לזכר ההרוגיםו
החלמה לפצועים

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך
המצעד בוטל עקב הפיגועים בסיני

ההשערות שהועלו בתגובה זו אינן נכונות. חבל לטפטף אינפורמציה היסטרית ומדאיגה - ביחוד שהיא לא נכונה.

catmike

New member
את לא מכבדת את האנשים

פצועים והרוגים. את לא מכבדת את דמשפחות שבשיבע עכשיו, את לא מכבדת את אזרחים ישראלים ונראה לי שגם לא מכבדת את עצמך. את חושבת שלא נכון שביטלו את האירוע? לפי שם שלך נראה לי שאנחנו איתך נולדנו באותה מדינה. תראי, ברוסיה כשיש איזשהוא פיגוע, מבטלים לא רק אירועים, וגם רוב השידורים ברדיו ובטלויזיה, ומורידים את הדגל של המדינה עד החצי. נראה לי שאת פשוט שמת על הכל ועל כולם משהוא שאין לך. אין לי מה להגיד יותר. אלוהים ישפוט אותך.

לא רק ישראלים נהרגו שם!

גם רוסים!!!!!!!!!!!!!!! אז מספיק לחשוב רק על עצמנו לכמה רגעים....

איכס אתם פשוט דוחים אותי...../images/Emo26.gif

מה זה הרוע הזה?! פשוט רוע טהור...אנשים נרצחו,משפחות,ילדים... כל מה שמעניין את רובכם כאן שתיתקעו בבית?! סבבה גם אני לא חושבת שהביטול הכרחי אבל יכולתם לחסוך במשפטים כמו מגיע להם...בלה בלה בלה... תלמדו להיות בני אדם... יום נעים לכם ואמן לא יהיו עוד צרות כאלו...

יוליה 01

New member
מצטערת אם הייתי בוטה מדי, אבל

תתחילו להסביר ל 23 חברים וחברות שבאו במיוחד מלונדון בשביל המצעד ואיך הם באו לחינם , אבל סבבה ,נכבד את אלו שהלכו ולא יחזרו , וגם את אלו שמתו בפיגועים קודמים , ומחר הכל יחזור לקדמותו כמו בעבר החיים ימשיכו כהרגלם ובעוד שבוע מי יזכור בכלל שהיה פיגוע. אז בואו כולנו נבכה את כאבם של ההרוגים ונאחל החלמה לפצועים . זהו שיהיה לכולנו יום טוב ולא נדע שוב צער בשבוע הקרוב

sh53

New member
אם הם חברים טובים - הם יבינו

את הכאב של המדינה ודווקא ישתתפו באבל שלנו, ואולי גם ירצו לנסוע להדליק נר זכרון - שזו גם חוויה בפני עצמה. אם הם רוצים לצאת ולבלות, אז אני לא חושבת שהם לא יכולים לעשות את זה, אני בטוחה שיש מקומות שבערב דווקא כן יהיו פתוחים, צריך רק להרים טלפון (תמיד אפשר לומר שזה לא אותו דבר

מה צריך להסביר?

נתחיל מזה שאם הם בא מלונדון במיוחד בשביל זה אז הם פרייארים... דבר שני, מה זה להסביר להם? היה פיגוע רב נפגעים ומשקולי בטיחות החליטו לדחות את האירוע...... את לוקחת את זה כאילו עשו לך דווקא.....נו באמת

../images/Emo10.gif לזכרם ../images/Emo16.gif

החלמה מהירה לפצועים ושימצאו את כל הנעדרים במהרה. חבר'ה אל תשכחו שעדיין לא יודעים מה גודל האסון כי יש עוד לכודים מתחת להריסות המלון ועדיין יש בלגן לגבי פצועים והרוגים שכן פונו מהמקום. מנסיון העבר ברור לי שהמצעד יתקיים בסופו של דבר אבל היום לא מתאים לקיים מפגן ראווה שכזה כשיש משפחות שאיבדו את כל היקר להם.

עקב הפיגוע בסיני המצעד נדחה

פרטים לגבי תאריך חדש ימסרו בהמשך. האהבה תנצח!

לבטל או לא

לדעתי ממש לא היו צריכים לבטל את המצעד אם כל הכבוד והצער למשפחות הניפגעים. אין כאן אחד ששמח על התקרית. ברור שחיי אדם שווים יותר מכל וכמובן מעוד מצעד. צריך לזכור שמדובר בפיגוע שאינו שטח ישראל עדיין לא ידוע כמה ישראלים נהרגו וכמה ניפצעו. כמו שהזכירו זאת פה לפניי, בכל יום יש הרוגים, תמיד יש תקריות או פיגועים, לצערי הרב זה נהפך לשיגרה. מה נעשה נישאר כל חיינו באבל ? מה נולדנו לסבול? הם משנים לנו את תוכלת החיים בלי שנרגיש. מוצאים אותנו מסדר היום, וזה הניצחון שלהם. כל שבוע יושבת שבעה משפחה אחרת תמיד יש התרעות ואם הפיגוע הזה לא היה מתבצע בסיני זה היה קורה במקום אחר,אז תפסיקו להאשים תנופשים. כניראה שמהשטרה אינה בטוחה בעצמה לאבטח אירוע בסדר גודל כזה!!! בכל מיקרה המצעד היה צריך להתקיים ועכשיו זה ברור למתי זה נידחה לשבוע הבא. ומי יודע מה צפוי לנו בשבוע הבא, מה כולם מתפלאים הפיגועים ימשיכו, רק אף אחד לא יודע איפה זה יקרה ומתי. בקיצור לא סתם אנשים בורחים מהמדינה הזאת תמיד יש כאן אווירה של דיכאון. וזה מה שהממשלה שלנו משרה סביבנו. כל יומיים אבל לאומי אחר אך למרות הכל המצעד היה צריך להתקיים!!!!!!!!! .

eliormagick

New member
אוי באמת כולה מצעד

עם כל הכבוד לאהבה... ויש כבוד כן? אבל היה פיגוע קטלני זה לא פיגוע רגיל זה לא דבר שיגרתי זה מגה פיגוע יש נעדרים יש הרוגים יש פצועים וזה עוד לא הסתיים אז אתה בא להגיד לי שהיית יכול ללכת ברחובות ולשיר ולרקוד בזמן שמישהו נמצא מתחת לאריסות של בית מלון או כמה עשרות אנשים נעדרים בסיני? אם כן אתה אגויסט!

למעלה