לזכרה

../images/Emo16.gif לזכרה

אני עדיין לא מעכלת, אבל היולדת שנפטרה הבוקר אחרי לידת תאומים בריאים, הייתה דר' גלית סעדה-אופיר מהמחלקה לסוציולוגיה באוניברסיטה העברית, לאחר שחזרה רק השנה מפוסט-דוקטורט בטורונטו. היא הייתה גם בן-אדם אמיץ וגם חוקרת מעולה. יהיה זכרה ברוך. אנחנו פה בוכים על לכתה.

aya_bsf

New member
יהי זכרה ברוך

יהי זכרה ברוך.. איני מכירה אותה.. אבל בתור שלישייה/תאומה ליבי עם התאומים והאב ושאר המשפחה.. תהי נשמתה צרורה בצרור החיים

../images/Emo16.gif אוי.../images/Emo7.gif.

נכון. מסכימה עם כל מילה שלך. אני רואה ושומעת את זה רק עכשיו. וזה עושה לי תחושה דומה למה שזה עושה לך, כנראה. יהי זכרה ברוך.

22ק ו ס ם

New member
יש עליה כתבה בהארץ בלי להזכיר את זמה

היא נפטרה אחרי הלידה ולא בגלל סיבוכים בלידה עצמה, אם כי עדיין לא ברורה הסיבה למוות.

ללס1

New member
נורא לסיים כך חיים ולהתחיל חיים בלי אמא

עוד יותר נורא. בדיוק לפני שנכנסתי לפורום קראתי על המוות העצוב הזה , ולא יודעת מי יותר אומלל,זאת שחייה הסתיימו בגיל כזה ,או אלו שצריכים להמשיך בלעדיה. פשוט עצוב

polinomialy

New member
באופן כללי -

מי שמת נמצא בעולם שכולו טוב (או לא נמצא בשום מקום, כל אחד והפילוסופיה שלו). תמיד במוות העצב הוא על מי שעכשיו יאלץ לחיות בלעדי הנפטר ועל הפוטנציאל שהיה טמון בזה שמת ועתה לא יתממש עוד לעולם. זאת שחייה הסתיימו כבר לא אומללה. במקרה הזה המוות הגיע ללא סבל וייסורים רבים שקדמו לו. ניתן לפחות להתנחם בזה. כנראה היא סיימה את מטרתה בעולם. יהי זכרה ברוך.

ללס1

New member
אני לא חושבת ככה

זאת האמת שלך, אני דוקא חושבת שהחיים הם מתנה ענקית שמקבלים פעם אחת ומי שחי את חייו זמן קצר ונפטר טרם עת הוא גם אומלל,הוא זה שלא יראה את ל הדברים הקטנם והגדולים שהעולם נותן, הוא לא יראה את ילדיו גדלים,יצחק עוד פעם ,יבכה או יתרגש. אלו שנשארים כמובן שעוברים ייסורים וקשה להפרד,אבל בסופו של דבר החיים ממשיכים, אני לא אומרת יש מקרים של אובדן שקשה מאד להמשיך ממנו הלאה,אבל החיים חזקים מהכל. ולכן צריך לאהוב את החיים ואת אלו שסביבנו כל יום מחדש. מקווה שלמשפחה הספציפית הזו יהיו כוחות להתמודד לקבל להשלים ולהמשיך הלאה.

למעלה