לזכרו של איציק כהן ז"ל

../images/Emo16.gifאיציק כהן ז"ל../images/Emo7.gif

איציק, לא מתחבר לי הז"ל הזה שמו לידך...... עבר יום וחצי ואני עדיין המום. הכרנו הרבה שנים ודרכינו הצטלבו לא מעט במהלך שנות התנדבותינו במד"א. היית אדם מדהים, עם חיוך תמידי על השפתיים ואהבה רבה לזולת ולעזור לכל אחד. בשמי ובשם עובדי ומתנדבי איזור שרון שולח ניחומים למשפחה ומחזק את ידיה של רחל

../images/Emo16.gif איציק כהן ../images/Emo16.gif

עדיין לא מצליח לעכל שאיציק כבר לא נמצא איתנו. זה לא נתפס... הכרתי אותו במסגרת מד"א ותמיד הוא שמח לעזור ולתת עצה טובה. תמיד עם חיוך ושמחה ועם כל הידע העצום שלו. לאחר שקראתי במוצאי שבת את ההודעה המצערת בפורום ראיתי שיש לי "מסר חדש" - הקלקתי על הקישור וההודעה היתה.... כן... ההודעה היתה מאיציק, הודעה שנכתבה לפני ארבעה ימים וכנראה שכבר לא אזכה להשיב עליה לשולח... הוא היה מהמדריכים המעטים שהיו ממש מדריכים בכל נשמתם - הוא ראה בהדרכה יעוד ושליחות. הוא רצה שחניכיו יצאו הטובים ביותר - גם אם הם לפעמים לא הבינו שכל מה שהוא עושה זה לטובתם. אני אומר זאת לא כמליצה. חויתי זאת בעצמי כאשר איציק הדריך את הכיתה שלנו כמחליף במשך יום-יומיים בקורס המדריכים של 2004. את אותו יום אני זוכר עד עכשיו... את קורס הנוער הראשון שהדרכתי בתחנת לוד איציק בא לבחון במבחן הסופי. הוא בחן בנועם, בנחמדות. התחשב במתקשים ונתן לכולם הרגשה שהוא באמת רוצה שהם יעברו את המבחן. אם לא הכרתם את איציק ואתם רוצים לחוש קצת מאופיו - גלשו קצת בהסטוריה של פורום זה, של קומונות המדריכים בתפוז, פורום הדרכה ב-101. בכל הפורומים האלה הוא תמיד שש לעזור ולתת תשובה לכל שואל... ת.נ.צ.ב.ה.

../images/Emo16.gif

עדיין לא מעכלת, ובכלל איך אפשר לעכל דבר שכזה? מדריך ומחנך, מורה רוחני... זכיתי להיות חניכה בקורס מדריכים אותו הוא העביר, כמה שנים מאוחר יותר אף להיות באותו סגל הדרכה עימו. עדיין בתדהמה מההודעה. יהי זכרו ברוך, ושמשפחתו לא תדע עוד צער.

המורה יצחק, המורה שלי......

עד עכשו קשה לי עם הבשורה, לא מאמינה, לא רוצה להאמין... הדמעות צורבים בי בחדות גם כעת.. מדוע עזבת אותנו...? דמותך, דמות איתנה ניצבת לי מול העיניים, משפטים שאמרת לי עוד בהיותי תלמידתך (לפני 13 שנים...) מהדהדים באוזני, הכל חוזר, העבר צף... אין לי מילים, תהא נישמתך עדן, תלמידתך לעד...

למעלה