שניכם, מוזמנים להפסיק לבלבל לי את
המוח כן יאיר, ארמסטרונג רוכב על ה"מדון" של טרק, כן השלדה הזו תוכננה עבור ארמסטרונג בין השאר, קודם היה ארמסטרונג, אח"כ ה"מדון". כמו כל חברה, מתכננים את הפרוטוטייפ תוך כדי עזרה מרוכבים תחרותיים שעושים עליה את ניסוי הכלים, רוכבים עליה חלק מהעונה לפני שהיא נכנסת לייצור סדרתי, והשנה לדוגמה, גם אתה יכול ללכת לחנות ולרכוש לעצמך אופני מ"מדון" ממש כמו אלו שמשמשים או שימשו את ארמסטרונג. השימוש בדוגמה "מדון" הוא רק לשם הדוגמה מכיוון שארמסטרונג רוכב בטור לא רק על זוג אחד היו עוד כמה דגמים לאורך השנים. אני בטוח שבוחן אופניים מדופלם כמוך יודע איך מפתחים שילדות חדשות בעזרת רוכבים מובילים בעולם. יאיר, מאחר ואתה אוהב להטיח את "הבנת הנקרא" בכל הזדמנות אז תקרא שוב, כי במה שכתבתי לא מופיעות המילים "שילדת קאסטום" טרק תיכננו את השילדה, כלומר, הקרבון, הצינורות, החיבורים, המשקל, החוזק וכד' תוך שיתוף פעולה עם האיש שיש לו הכבוד לרכוב על הפרוטוטייפים ולתת פידבקים, וכאשר הכל מוכן, וכמו שכתבתי, אתה יכול (וכל אחד) לרכוש שילדה זהה (במידה שלך כמובן) כי האופניים מיוצרות בייצור סדרתי ומהווים מוצר מדף. גם סימוני רכב על פרוטוטייפ של ה- 6X13 וכיום אתה יכול לקנות כזו. עוד?? אז נמשיך בטרק, אם אנחנו כבר כאן. על פרוטוטייפים שונים של אופני ה- Session החדשים של טרק רכב בין השאר אנדרו שנדרו, רוכב על (אבל לא על אספלט) וכיום אתה יוכל לקנות אופני Session חדשים ממש כמו של אנדרו (נו, אם נמשיך בקו המחשבה של אדון לווין, אולי תוכל לקנות כאלו ולסיים במקום השני ברמפייג' הבא של רד-בול..) הוא עזר בפיתוח שלהם ויצא להם משהו לא רע בכלל.. לגבי בתי משפט, לא, אני לא יודע. אולי תרצה לספר לנו? ועוד לגבי הבנת הנקרא: חלק ניכר ממה שכתבתי נכתב בסרקאזם בולט אם כבוד ה"זוג משמיים" לא עלה על זה... אתה בעצמך הראית עד לאן זה מגיע כאשר ה"ברקסים הדפוקים של שימנו" נהפכו בסופו של דבר לחתיכת פלסטיק אומללה שעולה אולי 50 שקל שמכונאי שכח לשים על האופניים של ז'אלאבר. אבל מה זה משנה? כול עוד אפשר לנצל את הבמה שוב כדי להגיד שמוצר א' דפוק בעוד מוצר ב' (שהאומר מייבא, במקרה) טוב יותר. ואחרון חביב: אתה והיבואן של האופניים עליהם אתה רוכב מוזמנים לחסוך לכולם את משפטי ה- "אם לא ימחקו לי את זה" למיניהם. הכללים שקבענו להשתתפות סוחרים בפורום ברורים ופשוטים, אני בטוח שאפילו אתם תצליחו להבין אותם אם תקראו שוב. ואם לא ויש שאלות אז אשמח לענות. בהצלחה