חברה קצת רצינות היום

Swimmer2love

New member
../images/Emo16.gifחברה קצת רצינות היום

מתו שמונה חיילים ועשרות נפצעו אז....צריכים להיות חזקים ושהלחימה הזאת תגמר כמה שיותר מהר

McCriminal

New member
אח שלי בבינת ג'ביל ../images/Emo16.gif

אבל הוא ברוך ה' בסדר כרגע... אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמיים!

RenanaD

New member
../images/Emo16.gif

ה' ייקום דמם
תהי נשמתם צרורה בצרור החיים!

../images/Emo16.gifה' יקום דמם../images/Emo7.gif../images/Emo19.gif

8 חיילים, אמיצים, רק כמה שנים מעלינו. זה נוראי. נקווה שבקרוב כל המחבלים האלה גם ימותו.

lama האחד

New member
../images/Emo16.gifה' יקום דמם

תסתכלו ברוטר נט (www.rotter.net) יש שם תמונות של עמיחי מרחביה הי"ד אחד מאלה שנפלו אתמול רואים שם אותו בפינוי חוות גלעד שיס"מניקים חונקים אותו ומתעללים בו.

גלעד2211

New member
אני מבקש למחוק את הקישור הלא מתאים

הזה שביום כזה מערבבים בין מותו של לוחם צה"ל גיבור שלנו סרן עמיחי מרחביה שנפל ז"ל לבין ההתנתקות וכול מיני השוואות מצחינות ומטועבות <כמו כותביהן> על השוואה להתנתקות והנאצים באיחוד שמשווים שם אריק שרון שנלחם על חיי לנאצי.. תודה.

RenanaD

New member
ואני מבקשת להפסיק לקלל ../images/Emo131.gif

בין אם אתה מתנגד לדברים המובאים בקישור ובין אם לא - יש להתבטא בצורה נאותה בפורום

a b u y a

New member
מצטרף לדברים../images/Emo45.gif

זה שהנאמר לא מוצא חן בעיניך זה לא נותן לגיטימציה לקלל את הכותבים. בייחוד לא כשגם אתה נמצא באותה הסיטואציה

גלעד2211

New member
אוקי אז את צודקת

שרון הוא קלגאס <כמו שרשום שם בהודעה בלינק>. רק עליי כל הזמן מתנפלים אבל תסתכלי בקישור הזה שמשווה את אריק שרון לנאצי איזה דיעה יש פה בכלל? את מסכימה עם זה?

courteney cox

New member
../images/Emo45.gifאני איתך

די כבר!!! כל פעם שמשהו לא טוב לך תתחילו לקרוא לאנשים נאצים?? ועוד לראש ממשלה שלכם? מה אתם חושבים, שהוא עשה את זה נגדינו? הוא עשה את זה כי היה נראה לו שזה יעזור למדינה שלנו. ותוהים בינכם אני גם הייתי נגד הפינוי אבל כשפינו לא קיללתי את הראש ממשלה ואת אלה שבעד הפינוי. [קיללתי רק את הערבים
] בכלל מקרה קצת חפרתי ואין לי מושג אם זה קשור בכלל לכתבה ואם יצאתי פה בן אדם לא שפוי כי לא קראתי את הכתבה, רק שמעתי שקוראים לראש הממשלה נאצי וזה עיצבן אותי
בכל מקרה, לא אמרתי שאתם קוראים לו, התכוונתי לכותבי הכתבה.

a b u y a

New member
../images/Emo45.gifגמני לא אוהב את כל אלה שביקרו

את שרון על זה...כי אני בטוח שהוא עשה את המעשה הנכון ביותר(עם כל הלחץ שעליו מהעולם), ומי אנחנו, פשוטי העם, שנשפוט אותו?! הפריע לי שאמרת שקיללת ערבים

גלעד2211

New member
אני לא קיללתי ולא אקלל ערבים

בחיים לא אקלל ערבים אני בעד זזכויות שוות לנו ולהם כאחד. ומעידך אני טוען שאנחנו וגם הם לא כאלה צדיקים לכן אין שלום אמיתי. גם אנחנו לפעמים פוגעים להם בחפים מפשע וטוענים שזה "בטעות" "במקרה". אי אפשר לאכול את זה כל כך הרבה.

למעלה