חוזה מריה "אל צ'אבה" חימנז

../images/Emo16.gif חוזה מריה "אל צ'אבה" חימנז

יום השנה למותו הטרגי של "עז ההרים" הספרדי, נערך השבוע. בשישי לדצמבר 2003 נפטר חוזה מריה חימנז בגיל 32. בפרוסייקלינג (גליון ינואר) יש כתבה מרגשת על הרוכב, ועל בעיות הדיכאון שהיו לו לאורך הקריירה. בעיות שבסופו של דבר הביאו כנראה למותו בקלינקה פרטית לטיפול בבעיות דיכאון. המחיר הבלתי נתפס של התהילה.

חימנז הישגים:

28 ניצחונות לאורך הקריירה (22 מהם היו בקטעי הרים אשר הסתיימו בפיסגה) 1993-מתחיל את הקריירה המקצוענית שלו בקבוצת בנסטו הספרדית (הקבוצה של מיגל אינדוראין). 1997- אלוף ספרד מקום שמיני בטור קטע ומלך ההרים בוואלטה 1998- 4 קטעים, מלך ההרים ומקום שלישי בדרוג הכללי בוואלטה. 1999- קטע, מלך ההרים וחמישי בדרוג הכללי בוואלטה. 2000- מנצח את הקלאסיק ד'אלפס, מקום 23 בטור, לא מסיים את הוואלטה. 2001- 3 קטעים בוואלטה ומלך ההרים. 2002- לא מתחרה. 2003- לא מתחרה. נפטר בשישי לדצמבר 2003 בקליניקה לטיפול בדיכאון.

Sybh

New member
../images/Emo16.gifואחד ההישגים המרשימים

אם לא המרשים שבהם - הנצחון בקטע השמיני של הולטה ב-1999 שהסתיים בפסגת האנג'לירו.

levinerez

New member
בועז - לא נמאס לך מפרסום סמוי לאופנ

לאופניך????? תאמינו או לא!!! באותה שנה - האחרונה שלו - לקח חימנז את מלך העליות עם שלדה שתוכננה עבורו לטיפוסי עליות (_לא ננקוב בשמות מפאת פרסום) אולם כל המטרה של הקבוצה הייתה לקחת את שלדה לחולצת המטפס ולכן גם נסגרה העסקה שם ספק השלדות - וואלטה על האופניים רק למען החולצה הירוקה ארז

לא, נמאס לנו מההערות האלו שלך!!!

מה קרה? עכשיו רוכבים על הודעות של אחרים כדי לדחוף את הקישקושים האלו??? יש עוד רוכב שתיכננו עבורו שילדה מיוחדת ובזכותה הוא סגר את הניצחון השישי של הטור דה פראנס ומה הקטע? כל אחד יכול ללכת לחנות ולקנות כזו.... ואותו הדבר עם ההוא שניצח את הגי'רו עוד?? נו? איך זה מרגיש עכשיו? ילללה, מספיק, דיברו על רוכב שנהרג לא על עוד נסיון לדחוף מותג אופניים.

levinerez

New member
ארמסטרונג רוכב על שלדה "סטנדרטית"

ואני חושב שהוא ייקח איתה גם את הטור השביעי שלו!!! למה??? אדי אומר:"מה זאת אומרת למה? כי הוא יכול!!"

רגע רגע רגע..מיקי אני ממש מבולבל

יש רק רוכב אחד שניצח שש פעמים בטור דה פראנס. זה לאנס ארמסטרונג. זה מה שכתבת - "יש עוד רוכב שתיכננו עבורו שילדה מיוחדת ובזכותה הוא סגר את הניצחון השישי של הטור דה פראנס" אתה בטוח? כאילו.... אני יודע שאתה יודע שחברת טרק והיבואן של מוצרי החברה לארץ זבת החליטו כי הצהרה כזו שווה הגעה לבית משפט? את טוען כי חברת טרק ייצרה שלדה מיוחדת עבור ארמסטרונג? בוא ואנסה להבין- קודם השלדה יוצרה לארמסטרונג, במיוחד, לטור דה פראנס ואח"כ היא הפכה לשלדה סטנדרטית שכל אחד יכול לקנות? אתה בטוח מיקי?

שניכם, מוזמנים להפסיק לבלבל לי את

המוח כן יאיר, ארמסטרונג רוכב על ה"מדון" של טרק, כן השלדה הזו תוכננה עבור ארמסטרונג בין השאר, קודם היה ארמסטרונג, אח"כ ה"מדון". כמו כל חברה, מתכננים את הפרוטוטייפ תוך כדי עזרה מרוכבים תחרותיים שעושים עליה את ניסוי הכלים, רוכבים עליה חלק מהעונה לפני שהיא נכנסת לייצור סדרתי, והשנה לדוגמה, גם אתה יכול ללכת לחנות ולרכוש לעצמך אופני מ"מדון" ממש כמו אלו שמשמשים או שימשו את ארמסטרונג. השימוש בדוגמה "מדון" הוא רק לשם הדוגמה מכיוון שארמסטרונג רוכב בטור לא רק על זוג אחד היו עוד כמה דגמים לאורך השנים. אני בטוח שבוחן אופניים מדופלם כמוך יודע איך מפתחים שילדות חדשות בעזרת רוכבים מובילים בעולם. יאיר, מאחר ואתה אוהב להטיח את "הבנת הנקרא" בכל הזדמנות אז תקרא שוב, כי במה שכתבתי לא מופיעות המילים "שילדת קאסטום" טרק תיכננו את השילדה, כלומר, הקרבון, הצינורות, החיבורים, המשקל, החוזק וכד' תוך שיתוף פעולה עם האיש שיש לו הכבוד לרכוב על הפרוטוטייפים ולתת פידבקים, וכאשר הכל מוכן, וכמו שכתבתי, אתה יכול (וכל אחד) לרכוש שילדה זהה (במידה שלך כמובן) כי האופניים מיוצרות בייצור סדרתי ומהווים מוצר מדף. גם סימוני רכב על פרוטוטייפ של ה- 6X13 וכיום אתה יכול לקנות כזו. עוד?? אז נמשיך בטרק, אם אנחנו כבר כאן. על פרוטוטייפים שונים של אופני ה- Session החדשים של טרק רכב בין השאר אנדרו שנדרו, רוכב על (אבל לא על אספלט) וכיום אתה יוכל לקנות אופני Session חדשים ממש כמו של אנדרו (נו, אם נמשיך בקו המחשבה של אדון לווין, אולי תוכל לקנות כאלו ולסיים במקום השני ברמפייג' הבא של רד-בול..) הוא עזר בפיתוח שלהם ויצא להם משהו לא רע בכלל.. לגבי בתי משפט, לא, אני לא יודע. אולי תרצה לספר לנו? ועוד לגבי הבנת הנקרא: חלק ניכר ממה שכתבתי נכתב בסרקאזם בולט אם כבוד ה"זוג משמיים" לא עלה על זה... אתה בעצמך הראית עד לאן זה מגיע כאשר ה"ברקסים הדפוקים של שימנו" נהפכו בסופו של דבר לחתיכת פלסטיק אומללה שעולה אולי 50 שקל שמכונאי שכח לשים על האופניים של ז'אלאבר. אבל מה זה משנה? כול עוד אפשר לנצל את הבמה שוב כדי להגיד שמוצר א' דפוק בעוד מוצר ב' (שהאומר מייבא, במקרה) טוב יותר. ואחרון חביב: אתה והיבואן של האופניים עליהם אתה רוכב מוזמנים לחסוך לכולם את משפטי ה- "אם לא ימחקו לי את זה" למיניהם. הכללים שקבענו להשתתפות סוחרים בפורום ברורים ופשוטים, אני בטוח שאפילו אתם תצליחו להבין אותם אם תקראו שוב. ואם לא ויש שאלות אז אשמח לענות. בהצלחה

והנה, כדי להקל על כולם בבקשה הקישור

לכללים שהוכיחו את עצמם עד היום. בשבוע הבא בוחן פתע!!

natyh

New member
וחשוב להודות למי שצילם

את התמונה של רוכב העל שהביאו לטריאתלון אילת : יבואני פינארלו, קווטה, קינסיס ואדי מרקס . תמונות בסייקלינג ניוז ועכשיו כל אירופה יודעת שאפשר לקנות אופני אדי מרקס בארץ הקודש מאדי מרקס . תודה צלם . נתי

natyh

New member
אוף טעות

מארז לווין כמובן אפשר לקנות אופני אדי מרקס , אני לא יודע אם אפשר לקנות אופני ארז לווין מאדי מרקס בבלגיה אך מה זה משנה . העיקר שאני צריך להתאמן בהליכה על הידיים , כדי להגיע מראש הנקרה . צלם אני מבקש לא לצלם את הבושה הגדולה הזו ...

natyh

New member
אני מקוה שלא ימחקו

אבל הלוואי שימחקו ... איזה בושה ללכת על הידיים כזה מרחק ... וללא שום תמורה ... לפחות הייתי מקבל אופני אדי מרקס עבור זאת עם הקדשה של היצרן ... מה אתה אומר ארז ???

natyh

New member
גם

ואני דואג היטב שכולם ידעו היכן ניתן לקנות אופני אדי מרקס , פינארלו , קווטה קינסיס ,ווילייר ובקרוב גם אופני וולורדה . אז יש כתובת והכתובת תלויה על הקיר ! וזהו פירסום גלוי , שמגיע לארז בזכות מה שעשה . ולולא היה מגיע לו הייתי נכנס בו בלי חשבון ממש כפי שאני נכנס חופשי בכל מי שמגיע לו ולא עושה חשבון לאף אחד . ואתה מוזמן לשאול את אמיר CTC ועוד הפדלאה אם לא עשיתי להם כבוד מדוע מפני שמגיע למי שמתיחס ללקוח בכבוד , חוזר אליו טלפונית ומשתדל עבורו לקבל מילה טובה עבור זאת . ממש כפי שמגיע למי שמזלזל בלקוח ולא חוזר אליו בטלפון ע"ע קובי בסידן שיכנסו באם אימא שלו . נתי

צפרגול

New member
אני בטוח ש...

כבוד גדול הוא לאלה שכבודך עושה להם כבוד, ובושה גדולה היא לאלה שכבודך נכנס באם-אמא שלהם. ובעיקר, כבוד גדול הוא לך שאתה עצמך עושה לעצמך כבוד גדול.

Sybh

New member
לו דעתי תשמע

הרי שעל-יסוד כלל מס' 7 מגיע לארז לכתוב בפורום כל מה שהוא רוצה.

natyh

New member
ורק בשביל חימנז

רכב אלדיו חימנז לניצחון הענק שלו בוולטה האחרונה בקטע צורט דל קאטי . למעשה באתר הרשמי של הוולטה ציפו כל כך ציפו לניצחון של חימנז בשביל חימנז , כך שהזכירו את נצחונו של אלדיו בקטע ההוא וזכרו היטיב כיצד רכבו שני החימנזים ביחד במדי בניסטו בשנתו המקצעונית הרשונה של חימנז ( איזה חימנז ) , ונצחונו מאוחר יותר של חימנז בקטע קטע שקיבל בירושה מחימנז . ואם עד כאן מישהו התבלבל נשאר רק לקשר לתמונה הנהדרת של חימנז איזה ? שאודי שם כאן בתקופת הוולטה , ולהתגעגע לנצחונו של חימנז איזה ? במדי באניסטו קלמה מה שלא יהיה ... וכל זה כמובן קרה לפני פציעתו של אלחנדרו והתפוצצות של סנטי פרז : עוד אחד ודי סנטי פרז . ובסוף הספרדים יקחו את הטור דה פראנס ! נתי

למעלה