ערב יום הזכרון לשואה ולגבורה|נר

חלי 66

New member
הדס..

מאמי אני לא באה לכריח אותך אני רק אמרתי שזה לא פרסום לפולין ביכלל לא

יעל 13

New member
אחותי הייתה לפני חצי שנה בפולין ו

היא אמרה שזה טיול חובה...שזה מדהים...וזה כ"כ עצוב...היא אמרה שהיא ממש הרגישה מה שהם הרגישו למרות שהיא לא הייתה בשואה אבל בגלל שפתאום נמצאים במקום שאנשים נרצחו זה הופך את זה ליותר מזה... לפני שנה באה אלינו ניצולת שואה...אני זוכרת את כל הסיפור שלה..אבל הקטע שאני הכי זוכרת זה שהיא סיפרה שהיא ואח שלה התפצלו...ואחרי כמה ימים היא ראתה את הגופה שלו נסחפת בנהר... אתם יודעים מזה לראות את אחד מבני המשפחה היחידים שנשארו לך נסחף בנהר?

וואי זה כ"כ עצובבבב

אני בחיים לא יהיה מסוגלת לצאת לפולין אין! פשוט אין מצבבב זה כ"כ מפחידד.. רק מתמונות...

יעל 13

New member
אני דווקא בטוח אסע...

אבא שלי נסע עם אחותי וצילם תמונות ושם באתר בצפר שלה ואמרתי לאמא שלי שאני לא נוסעת בלעדיה...אז היא תיסע איתי...

יעל 13

New member
אם את לא מסוגלת לעמוד בזה אז

תחשבי איך אנשים חיו את זה יום יום...את רק נוסעת לראות את זה... אני לא יודעת מה איתכם אבל אותי זה נורא מעניין הנושא הזה...ואני יודעת בוודאות שאני אטוס

יעל 13

New member
../images/Emo13.gif

אני רוצה לנסוע במיוחד שיש אצלי במשפחה אנשים שנספו בשואה ואנשים שניצולי שואה... סבתא רבא שלי ז"ל היו לה עוד אחים...הם היו 4 בנות ו3 בנים...כל הבנים נספו בשואה...והבנות ניצלו...לפני חודש וחצי נפטרה האחות האחרונה שנארה בחיים...
וסבתא שלי כל הזמן סיפרה לי איך אמא שלה הכחישה את זה ואיך היא לא ידעה מה עבר עליה כי הם לא דיברו על זה בכלל... בקיצור...אני בטוח נוסעת... אני חושבת שכדאי לכם לנסוע...אבל בסופו של דבר כל אחד מחליט בשביל עצמו

תקשיבי יעלק'ה../images/Emo3.gif

אם אני ארצה או לאא
אני לא מתכוונת לשבור את מילת המשפחהה אחרי שסבי נפטר.. הוא ביקש שלא נלך לשם! אז גם אם אני ארצה וגם אם לא אני לא אלך לשם.. וזה כן מעניין ואתי.. אבל יש אנשים שזה יותר מדיי קשה להם נפשיתת..

אני הייתי לידד זה!מי שלע יודעע אני

פולניה.. וטיילתי עם המשפחהה שלי שם..:( לידד זה כאילו לעע רציתי להיכנס לפנים!

יעל 13

New member
שמעי גם לי קשה נפשית...

אני לא מחייבת אותך לנסוע...אני פשוט אומרת שכדאי לכם...אני יודעת בוודאות שאני אסע בטוח...

כעעע לכולם זה קשהה...

אבל יש כאלה שממש לא מסוגליםם כמוניי
אני גם ככה ילדה רגישה למלא דברייםםם
שאני רואה דם אני מתעלפתת.....או שאני צורחת בלי לחשוב בכלל.. גם אם זה לא כואב.. אמממ אני רגישה לעוד המון דבריייים המון דבירם קשה לי לראות.. שאני שומעת על פיגוע אני תאום בוכה.. בלי לחשוב אפילו ישר... שאני ראיתי את הפינוי של גוש קטיף הייתי בדיכאון ולא יצאתי מהחדר שבוע... ועוד כל מיני דבריים.. קשה לי שלאנשים כואב..

eynav16

New member
אני מפסידה את זה...

אני ממש רוצה לסוע... השיכבה שלי נוסעת ביולי ואני כניראה לא יהיה שם בחיים...=\\ וחשוב לי ממש להיות שם

למעלה