לזכר ההרוגיםו
החלמה לפצועים

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
../images/Emo16.gifלזכר ההרוגיםו../images/Emo39.gifהחלמה לפצועים

כרגע אני לא יודעת מה באשר לאירועים שנקבעו למחר, נחכה להודעות של התקשורת. ברגע שיהיה לי מידע - אשים אותו פה.

verti

New member
אם בכל פיגוע היו משביתים את המדינה

לא היינו יוצאים בכלל מהבית. הפסטיבל יתקיים כסידרו.

sh53

New member
לא הייתי אצה רצה לכתוב הודעה כזאת

כי יש אנשים שישבו מחר שבעה

verti

New member
לא הבנת אותי

לעזאזל המצעד מבחינתי. אני רק אומר שאצלינו במדינה לא מבטלים אירועים בגלל פיגועים כי בכל יום יש פיגוע. בכל יום יש הרוגים ובכל שבוע מישהו אי שם יושב שבעה. כל שנה שואלים אם יבטלו את המצעד בגלל התרעות והוא תמיד מתקיים. לא סתם יהיו שם אלפי שוטרים שיהפכו את השטח לסטרילי.

sh53

New member
מבינה אותך, אבל כואב לי ../images/Emo10.gif

אפילו אם ידחו את זה ב-5 דקות לזכרם, זה יהיה אחרת (בשבילי, באופן אישי).

f4yr2p

New member
צודק ב100% לפי דעתי היו צריכים

להמשיך כמתוכנן יופי תנו לטרור להמשיך להכריע אותנו ולהשבית אותנו בבית ולכל האילו שנסעו לטאבה יופי גיבורים משרד הביטחון הזהיר ואתם ציפצפתם עלייהם ככה זה הישראלים חושבים שהם יודעים הכל

T ד ו ד י

New member
לדעתי המיצעד צריח ליתקיים

תחלס אני לא מבין איך כמה שעות ליפני המיצעד יכולים לבטל אותו עם כל הצער שיש לדעתי המיצעד צריח ליתקיים.

עם כל ה'כבוד' לצורך של אנשים

'לא להיכנע לטרור' (אישית, קשה לי להאמין לכנות באמירה הזו שלדעתי מחפה על אינטרסים וחוסר רגישות אישי), ממש לא לעניין ולא במקום וחסר רגישות היה לקיים את המצעד אחרי אירוע בסדר גודל כזה, 12 שעות אחרי פיצוץ שכזה, כאשר בתי החולים היום בבוקר קיבלו עוד פצועים, כאשר יש עדיין לכודים מתחת להריסות ומשפחות שעוד לא קברו את יקיריהם. בוודאי שכאשר ישנם נעדרים עדיין. אני לא מסוגל להבין את האטימות שבלהצדיק קיום מצעד שמח שכזה, בשעה (בה כתבת) בה אפילו חלק מן הפצועים הישראלים בראס-השטן טרם קיבלו סיוע, בשעה שהמחלצים בקושי התחילו לפנות גופות והרבה משפחות עדיין לא ידעו איפה ואם יקיריהם בחיים... קצת פרופורציות מעבר לנהנתנות אישית לא תזיק לאף אחד

Shy Guy

New member
../images/Emo16.gif המצעד נדחה.

הודיעו ב-לילה, Ynet ובוואלה.. עדיין אין מועד חדש לקיומו.

moonage

New member
הודיעו ברדיו

אמרו גם במסיבה שהייתי בה שנדחה. למה שאמרו כאן קודם - נכון, לא על כל פיגוע צריך לבטל אירועים כי אחרת באמת נשב כל היום בבית, אבל כשמדובר בפיגוע כל כך גדול, ובאירוע כל כך גדול, ברור שיבטלו. אי אפשר לצפות שיום אחרי פיגוע כזה ירימו את כל תל אביב. כאילו, אתה מדבר כאן על אירוע ענק באמצע פקינג תל אביב. אז כאילו, אני מבינה מה אתה אומר אבל יש פרופורציות גם לעיניינים האלה...

חברים יקרים

המצעד לא בוטל הוא רק נדחה וזה סופית אני מבקשת ממכם שתעקבו אחרי החדשות ברדיו ובטלוויזיה אל תכנסו לפאניקה כי זה מה שקורה עכשיו כל אחד אומר משהו אחר וכולם מתבלבלים הודיעו ברדיו כמה פעמים כי התאריך של היום נדחה לתאריך לא ידוע נדחה זה לא בוטל!!!!!!! הוא פשוט יתקיים בתאריך אחר זה הכל

ranzz

New member
כן רבאק קשה להסתכל בהודעות אחרות

בפורום? מה שאני לא מבין זה - למה לא עידכנו את האתר הרשמי?

Jackass Girl

New member
כן רק חבל שאיך שנכנסתי לפורום...

זה משום מה לא עידכן לי את כל ההודעות החדשות בקשר למצעד ורק אחרי שראיתי שזה שלח ת'הודעה שלי אז ראיתי את כל השאר! והנה עובדה, לא מתת מהודעה אחת

יוליה 01

New member
"כל הכבוד לישראלים"

אומרים להם לא לנסוע לסיני אבל לא הם חייבים ללכת לשם ולשים זין על כל מה שאומרים להם. אז אתם יודעים מה , סבבה הם הלכו (תרתי משמע) למה על מספר קטן של הרוגים צריכים לבעס 200 אלף אנשים שבמקום לצאת ולשכוח הם צריכים לשבת ולהזכר. כאילו אין לנו מספיק מהחרא הזה יום יום

יוליה

אני לא אכתוב כאן מה אני חושב עלייך, על ההודעה שלך ועל ההתנסחות שלך. פשוט הפורום לא יסבול זאת

TV P

New member
המצעד בוטל בשל התרעה

יוליה, המצעד לא בוטל כדי שנזכור את ההולכים, אלא כדי שחס וחלילה אנחנו לא נלך,,,, אחרי הפיגוע עשו במשטרה הערכת מצב לפיה הנכונות לפיגוע המוני בישראל מאוד גדולה בתקופה זו, כשצהל פועל בעזה, והחליטו לדחות את המצעד לימים שהכל יהיה יותר רגוע

PSYCHO 98

New member
אחי הכל טוב ויפה , אבל מתי אין

התרעות על מגה פיגוע בישראל ואחי אני מאמין שהיית במצעדים קודמים וראית את כמות המשטרה שהיתה שם באויר בים וביבשה ותאמין לי שהרגשתי שם הכי בטוח בעולם. ואני גם מאמין ששמעת את השטויות של עירית תל אביב שאמרה שאין כסף לעיריה השנה והם בספק אם יהיה מצעד השנה . אתה קולט אחי לעירית תל אביב אין כסף ,על כל המכוניות שהם גוררים ועל כל המיסים הגבוהים שאנחנו משלמים , אין להם כסף, רחמים.

למעלה