לכתוב הודעות נאצה כמו שלך זה לא משהו שלא מוצא חן בעיני. אם הייתי בא וכותב על איזשהו רב שהוא רצח יהודים וטוב שהוא מת, לא היית רוצה שיחסמו אותי? ואם תאמר לא, אתה אידיוט. כי גם לחופש הביטוי יש גבול.(הודעות נאצה) אתה יודע רק להסתים פיות, רצחת(אתה תומך בזה) את רבין רק בגלל דעותיו הפוליטיות... בוא תרצח גם אותי... תרצח את כל מי ששונה ממך.
למרות שלא חסמתי אותך על משהו שהיית צריך להחסם מזמן, אתה עוד מתבכיין? בוא ותכתוב פעם נוספת שאתה תומך ברצח רבין, ותן לי עילה לפנות למשטרה. ואתה עוד אומר שמחקתי לך סתם...
עשר שנים חלפו מאז ירה אותו אדם ברה"מ. עשר שנים חלפו מאז הוצאתי את העיתון הראשון שלי: 20 דפים, כולם מוקדשים לחייו, מותו וזיכרו של יצחק רבין ז"ל. עשר שנים... ועדיין כל פעם שאני מגיע לאזכרה בכיכר- מגרשים אותי כי אני דתי. הוא היה גם ראש הממשלה שלי! גם אני רוצה להתאבל! אבל הכיפה של ראשי והציציות שעל גופי מונעות ממני את זה... או אולי אלו המתאבלים שמונעים ממני...
יצאתי משם עם פנס בעין, ועם עוד כמה שיפשופים... לא משהו רציני, אבל בהחלט מעליב... אגב, אני חייב לציין, שאתה פשוט מודל נפלא לתרבות דיבור... ממש עושה חשק לדבר איתך... אני לא יודע בן כמה אתה, אבל התלמידים שלי, בכיתה ז' יותר מנומסים ממך...