ערב יום הזכרון לשואה ולגבורה|נר

../images/Emo16.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo104.gif

ערב יום השואה אוניברסיטת תל אביב ומכון נטויז'יון לחקר האינטרנט מזמינים אתכם היום ב-17:00 ליום עיון בנושאים: "אנטישמיות ושיטנה דיגיטלית- חופש הביטוי או חופש השיסוי?" ו"חשיבותה של הרשת כמקום תמיכה לבני הדור השני והשלישי". בדיון תשתתף גם מנהלת פורום "שואה - דור שני - תמיכה". הציבור מוזמן, הכניסה ללא תשלום. לפרטים נוספים: http://www.niis.tau.ac.il/text_item.aspx?tid=133
תחרות צילומי שולחן החג בתפוז אלבומים השקעתם בעיצוב השולחן לליל הסדר? במאכלים, בכלים, בקישוטים? תפוז
אלבומים מזמין אתכם לשלוח תמונה לתחרות ולזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=40

חלי 66

New member
../images/Emo16.gifהיום ערב יום השואה והגבורה../images/Emo16.gif

זה הטקס הכי קשהה
אני כול הזמן בוכה ואני עוד בהכנות למסע לפולין: אתמול נפגשנו עם מישהי שסיפרה את הסיפור האישי שלה ובכיתי המון
ואח"כ היינו בהצגה בתאטרון "הבימה" הצגה על אנה פראק עם גיא זוארץ ועוד שחקנים מוכשרים בטרוף
הצגהה מהממת!גם מצחיקה וגם עצובה ממש נהנתי אנשים של נדע מצרות
יהי זכרם ברוך

TOUSH

New member
את נוסעת לפולין../images/Emo35.gifאיזה כיתה את../images/Emo35.gif

מי סיפרה לכם? מה השם שלה?../images/Emo110.gif

ולנו הסבירו על המסע לפולין שמי שילך יעשו לו הכנות.. זה נראה לי ממש קשה נפשית ללכת לשם:S

TOUSH

New member
זה קשה נפשית...אבל חשוב ללכת

אני תלמידת כיתה י"א ולא נסעתי לפולין ותאמת שאני ממש מתחרטת שלא נסעתי... שאת רואה דברים את יותר מתחברת לזה ואת יותר מבינה מה הלך שם,אבל שאת רואה סרטים או שומעת זה נישמע אחרת. אני אומרת תיסעו
כל מי שיש לו אפשרות לסוע
אבל לא כל הנסיעה מדכאת בלילה יש את הצחוקים במלונות ובנסיעות שהם ארוכות [איזה 6-8 שעות ממקום למקום]יש את הצחוקים של ח'ברה. רק שאת במקום עצמו כמו מחנה השמדה ההרגשה היא אחרת מעציבה וכואבת ככה אני חושבת. בגלל זה תיסעו

TOUSH

New member
וגם את לבד...את עם חברים שאת אוהבת

אז יש אצל מי להתנחם או עם בוכים וכואב ורוצים חיבוק חם יש את מי לחבק

חלי 66

New member
נכון,זה מסע מאוד קשה!

מי שסיפרה לנו הייתה ממושב ליד אשדוד את המושב הזה הקימו רק ניצוולי שואה "בני גלילות" קראו למוב משהו כזה ולאישה אני לא זוכרת לאה משהו לא זוכרתא ת שם המשפחה שלה אבל סיפור מאוד מאוד מאוד עצובה!

אני לא צ'ה לטוס לפוליןןן../images/Emo10.gif

גם כי סבא שלי לא רצה שנלך לשם... (רוב האחים שלו נרצחו בשואה) הוא לא רוצה שנראה מה היה שם וגם שנפרנס את פולין..

חלי 66

New member
זה קטע של פירסום ביכלל לא!

את הולכת ליראות מה היה שם איך שרפו אותם את הולכת להרגיש את זה זה מאוד מאוד קשה נפשית במיוחד לי אני מאוד רגישה וזה מסע לפולין את בשליחות עם דגל ישראל על הגב להרגיש גאווה

זה קשה לכולם..../images/Emo110.gif

אבל פשוט לאלה שהם ממש רגישים [כאן לא חסרים כאלו.. האמ] זה יותר.. בכל מקרה אני מסכימה עם חלי.. אומרים שזה מסע חשוב להבין מה קרה.. לראות את זה בעיניים שלך.. ומה שחלי אמרה
בלי קשר למה שהדסי אמרה:]

TOUSH

New member
נכון בחלק השני של הבגרות

יש שתי יחידות ביחידה השניה זה עוזר

חלי....

אבל אם סבא שלי לא רצה שנרגיש את הדברים האלה ונלך לשם., אז אני אעשה את זה.. לא אכפת לי כמה אני רוצה (ואני לא רוצה
)... אם זאת היתה הבקשה שלו.. אז מי אני שאעשה אחרת...

למה לצחוקק../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סתם סתם סתם

למעלה