נר לזיכרו של אסף רמון

gils33

New member
../images/Emo16.gifנר לזיכרו של אסף רמון../images/Emo16.gif

בנו של אילן רמון נהרג הותר לפרסום כי אסף רמון, בנו הטייס של האסטרונאוט אילן רמון ז''ל, נהרג היום בתאונת אימון, שש שנים לאחר מות אביו. אנו משתתפים בצער המשפחה. יהי זכרו ברוך

akavishon

New member
אולי אני יוצא פה נגד הקונצזיוס, אבל לא לא

להדליק נר למי שנהרג בתאונת דרכים? שם לא הולכות משפחות שלמות? עם כל הצער והכאב, ויש המון צער וכאב יש פה פסטיבל תקשורתי שלם סביב המוות הזה. התקשורת עטה על האסון כמו על שלל רב. רונה רמון גילתה שבנה מת בגלל התקשורת סביב ביתה. היום יותר מחצי עיתון מזכיר רק את אסף רמון ז"ל. איבדו כל פרופורציה. ברדיו (לפחות בגל"צ) שירי אבל. רק לפני יומיים נרצח חייל סתם. בלי סיבה. חוץ מכתבה קטנה, מישהו הזכיר את זה? מישהו ראיין את האקסית שלו? את השכנה שלו שבכלל לא מכירה אותו אישית, אבל אם אפשר להעלות אותה לשידור אז למה לא? אני חושב שהגזימו פה עם האבל הזה מעבר לכל גבול.

MrCheff

New member
לצערי, אני מסכים עם טל

כל ההמולה הזו היא רק בגלל שנפל "בן של". עם כל הצער שנפל חייל, עדיין ההתנהלות היא סביב זה שהוא הבן של אילן רמון שנפל גם-כן. אם זה היה טייס אחר, לא היה כזה בלאגן תקשורתי. יתרה מזאת, כאשר בנו של בני בגין נפל (גם הוא היה טייס) לא היה כזה בלאגן. הייתה הודעה במבזק החדשות, עוד כמה ידיעות בעיתון, וזהו...

gils33

New member
צ'יף יקר

קשה לי עם הביטוי רק בגלל. מדובר בחייל ולא משנה מי זה,ראה תשובתי גם לעכבישון

hag70

New member
זה בהחלט "בגלל"

כי כשחייל אחר נהרג בתאונת אימונים אין כזה טרארם תקשורתי. גם אם הוא טייס. אני מניח שאם חבר שלו לטייסת היה נהרג אתמול ולא הוא היתה על זה כתבה וחצי בערב ומשהו ורבע עמוד בעיתון. תעשה 1+1 ותראה מה הסיבה האמיתית לטירוף הזה בתקשורת

MrCheff

New member
אין פה "בגלל"

יש פה עניין שחייל שנדקר למוות יום קודם קיבל סיקור מועט (אפילו לא שמעתי על-כך עד שראיתי שכתוב פה בפורום על כך) לעומת טייס "בן של" שקיבל כותרות ומהדורה מרכזית וטרארם שלם. תנו למשפחה להתאבל בפרטיות.. הם לא צריכים את כל התאספות סביבם כרגע.

gils33

New member
אני מסכים איתך אך

ישנן כמה משפחות שעברו קונצנזוס ציבורי,לכן מדברים עליהם יותר ומזכירים אותן יותר,נכון לפעמים זה מוגזם,אבל כל ההיסטריה התקשורתית הזו היא כאין וכאפס לעומת כאבה של אותה אם ששכלה את בנה,כל שכן גם את בעלה בזמן כה קצר. ליבי ליבי עם כל המשפחות השכולות באשר הן. יהיה זכרם של כל הנופלים לעולם. מי ייתן שכל החטופים יחזרו למשפחתם במהרה. אמן!

akavishon

New member
שכחת את הנעדרים...

אני עושה הפרדה מוחלטת בין כאב האם והאחים לבין הפסטיבל שהתיקשורת עושה. הנקודה שלי, שטייסים שווים יותר.. ואתה מוזמן לבדוק איך מסקרים מוות של טייס בהתרסקות לבין חיילים אחרים או "סתם" אזרחים שנהרגים. קרתה פה טרגדיה נוראית, אבל אין שום סיבה לפסטיבל התיקשורתי.

gils33

New member
מסכים איתך על הסיקור התקשורתי

אבל על תשכח שאביו היה חלוץ במעשיו,לכן ההד התקשורתי הגדול שעלה כאן.

schlomitsmile

Member
מנהל
עד עכשיו רק חשבתי את זה, לא העזתי לבטא בקול רם... אני מרגישה שהתגובה התקשורתית, גובלת בזילות לטרגדיה הנוראה. מעבר לזה, מסכימה עם דבריך. התגובה הזאת לא עומדת במבחן בוזגלו.

hag70

New member
אותי כבר אכלו בפורום אחר

כי אמרתי אותו דבר במיוחד בשימוש במונח פסטיבל כשמדובר באבל. מסתבר שאני (ועכשיו גם אתה) לא רגישים ולא אמפתיים לאבל של הזולת.

gils33

New member
אני לא אוכל אף אחד

כל אדם יכול ורשאי להביע את דעתו וזה בסדר,אני חושב שההתנסחות (שימוש במילים כמו פסטיבל)יכולה לפגוע ברגשות הציבור הרחב, מכיוון שלכל אדם יש את הדעות שלו ואבל הינו נושא רגיש מאד.

hag70

New member
לא התכוונת שאתה אוכל|עמי ותמי|

אלא זאת התגובה שקיבלתי בפורום אחר.

ronnm

New member
לגמרי הגזימו

אני מבין את גודל הטרגדיה של אשה ששכלה את בעלה ואת בנה, אבל זה לא מקרה ראשון, ולצערנו לא אחרון. לא כל מקרה כזה קיבל כזה הד תקשורתי מגישי הטלויזיה אתמול נראו כאילו הם עומדים לפרוץ בבכי... אני יכול להבין שעושים טררם תקשורתי כשרוצים לחדד מסר מסויים, אבל זה לא המקרה. המקרה של חיל שנדקר למוות יום לפני, היה צריך לקבל הד תקשורתי יותר גדול, כי לצערי זאת האלימות שאנחנו פוגשים ביום יום שלנו, ובה צריך לטפל. את משפחת רמון צריך להשאיר להתאבת בפרטיות ולא להמשיך ולחשוף אותם לעיני הציבור.

למעלה