סתכל...
אני מכיר קצת את ארז ונכון יש המון פירסום סמוי אבל בינינו אם הוא כתב שיש לו את האופניים של למפרה זה לא אומר שכולם רצים לקנות אותן ב30K ש"ח, אולי ארז פשוט מתלהב בצורה שאנחנו לא מבינים אותו ומתרגמים את זה לנסיון מכירה. אני אישית כן מתלהב מהאופניים, תחשוב על זה בכל רגעי האקשן שהיו בטור האופניים היו שם לא מלהיב. לקנות לא הן בטח טחנו להם את הצורה. לגבי קמפניולו ההודענ הייתה צריכה להמחק אבל בינינו כמה שהוא לפעמים נודניק לפחות הוא לא יושב בחיבוק ידיים כמו שאר היבורנים אלא דוחף את הענף קדימה בייבוא מוצרים רבים וטובים במחירים הגיוניים, מביא לנו רוכבים מהוללים מה שאף יבואן לא עשה אף פעם. לי אישית לפעמים נמאס להגיע לDAA ולהשחט כספית על כל שטות או סתם לקבל תשובות מסמרות שערות ויש לי דוגמא. יש לDAA מוט כסא חמוד של וואדמן מקרבון במחיר סביר משהו כמו 350 ש"ח רק מה הם ייבאו רק אורך של 400מ"מ ולי זה די ארוך אני צריך 270 מ"מ וגם באורך הזה הוא שוקל כמו המוט הנוכחי שלי. שאלתי אותם מתי יגיעו הקצרים יותר והם אמרו לי אף פעם מקסימום תקנה ותנסר את זה ואחר כך תטבול באפוקסי חם כדי לסגור את הסיבים, אני לא צוחק זו התשובה שקבלתי.