חברה קצת רצינות היום

למה לעזאזל?../images/Emo19.gif

אני יודע שזה לא ממש המקום לדיונים כאלה. אבל, למה צריך לתת זכויות שוות לאותם ערבים שנגדם נלחמנו כדי להקים את המדינה שלנו? לאותם ערבים שטובחים בנו, ושרוצים שנעוף מפה? לאותם ערבים שיש להם את מצרים, סוריה, עיראק, איראן, לבנון, תימן, סודן, וכל שאר המדינות הערביות כדי לגור בהם. ולנו יש רק את ישראל שלנו? למה שיהיו להם אותם זכויות?! להזכיר לך למי הוקמה המדינה הזאת?! גם למהגרים באמריקה אין אותם זכויות כמו לאזרחים!

a b u y a

New member
אני אענה לך בקצרה...

כי לא כל הערבים הם כמו אלה שתיארת...

RenanaD

New member
אני לא נכנסת לקישורים כאלה ../images/Emo131.gif

שום קללות, בשום מצב, לא מקובלות עלי. לא הן יפתרו את הבעיות שיש לנו במדינה.

גלעד2211

New member
צודקת למרות ש

אם הייתי יודע שיהיה שאקירה ב"סוף שבוע רגוע" בגלגל"צ לא הייתי יוצא ומזמין אותך לרקוד בשביל להעלות לך את המורל. פשוט שמעתי את זה בחוץ. ואמן שתגמר המלחמה הזאת והחיילים שלנו ישובו בשלום הביתה ויחסלו את נאסרללה יחד עם רוב חברי הכנסת המצחינים וחסרי הבושה האלה <להוציא את יוסי שריד שהיה בצפון וגם סעד קשישים שם> אשר יצאו לפגרה כשבצפון יש קשישים חסרי אוכל/תרופות שיושבים במקלטים מלאים בטינופת חולדות ועוד דברים ממש לא נעימים כמו ששמעתי אתמול אצל גיא מרוז ואורלי וילנאי גם בגלי צה"ל וגם בערוץ 2. אגב הלוואי גם שמי שמחבורת המנופחים האלה למעלה שאת פגרתו עושה בחו"ל ישאר שם ולא יחזור. פגרה=פיגור.

CoolBarkLand

New member
מה קשורה שאקירה עכשיו?

זה טריק מאוד עלוב ופאתטי לשלב את הדעות שלך על שאקירה בשרשור שנועד לכבד את הנופלים במלחמה הזאת

גלעד2211

New member
שום טריק עלוב

זה שבגלגל"צ משדרים את שאקירה ביום כזה ועוד במסגרת רגועה זה לא בעיה שלי. ואני אמרתי שאני כואב ודואב את מות החיילים ורע לי כמו לכולם. אבל צריך קצת ציניות אחרת אנחנו נמות מבפנים וזה עדיין לא אומר שאני לא מרגיש חרא אבל כל אחד מתמודד עם זה בדרך שלו. וזה שפרסם את הלינק שיש שם השוואה בין שרון לקלגאס זה בסדר? למה על זה לא נאמר כלום?

גלעד2211

New member
לא האשמתי רק אמרתי

כל דבר מפריע אי אפשר לכתוב אות בלי שתעשו ממני רוצח?

CoolBarkLand

New member
אפשר לכתוב הרבה מאוד דברים

ולהתבטא באופן נורמאלי והולם, בלי התחכמויות מטומטמות בנושא אהבת חברי הפורום לשאקירה ובלי קללות בפורום. אתה יכול לומר שאתה חולק על דעתו של מישהו- אך עשה זאת באופן הולם. כמו כן אתה יותר ממוזמן כמובן להשתתף בשרשור זכרון שכזה, אבל עשה זאת ללא שטיקים שכאלה. זה לא מצחיק וזה לא מכובד. חבל שאתה בוחר להאשים את חברי הפורום שלכאורה עושים ממך "רוצח", במקום פשוט להתבטא באופן מתאים לרוח הפורום...זה ילדותי

גלעד2211

New member
לא הבנתי מה יש לחלוק על מישהו

שרושם על אריק שרון בפורום שהוא נאצי וקלגאס בגלל ההתנתקות ועוד בשירשור כזה????? איזה דיעה יש לו בכלל?

CoolBarkLand

New member
ודאי שיש לחלוק

ואני בהחלט מסכים איתך, הלינק שהוא הוסיף לקטע היה לא לעניין, וכידוע עוד מימי בבושקה המרוקאית שאני לא סובל דימויי נאצים/שואה. אבל יש דרך לכל דבר- מבקשים ממך לא לנבל את פיך [כתבת שכותב הדברים הנ"ל הוא מתועב] פשוט קח את ההערה לתשומת ליבך ואל תתווכח
יש דרך להגיד כל דבר, ועד כמה שאני מסכים איתך בנושא הזה וחושב שהלינק הזה לא ראוי לשרשור כזה [או לכל מקום אחר לטעמי האישי], תאלץ לא להשתמש במילים גסות בפורום רק כדי לשמור על האווירה בו

גלעד2211

New member
טוב אני קצת כעסתי זה ממש

עולה על כל העצבים ההשוואות האלה אז אני מצטער. אבל אין דרך להעיף את הלינק הזה?

קטע שחיברתי

לזכרם של החיילים שנפלו בלחימה {מאז 12/07/07},הקטע נכתב בערב יום רביעי. פרחים/אורית פרחים רבים, פרחים יפים, פרחים מוגנים, פרחים מגנים, ברגע אחד נקטפו, הרי אסור לקטוף פרח, ובטח שלא פרח מוגן, כבר לא יושתל פרח חדש, ולא יחליף את אותו רגש, כאב של פרח שנקטף.

למעלה