לכבוד אלירן עשור

benny afro

New member
איזה פורום מפגר

מרוב שאנשים פה ציניים ומגעילים, אתה כבר לא יודע אם להאמין שמישהו מת. אז כן, הוא מת ! כוס אמק,הוא מת...כוס אמק ןשחגכםשפגיןדגעכר[ערעי´קרמי´קער´

עדידית

New member
סתום תפה אם אתה לא שם ב כל הויכוח

הזה שאני חייבת עכשיו להאריך אותו לא קשור . זה לא קשור אם אנחנו צינים או לא גם הציני הכי גדול יודע להיות ככה עצוב ולבכות קצת כשמישהו בסביבה שלו מת אז אם היא שאלה מישהו כבר היה עונה לה וזהו היא לא צריכה לנחש בכל. ואיך אתה הופך שירשור עצוב לסוגית האופי של האנשים בפורום,אתה צריך להתבייש לא רות.

Gum Cigarettes

New member
ולפי דעתי

כולכם צריכים לסתום תפה לשם שינוי. תגוונו. בחייאת אנשים תפסו קצת מיקוד על עצמכם.

לא תופסים אדם שעת צערו.

אז כולכם נא לסתום ובואו נסגור את הויכוח הזה כאן. עדי לפעמים את פשוט מגעילה. נכון, בני יכל פשוט לענות וזהו. אבל חבר טוב שלו מת, טבעי שהוא יגיב ככה. קצת הבנה לא יותר מזה. קצת רגישות.

הכבוי

New member
די, באמת, זה לא המקום לריבים

דביליים. הבנאדם באבל, את לא רואה?

Gum Cigarettes

New member
מממ...

ישבתי כשהיינו אצלך וכל הזמן חשבתי רק מה להגיד שאייכשהו יעזור, אפילו בקצת. אבל אין.. אז רק... sorry.

שמע...

ני לא באה נגדך או משהו, אני באמת מזדהה איתך ועצובה בשבילו ובשבילך, אבל רק שתדע שדווקא ההודעה שלך טיפה גרמה לי גם לחשוב שזה לא רציני. אבל עזוב, זה באמת לא משנה, ואתה צודק שזה לא פסדר...

The WizardMan

New member
המממ ... האמת שגם לי ההודעה שלך

נראתה קצת לא רצינית... אבל יהי זכרו ברוך

jack s

New member
תגידו אתם באמת מפגרים??

לא מענין אותי אם אפילו קצת אתם חושבים שזה לא רציני לפחות תשתקו...לא כל דבר צריך להגיד במיוחד לא בנושא כזה זה סתם חוסר טאקט... אז הנושא רציני ביותר אלירן שלנו נהרג אתמול...

בסך הכל

אמרנו שבהתחלה לא ידענו מה לחשוב, זה לגיטימי... לא צחקתי או משו, פשוט לא הבנתי...קורה!

benny afro

New member
אל תגידו דברים כאלה

אני לא רוצה לשמוע את זה. ולא אכפת לי, כל מה שאכפת לי זה שאלירן שלי מת מת מת!!! אני מקווה שלא תרגישו צער בחיים, שלא תדעו מה זה יגון,ושלא תכירו את פניו של מוות בטרם עת.

למעלה