חוזה מריה "אל צ'אבה" חימנז

IlanShacham

New member
אם הבנאדם הזה היה בוחר בכך

הוא היה יכול להעלות את סיפורו בעצמו לפורום. לך, בתור יבואן של מוצר מתחרה, אסור. זהו. זאת כל התורה. נכון שזה לא מסובך מדי? אני בטוח שאם הוא היה בא אליך עם ידית שבורה של קמפניולו לא היית רץ להזהיר את כולם בפורום...

ממתי אילן שחם מוכר קנונדייל ../images/Emo35.gif

או יותר נכון ממתי הוא בכלל מוכר אופניים? יכול להיות שאני מתבלבל, אבל נראה לי שאילן עובד בהייטק (אני חושב שבהרצליה). ארז נראה לי שהתבלבלת בבן אדם, אבל יכול להיות שאני טועה.

IlanShacham

New member
צודק

ולמען האמת, גם הגעתי לפודיום בשבת בניווט רכוב, וארז לא בא לתת לי כבוד

Mr Hunt

New member
סתכל...

אני מכיר קצת את ארז ונכון יש המון פירסום סמוי אבל בינינו אם הוא כתב שיש לו את האופניים של למפרה זה לא אומר שכולם רצים לקנות אותן ב30K ש"ח, אולי ארז פשוט מתלהב בצורה שאנחנו לא מבינים אותו ומתרגמים את זה לנסיון מכירה. אני אישית כן מתלהב מהאופניים, תחשוב על זה בכל רגעי האקשן שהיו בטור האופניים היו שם לא מלהיב. לקנות לא הן בטח טחנו להם את הצורה. לגבי קמפניולו ההודענ הייתה צריכה להמחק אבל בינינו כמה שהוא לפעמים נודניק לפחות הוא לא יושב בחיבוק ידיים כמו שאר היבורנים אלא דוחף את הענף קדימה בייבוא מוצרים רבים וטובים במחירים הגיוניים, מביא לנו רוכבים מהוללים מה שאף יבואן לא עשה אף פעם. לי אישית לפעמים נמאס להגיע לDAA ולהשחט כספית על כל שטות או סתם לקבל תשובות מסמרות שערות ויש לי דוגמא. יש לDAA מוט כסא חמוד של וואדמן מקרבון במחיר סביר משהו כמו 350 ש"ח רק מה הם ייבאו רק אורך של 400מ"מ ולי זה די ארוך אני צריך 270 מ"מ וגם באורך הזה הוא שוקל כמו המוט הנוכחי שלי. שאלתי אותם מתי יגיעו הקצרים יותר והם אמרו לי אף פעם מקסימום תקנה ותנסר את זה ואחר כך תטבול באפוקסי חם כדי לסגור את הסיבים, אני לא צוחק זו התשובה שקבלתי.

IlanShacham

New member
אני מאוד מעריך את מעשיו מחוץ לפורום

ואם אתה אומר שהוא עושה את זה למען קידום ענף האופניים, אז עוד יותר טוב. אבל כאן בפורום כולנו שווים, ואין לאף אחד זכויות יתר. אז אם כולם מצליחים להפנים את מעט הכללים שהושמו כאן על מנת לשמור על הסדר הטוב והדיון הענייני, אין שום סיבה שארז לא יצליח, וימשיך להתעלם מהם ולעשות ככל העולה על רוחו.

natyh

New member
זהו אילן

שלא כולם שווים בפורום . אז עזוב אותך מהשטויות ועזוב אותנו ממלחמות עולם ותן לנו בבקשה להתענג על ההישג האדיר של ארז להביא לתודעת 150 מליון אוהדי אופניים שאפשר לבא ולהתחרות בישראל . ולהיהנות מכך , לא פיגועים לא הר הביית ולא התפוצציות ולא בובת שחקן כדורגל אנגלי חסרת עיניים . אילת ספורט חיים הנאה . וחלק גדול מאותם קוראים יגיעו לכאן , ואם נראה לך שקשה להקים פורום אחר במקום אחר המשך בשלך ותראה את כולנו עוברים לשם . נתי

../images/Emo16.gif איזה בעסה, מילא למות בגיל 32

מילא זה שלא הצלחת לממש את כל הכישרון שלך, אבל לקבל כזה יחס בשרשור יום השנה למותך? אני מקווה שביום השנה של פנטני, כן נצליח לתת לו כבוד.

natyh

New member
גם אני

אז מילה אחת : רוכב ענק אל צווה העז חוזה מריה חימנז . האיש שתמיד שמו יתנוסס על הפסגה הזו : צורט דל קאטי נתי

למעלה