נר לזיכרו של אסף רמון

MrCheff

New member
לגבי מגישי הטלווזיה

כבר מזמן הם מאומנים בלהראות כמעט בוכים... זה ממש מגוחך בעיניי וזו הסיבה שאני כבר לא רואה חדשות. זה נהיה רדוד, צהוב וחסר כל פורפורציות...

hirshfe

New member
רק לפני יותר מחודש

הייתה אחת כזו, שאותה אני מכיר באופן אישי נכון זה קשה, גם לי היה הלם ראשוני אבל לא צריכים להסיחף

Master Stav

New member
אני נוטה להסכים איתך

מצד שני בוא ואספר לך סיפור לא סוד הוא שביתי מגדירה עצמה כלסבית חתוןנה של זוג לסביות וא זוג הומוסקסואלים זה לא ביג דיל ....כך טענתי שהציגו בפני את הכתבה שעשו על אמיר פי גוטמן ובן זוגו שהתחתנו כאילו מה הסיפור ....ידוען מתחתן עם בן זוגו אם לא היה ידוען היו מפרסמים .... התשובה שקיבלתי הייתה שדווקא בגלל שהוא ידוען זה עושה לאנשים את הצרוך לקרוא ולדעת ואולי גם להיזדהות אותו דבר פה .... אין ספק שכול חיל הוא חייל מצד שני בכדי להביא למרכז השיח הציבורי את תאונות המטוסים את תאונות האימונים את החילים שנעדרים את החילים שנפלו ועוד ..... כנראה שכן צריכים ידוענים והוא אסך רמון ז"ל הינו סוג של ידוען בין עם כבנו של ובין עם כמשהו אחר עצוב אל כול חייל שנפל ואולי בפירסומם ....ציוו לנו את הזיכרון .

akavishon

New member
לדעתי הדוגמא שהבאת לא ממש קשורה

כאשר זוג סלבריטאים, הומוסקסואלים מתחתן בצורה פומבית, המטרה היא להראות לעולם שגם להם מגיע וכאשר סלבריטאי יוצא מהארון, גם אחרים שבארון, ובני משפחתם רואים שגם הומואים הם בני אדם וזה בסדר גמור להיות הומו. אני לא חושב שבחברה שלנו חיילים הרוגים הם חלק מהשיח הציבורי.

Master Stav

New member
הם בהחלט צריכים להיות חלק מהשיח הציבורי

איכשהו נידמה לי שאם היו ....חלק עוד היה בחיים .

akavishon

New member
עכשיו אני צריך הסבר ../images/Emo12.gif

איך שיח ציבורי על חיילים מתים ישאיר את חלקם בחיים?

Master Stav

New member
אם היה שיח ציבורי

אני מאמין שחלקם היו בחיים תסתכ איפה אתה חי פעם היו מחזירים חילים שלנו בכל מחיר היום ....רון ארד, גלעד שליט .....אחרים פעם היו מקדשים את ערך החיים וכול חייל שהיה נופל היה יום שחור במדינה הזו היום ....הידיעה על המוות מתחבאת יחד עם הודעות על מעללי אשת שר כזה או אחר כל שכן מי לבש מה וכמה ניראים גרוע הציצים של ידוענית לרגע בהישרדות 900 מליון ......על המאדים .... פעם כול תאונת אימונים הייתה נחקרת והיו מפיקים לקחים היום ...יש רק כסת"ח כול פעם שנופל חייל אני עוצר את מהלך היום שלי ומראה לילדי את העניין מסביר להם למה ד כמה שאני יכול מבלי להצדיק או לשלול את הסיבות והנה ...בת השמונה וחצי החליטה לפני שבועיים לעשות דיון בכיתה שלה בשעה חופשית ....המורה סירבה תחת הטענה שהילדים צעירים מידי ויש מספיק חדשות רעות ...אתה מבין חדשות רעות ..... כן אם היה שיח ציבורי ער חי נושך ובועט אני מאמין שחלק מהחיילים שנפלו היו היום בחיים .....

MrCheff

New member
לדעתי סתיו מתכוון ש

אם יהיה שיח ציבורי על חיילים שמתים בתאונות אימונים, ולא משנה אם זה חיל ירוק, חיל הים, או חיל האוויר, כמות התאונות יפחתו. לדעתי הוא טועה. תאונות אימונים, לצערנו, קורות, ועוד יקרו. הצבא, תמיד, עושה תחקירים על כל תאונה ומנסה ללמוד לקחים ממנה. לצערנו, לא תמיד בהצלחה. אבל להגיד שאם מגיש החדשות ידבר על זה, זה יזיז משהו בצבא -- ממש לא נראה לי. אם כבר, לדעתי, השיח הציבורי, צריך להיות, פליטות הכדור ומשחקי הנשק. לא מזמן, קראתי על מקרה בו חייל נהרג בגלל שחברו שיחק עם הנשק ודימה ירי, וכדור נפלט... והרג אותו. לפני כמה ימים פורסם על אשה שחטפה כדור באוטובוס מנשק לא פרוק. צריך להעלות את הנושא ולחנך את החיילים -- פורקים נשק.. כן,כן.. זה קצת מלכלך, אבל מציל חיים. אפילו ג'ובניק כמוני יודע את חשיבות פריקת הנשק ואיך עושים זאת. אני מאמין שגם היום שעברו כבר למעלה מ-11 שנה מהפעם האחרונה שיריתי (במטווח), אדע לפרוק נשק. זה א' ב' של חיילות.

ronnm

New member
גם אני לא כל כך מסכים

הכתבה על אמיר פיי גוטמן, באה לחדד מסר ההתיחסות להתרסקות הייתה לגמרי ריגשית ובנאלית לא הייתה התיחסות עיניינית לתאונות טיסה, מקרי מוות באימונים, אם הייתה כזאת אז לא הייתי פוצה פה כאן היה נטו מיסחור של האבל של משפחת רמון

gils33

New member
חברים

אנא - קצת כבוד למשפחה,בואו נרד מהויכוח הזה,אין צורך לדשדש בו בשעות אלו. התקשורת לא מענינת עכשיו.

למעלה