לכבוד אלירן עשור

jack s

New member
../images/Emo16.gif לכבוד אלירן עשור

שנהרג היום אחרי שהיה בצו 1 ע"י אוטובוס שדרס אותו

benny afro

New member
אלירן... ../images/Emo10.gif ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לבנאדם הכי אחלה שהיה לי בבית ספר
באמת אהבתי אותך אחי

jack s

New member
כן...ומחר ההלוויה וכל כך עצוב לנו

אני לא מעכל את זה עדין וחרא פה...
miss u

benny afro

New member
אני לא מאמין...

שאני לא אראה אותו יותר... בא לי לצעוק.
מי עכשיו יפריך את הטענה שהאנשים בבית ספר שלי,סתם חארות? עצוב לי, לא@!!@!!$!%@ לא אלירן! אני לאמ מאמין שהוא מת, דיד כוס אמק! לא.אל ´ח אמגעיןפ 3שדחלךגישדכעיםפ,לא....אלירן.

jack s

New member
כנראה זה אחרי צהרים

אבל בטח יצאו כמה אוטובוסים מהביצפר ויבואו אלינו פסיכולוגים ויועצות לכתה לדבר עליו

jack s

New member
לאלירן שלי

אוקיי... זה על השם של רועי אבל זאת נוי...הממ אין לי ממש מה לכתוב, אבל אתמול ששמעתי את זה הדבר הראשון שיצא לי מהפה היה "אלירן שלי?" כשדיברתי איתו אחרי הצו ראשון הוא היה נשמע כ"כ חי וכ"כ שמח וההודעות עדיין כתובות לי בפלאפון תחת השם "אלירן התותח" אלא מה....?! "הרגו אותי פה אבל חפיף יהיה טוב" זה מה שהוא רשם שלי ואני הייתי באמצע שיעור מתמטיקה וחיכיתי כבר לראות אותו ולשאול אותו איך היה...אלירן..אתה אחד החזקים!! וכולנו חולים עליך !!!!!!!!! מתגעגעת אלייך עד הרמות הקשות.... כולנו מקווים שטוב לך...יהיה עצוב לא לשבת לידך יותר בשיעורים המשעממים.... אוהבים !!!!! אני וכל הכיתה...........

../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

עצוב... ישבתי וצחקתי עם כמה יא´ מק"ש אתמול כשנוי התקשרה לאחת מהם וסיפרה לה. רק ע"פ הפרצוף שלה אפשר היה להבין כמה אחלה בנאדם הוא היה וכמה הוא יהיה חסר לכל מי שהכיר אותו. יהי זכרו ברוך

למעלה