאתי מהבית,הייתי צמודה אליה, ובשבוע האחרון לא עזבתי אותה לדקה,ישנתי איתה,נשמתי אותה,רק כדי לחוות כל דקה מהזמן שנותר לנו יחד.. אני מקווה שהיא בגן עדן של כלבים,רודפת אחרי חתולים (במקום שהם ירדפו אחריה-כמו שקרה כשהיא הייתה עדיין בחיים).. המון תודה על התמיכה!! אוהבת מאיה

נ י ב ה1

New member
נייטי, רגשת אותי מאוד../images/Emo70.gif

עכשיו, כשגם לנו יש כלבה, אני ממש מבינה את העצב שלך. הכלבה הופכת לחלק בלתי נפרד מהחיים שלנו. חלק מהמשפחה. ומאוד כואב כשקורה לה משהו. מנחמת העובדה שאת גידלת אותה והיית איתה במשך 16 שנה שאני בטוחה שהיו נפלאות לשתיכן.

dance of life

New member
אוו... ../images/Emo201.gif

אני כל כך מצטערת... תודה שנתת לה בית חם ואוהב...!

מאיה יקרה שלי ../images/Emo7.gif

נתת לה אהבה מכל הלב, זה דבר שלא כל חיה עלי אדמות זוכה, תתנחמי בעובדה שהיא מתה מזיקנה ושיבה טובה ובעולם שלנו לחיות זה זכות גם למות בלי כאבים וסבל. אוהבת אותך המון

מצטערת מאד לקרוא, שכך נסתיימו

חייה. כואב לי מאד שהיא כבר לא איתך. גם לי יש כלב, רק שנתיים. אני, שמעולם לא גידלתי שום חיה, קשורה אליו עד עמקי נשמתי. מקוה שתמצאי מקום בליבך לכלב חדש, שישמח אותך שוב, כמוה. הוא לעולם לא יתפוס את מקומה, כי מקומה שמור ונצור עמוק בליבך.

coral chan

New member
הו..נייטי.. ../images/Emo201.gif../images/Emo210.gif

מכירה את ההרגשה.. משתתפת בצערך

למעלה