יום השואה

Hip Hop star

New member
טוב,מה נסגר?../images/Emo2.gif

החלטתן לנהל דו-שיח דווקא בשירשור הזה? כ"כ לא יפה.....

אלה צודקת

באמת הגזמתם.. כאילו אתם רוצים לנהל דו שיח אז אתם יודעים יש אייסי מסנג'ר דואר אלקטרוני.. או אשכולות אחרים באמת הגזמתם!

Rowdy Girl

New member
/=

זה לא שאמרנו משו רע... כולה דיברנו על אולמות תאטרון שמעלים בהם הצגות של יום השואה... זה אפילו קשור לנושא!

Hip Hop star

New member
זה לא משנה מה אמרתן...

פשוט תפסיקו להצדיק את מה שאמרתן ולהפוך את זה למצחיק... לא להגיב,ולהשאיר בבקשה את השירשור עם הרעיון שלו,כי לא כולם מכחישים את השואה,ולא כולם מוצאים את הנושא בתור משהו משעשע..אז אם כל הכבוד שיש..לתת את זה לזכר מי שלא נמצא יותר בעקבות מה שקרה,תודה.

זה נכון... כאילו כמו בשירשור של

הפיגוע שהיה בתל אביב שהשארנו אותו ניראלי כאילו בלי נצלשים וניראלי בלי דיבורים... אז מה הבעיה להשעאיר את השירשור כמו שהוא!? כאילו פיגוע שיכול ליקרות כל יום ומקווה שלא אתם לא משרשרות נצלשים ודברים כאלה אבל השואה כאילו זה השואה! לא נהרגו בו איזה 17 או יותר או פחות נהרגו בו יותר מלךא יודעת מה!!!! תחשבו על זה@

לושהה

New member
טוב זו התגובה האחרונה שלי בנושא.

אני ממש לא מכחישה את השואה, ובאמת, אני ממש מתחברת עם כל מה שקרה. אבל אני לא חושבת שמה שאמרנו היה עד כדי כך נורא..

Rowdy Girl

New member
סליחה?!?!

",כי לא כולם מכחישים את השואה,ולא כולם מוצאים את הנושא בתור משהו משעשע.." מי מכחיש תשואה ומי מוצא תדבר כמשהו משעשע??!?!!? תגידי את לא בסדר?!?! בסך הכל אמרתי בהודעה שהלכתי לראות את ההצגה על אנה פראנק והן הגיבו לי. תהרגי אותן. אז אולי זה נראה לך לא יפה שהן הגיבו לי בשירשור של הדלקת נר זיכרון אבל לקחת את זה לגמרי לא בסדר! את חושבת שבגלל זה שאולי אנחנו קצת דיברנו בשירשור הזה [וזה לא אסור!] אנחנו מתכחשות לנושא? חושבות שזה משעשע?! ומה החלק המצחיק היה בדיוק?! מה אמרנו מצחיק?!?!?! מה?! תצטטי לי. אמרתי לך אלה. אמרתי לך.

McflyRule

New member
באמת שהגזמתן.

מה הקטע הזה?? זה יום השואה, תתנו קצת כבוד! אני יותר קטנה ממך ובכל זאת אני נותנת לכל אלו שהיו בשואה קצת כבוד לעומתך. מה הקטע הזה?... חשבת על כל מי שהיה בשואה בזמן שאתן דיברתן על הצגות וכל מיני כאלו? כן אתן כן צחקתן... אולי לא כתבתן "חחחחח" אבל הצגה זה דבר של כיף. לא משנה הנושא. קצת כבוד, באמת.

DesertRose7

New member
../images/Emo16.gif

אחח.. היום הזה.. כל פעם מכה בי מחדש. השנה אני אחראית על החדר זכרון במועדון שלנו. ועכשיו חזרתי ממצעד החיים שאנחנו עישם במועדון ובנוסף לזה יש לי ביום ראשון מגן בהיסטוריה על כל המלחמה והשואה. ועוד הזיכרונות שמציפים אותי משנה שעברה בפולין.. להסתכל בתמונות ולהגיד.. הייתי שם. ועם כל זה.. כנראה שבחיים לא נבין את מה שקרה שם

just jenny

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לכל אותם מליוני יהודים אשר נספו בשואה
. נזכור ולא נשכח
.

Mai 17

New member
יהיי זכרם ברוך ../images/Emo16.gif

מאתמול בערב אני כל הזמן חושבת על כל מה שראיתי במסע בפולין..התמונות רצות לי בראש כל הזמן..קשה לי להאמין שבאמת הייתי שם וראיתי את כל הדברים האלה..אבל היה שווה..ואני מקווה שאני אוכל לעשות את המסע הזה עוד פעם בשלב מסויים בחיים שלי... לזכור..ודבר לא לשכוח!!! יהיי זכרם ברוך

יהי זכרם ברוך../images/Emo16.gif

אתו יודעות, אתמול עשיתי את העבודת שורשים שלי וגיליתי שחצי מהמשפחה שלי נספתה בשואה! זה עצוב...יהי זיכרם ברוך של כול ששת המיליון!

למעלה