שאלון שבת. סליחה על האיחור

InfeCtedShesek

New member
../images/Emo16.gifשאלון שבת. סליחה על האיחור../images/Emo16.gif

איזה צבע החדר שלכם? איזה צבע החלונות שלכם? מה הצבע האהוב עליכם? מה הצבע השנוא עליכם? אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? מה צבע התיק שלכם? יש לכם סימס? יש לכם IDDR? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? אוהבים משחקי קופסא? אוהבים את משחקי וואלה? מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? מהי החיה האהובה עליך? מהי החיה השנואה עליך? יש לך חית מחמד? אם כן..איזה? מה השם שלה? מפחדים מחיה כלשהי? מהי החיה הכי מוזרה? מהי החיה שחיה הכי מוזר? מהי החיה שחיה הכי נורמלי? שיר שמתנגן ברקע: מחשבה שעוברת בראש: חשק ל...: מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? נכון שיר ענק? נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? מה המידה שלך בנעליים? יש לך בהן גדולה? אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? 2.שיעור חקלאות או מולדת? 3.למות זקן או צעיר? 4.לילה או יום? 5.זריחה או שקיעה? 6.ספגטי או פיצה? 7.כדורגל או טניס? 8.חנונים או ערסים? 9.אדום או ירוק? 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? 12.ידיעות או מעריב? 13.די או מספיק? 14.ליטוף או מילה טובה? 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? 2.אלוהים? 3.להקת טיפקס? 4.מוזיקה מזרחית? 5.חתונות? 6.משפחה? 7.דיכאון? 8.פורום : 9.השיעמום שלי 10.סקס? 11.שלמות? 12.לימודים?מה איתם? -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? בריכה או ים? פירות או ירקות? עכבר או מקלדת? דיסקים צרובים או מקורים? מוזיקה לועזית או אנגלית? סינרגיה או משינה נינט טייב או מירי מסיקה? אוונסנס או דפש מוד? סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? באולינג או מסעדה? סרט או הופעת מוזיקה? מסנג`ר או אי סי קיו? פוקס או טי אנ טי? קסטרו או רנואר? גיטרה או תופים? חליל או קלרינט?

InfeCtedShesek

New member
כלום לא עצובבבבב../images/Emo79.gif

איזה צבע החדר שלכם? אפרסק (?), אבל תכל'ס לבן. איזה צבע החלונות שלכם? שקופים? מה הצבע האהוב עליכם? כולם. מה הצבע השנוא עליכם? כרגע אף אחד. אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? מה, בטח! איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? כחול. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? ורוד. מה צבע התיק שלכם? ירוק יש לכם סימס? כן יש לכם IDDR? בטח.. מה זה? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? סימס, אבל עם התוספות. אוהבים משחקי קופסא? כן.. אוהבים את משחקי וואלה? לא ממש. מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? "יניב" מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? "יניב" מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? לא יודעת. מהי החיה האהובה עליך? סוסים נראה לי. מהי החיה השנואה עליך? טווסים
אני אמשיך אח"כ. G2G.

RainPainter

New member
../images/Emo15.gif

איזה צבע החדר שלכם? בז' עם שבלונת פרחים אדומים. איזה צבע החלונות שלכם? לבןOo מה הצבע האהוב עליכם? כתום:] מה הצבע השנוא עליכם?ורוד- בזוקה. אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? כן. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? שחור מטאאאאאל. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? כנ"ל^^ מה צבע התיק שלכם? כחול כזה Oo יש לכם סימס?כה:] יש לכם IDDR? לא. מה המשחק מחשב האהוב עליכם? לא משחקת במחשב. אוהבים משחקי קופסא? עם אלכוהול. אוהבים את משחקי וואלה? בסדר, כשממש משעמם. מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? לא זוכרת. מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? ^^ מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? ^^ מהי החיה האהובה עליך? חתול. מהי החיה השנואה עליך? אני לא שונאת חיות... כל עוד זה לא אישי. יש לך חית מחמד? כן. אם כן..איזה? כלבה בת כלבה בת כלבה. מה השם שלה? ג'ייד. מפחדים מחיה כלשהי? לא.. מהי החיה הכי מוזרה? ^^ מהי החיה שחיה הכי מוזר? ארמדילו.
מהי החיה שחיה הכי נורמלי? "נורמלי"? אבל אבל זאת חיה. שיר שמתנגן ברקע: Opeth- White cluster מחשבה שעוברת בראש: איך בא לי גימלים... חשק ל...: גימלים
מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: יש סולו. :-\ מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ?
ברור. נכון שיר ענק? מה זה ענק, חבל"ז.
נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? כה, ונכון שורוד נורא מצאים עם ורוד, צאילו? יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? WTF MATE? מה המידה שלך בנעליים? 38-39 יש לך בהן גדולה? לא.. אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? לא עד כדי כך משעמם בקורס... יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? לא.. מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? כן. נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא. נכון שאני משגעת לכם ת`שכל? אבחנה דקה.
נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? כן, במיוחד כשהם מול מטה מגב בלוד, מגרשות מעליהן זבובים
חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? בעזרת השם! תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? לורוצהלורוצהלורוצה. -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש-בש. 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות. 3.למות זקן או צעיר? תלוי באיזה עולם אתה חי... 4.לילה או יום? לילה. 5.זריחה או שקיעה? זריחה. 6.ספגטי או פיצה? ספגטי. 7.כדורגל או טניס? כדורגל. 8.חנונים או ערסים? ע'רסים
9.אדום או ירוק? אדום. 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה. 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת מלא. 12.ידיעות או מעריב? ידיעות. 13.די או מספיק? חלאס! 14.ליטוף או מילה טובה? אפשר גם וגם? 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה, בעיטה, נשיכה, לקשור אותו לכסא ולדגדג לו את הכפות רגליים! -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? אחלה יום? 2.אלוהים? גבר-גבר. 3.להקת טיפקס? קצת פחות.. 4.מוזיקה מזרחית? דיייייייייי
5.חתונות? דבר נורא שאנשים עושים בשביל לא לחיות בשקט ומסבכים לעצמם את החיים. 6.משפחה? משפחה זה אחלה דבר, כל עוד אני לא צריכה להקים אחת כזאת.. 7.דיכאון? נו מה אני יכולה להגיד על זה? "דבר שגורם לחיי לפרוח"?
8.פורום : פסדר... 9.השיעמום שלי- נורא. פשוט נורא נורא נורא. 10.סקס? ככל המרבה הרי זה משובח. 11.שלמות? אני?:} 12.לימודים? אוהבת ללמוד. מעביר את הזמן ומפתח כישורים נסתרים. -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? סקס, סמים ורוקנרול. 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? "אמאאאאאאאאאאאאאא!!!" 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? הייתי אומרת שלום ומתחננת שיקחו אותי מפה לכוכב שלהם. 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? "תגיד, עשית ניתוח אף?" בריכה או ים? ים. פירות או ירקות? ירקות. עכבר או מקלדת? מקלדת. דיסקים צרובים או מקורים? צרובים. מוזיקה לועזית או אנגלית? מוזיקה זה טוב. סינרגיה או משינה? משינה. נינט טייב או מירי מסיקה? נינה
אוונסנס או דפש מוד? דפש מוד, בהחלט. סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בבית עם פאנטה ופופקורן. באולינג או מסעדה? באולינג. סרט או הופעת מוזיקה? הופעת מוזיקה. מסנג`ר או אי סי קיו? אי סי קיו. פוקס או טי אנ טי? בגדים יפים בלי אטיקט מיוחד מידי. קסטרו או רנואר? כנ"ל. גיטרה או תופים? תופים. חליל או קלרינט? חליל.

ט'עחת

איזה צבע החדר שלכם? צבע ט'עחת איזה צבע החלונות שלכם? לבן ט'עחת מה הצבע האהוב עליכם? ירוק וכחול ט'עחת מה הצבע השנוא עליכם? ט'עחת אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? ורוד זה צבע של ט'עחת איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? צבע מוסטפט'עחת איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? מה צבע התיק שלכם? שחור וסגול יש לכם סימס? יש לי סימס בט'עחת יש לכם IDDR? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? סימס אוהבים משחקי קופסא? רק פאזלים והרמז אוהבים את משחקי וואלה? לא מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? לא בדיוק שיחקתי בו אבל שמעתי את משחק שקוראים לו "דלל" מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? הרמז מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? הרמז מהי החיה האהובה עליך? דוב מהי החיה השנואה עליך? חתול יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? כלב מה השם שלה? ט'עחת מפחדים מחיה כלשהי? לא מהי החיה הכי מוזרה? נחש מהי החיה שחיה הכי מוזר? טווס מהי החיה שחיה הכי נורמלי? אריה שיר שמתנגן ברקע: אין מחשבה שעוברת בראש: אין חשק ל...: חשק לט'עחת מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: ט'עחתת מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? כן נכון שיר ענק? כן נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? כן יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? כן מה המידה שלך בנעליים? 38 יש לך בהן גדולה? לא אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? לפעמים יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן!!!! בני זונות! מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. כן נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא הכי אבל הם בסדר נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. כן נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לא חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? קצת יותר מאוחר תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? זה לא מדבק -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? שניהם בט'עחת 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? ספגטי 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? מלא 12.ידיעות או מעריב?ידיעות 13.די או מספיק? חלאס 14.ליטוף או מילה טובה? שניהם 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? כאפה לפנים -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? טסה לקיבינימט 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי זה? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? יורה להם ברגליים 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? הייתי מתקשרת להגיד ואומרת לה שתצא בריכה או ים? ים פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? גם וגם דיסקים צרובים או מקורים? אותו חרא סינרגיה או משינה: משינה נינט טייב או מירי מסיקה? מסיקה סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בקולנוע עם פופקורן וקולה באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? סרט מסנג`ר או אי סי קיו? איסיקיו פוקס או טי אנ טי? לא אוהבת אף אחד מהם קסטרו או רנואר? קסטרו חליל או קלרינט? חליל

אללללה מיסטרת'ורן

איזה צבע החדר שלכם? צכלצ-סגלגל
איזה צבע החלונות שלכם? יש לחלונות צבע? מה הצבע האהוב עליכם? לפעמים כחול, לפעמים אדום מה הצבע השנוא עליכם? ירוק טע'חת אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? של פאקצות איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? שחור, כי אפ'חד לא רוצה להסתכן בצבע הומואי איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? כל צבע. לא אכפת להן להסתכן בצבעים הומואיים מה צבע התיק שלכם? אדום-שחור יש לכם סימס? סימס? המשחק? חשבתי אנחנו בקטע של צבעים יש לכם IDDR? היה לי, אבל התקנתי אנטיוירוס וזה עבר מה המשחק מחשב האהוב עליכם? גראדס :| אוהבים משחקי קופסא? מה..מ'זה..מה כבר יש לשחק עם קופסא? אוהבים את משחקי וואלה? וואלה לא מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? מלחמה! המשחק הזה שמי שיוצא לו קלף יותר גדול מנצח.. כ"כ אינפנטילי, אבל העביר לי חצי ילדות מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? יש, למישו מלח יש, למישו מלח יש, למישו מלח... מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? מונופול, אבל זה לא מונע ממני לשחק בו שוב ושוב מהי החיה האהובה עליך? גירית!!!!! אין, הם הכי חמודים בעולם מהי החיה השנואה עליך? חתולי רחוב..|אבן||סלע|
יש לך חית מחמד? שני חתולי רחוב, מסתבר אם כן..איזה? אה, הייתי אמור לענות על זה ב"כן" וכאן לפרט? מה השם שלה? אחת "מיסטר", השניה "ת'ורן" מפחדים מחיה כלשהי? דבורים!!! מהי החיה הכי מוזרה? גמל שלמה...זה בכלל לא דומה לגמל מהי החיה שחיה הכי מוזר? חולד..למה אתה חי אם אתה בכלל לא רואה
מהי החיה שחיה הכי נורמלי? עצלן...ישן 20 ומשהו שעות ביממה, וקם רק כדי לאכול. זה היעד שלי בחיים! שיר שמתנגן ברקע: Beneath this waves של Demons & Wizards מחשבה שעוברת בראש: אני הולך להחליף את זה לשיר של שאקירה חשק ל...: שיר של שאקירה :( מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: Fate :| מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? חחחחח
גאוני נכון שיר ענק? אה, גם על זה הייתי אמור לענות פה.. נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? דוגרי כן :| היא יכולה להיות תגובה להכל בערך יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? לא הבנתי ת'שאלה שלכם מה המידה שלך בנעליים? ארבעים ושבע ושליש!!!!! יש לך בהן גדולה? כל הרגל שלי באופן כללי דיי גדולה :| אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? אני יכול להביא תינוק עם הרגליים יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן..וואי, זה נשמע כמו כדור שזורקים עלייך והוא מתפוצץ מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? בהחלט כן. נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? מצטער לאכזב.. נכון שאני משגעת לכם ת`שכל? את פסדר את נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? תפסיקי בבקשה. חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? יש לי עוד שנה לסדר את זה.. תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? כשאני אשמע אני אגיד לך -"זה או זה" זה. 1.דמקה או שש-בש? שש-בש 2.שיעור חקלאות או מולדת? מולדת!
3.למות זקן או צעיר? צעיר 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? זריחה 6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס? כדור-עגל 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? אדום! 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת מלא זה ליגה 12.ידיעות או מעריב? ידיעות..מעריב סתם שמאלנים 13.די או מספיק? חדל 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? למה באלימות אבל? -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? אחד הימים הכיפיים בשנה, פוגשים את כולם בכיכר 2.אלוהים? אני כבר אגיד לו את זה בפנים 3.להקת טיפקס? מיותרים לחלוטין 4.מוזיקה מזרחית? סכנה קיומית 5.חתונות? לא משנה מי מתחתן, תמיד יהיו שירים של שרית חדד 6.משפחה? וואלה אלה הכי ממזרים 7.דיכאון? בזבוז זמן 8.פורום: סתם טע'חת 9.השיעמום שלי: ההנאה שלנו
10.סקס? יאללה בואי. 11.שלמות? קראת לי? 12.לימודים?מה איתם? בדיוק :| -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי חי עוד 5 שנים ומת 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? הייתי אומר לו "וואי! לורן גראהם! אני לא מאמין! תראו כולם, הנה לורן גראהם!!!" 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? הייתי מתווכח איתם עד שהם היו משתכנעים לסדר את כל הבית מחדש. 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? עם כל הרוסים פה, אפילו חייזרים זה שינוי חיובי [
] 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? גם פרצופי היה משתנה..ככה
o___O בריכה או ים? ים פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? עכבר דיסקים צרובים או מקורים? צרובים מוזיקה לועזית או אנגלית? אההה...
סינרגיה או משינה? משינה, כי אין לי מושג מי אלה סינרגיה נינט טייב או מירי מסיקה? מוות בתליה או בטביעה? אוונסנס או דפש מוד? דפש מוד סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בסינמה סיטי!!!!!!!!! באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? "הופעת מוזיקה"..יאללללללללללללללללללה..ווזווזית מסנג`ר או אי סי קיו? אייסיקיו...מסנג'ר זה לממוסחרים פוקס או טי אנ טי? שועל קסטרו או רנואר? איפה שיש יותר כוסיות גיטרה או תופים? תופים חליל או קלרינט? פות.

איי אם מיסטר ת'ורן!!

איזה צבע החדר שלכם? חום בהיר איזה צבע החלונות שלכם?חחח שקוף.. מה הצבע האהוב עליכם?חום מה הצבע השנוא עליכם?צהוב סטיקלייט:))))))))))))))) אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה?לא, אבל הוא בהחלט צבע של מחזור של ברבי... איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים?ירוק זית איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות?ורוד מה צבע התיק שלכם?מה אני ט'עחת? אני שם הכל בכיסים.. יש לכם סימס?לא יש לכם IDDR?לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם?ג'ונס, זה כמו האבטיפוס של "סימס" אוהבים משחקי קופסא?אמממ אוהבים את משחקי וואלה?תכלס^_^ מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו?קדאוווה(אני בן זונה אם אתם לא זוכרים מה זה) מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו?5 אצבעות עם אלכוהול לפני 3 שנים אצל ענת... מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו?המשחק ששיחקנו אתמול אני טחור רועיצ הגר וטשי... מהי החיה האהובה עליך?גמל שלמה מהי החיה השנואה עליך?חתול יש לך חית מחמד?לא אם כן..איזה? מה השם שלה? מפחדים מחיה כלשהי? הכלב של יקיר מהי החיה הכי מוזרה?צפרדע, כי היא תמיד מנפחת את החזה שלה ואני תמיד רוצה לבוא עם מחט ולפוצץ אותו.. מהי החיה שחיה הכי מוזר?כלב רוסי בבית רוסי. מהי החיה שחיה הכי נורמלי?פיל שיר שמתנגן ברקע:אין מחשבה שעוברת בראש:איך אני הולך להקים פה אוהל? חשק ל...:בית הפאנקייק מה המילה שהזמר אמר ברגע זה:כולולוש מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ?מכירים את scotty wants a kafa? נכון שיר ענק?על הכפאק נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אשך רע יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר?כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מה המידה שלך בנעליים?44 יש לך בהן גדולה?שמנה, כן. אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק?לא יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה?הא? מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?.זה לא דגם של טויוטה? נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה?לא נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?.מי את בכלל? נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי?לא חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא, אבל בגיל 21 אני אשתחרר. תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק?מה זה החרא הזה? -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש?דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת?חקלאות, כי מולדת כבר למדתי 3.למות זקן או צעיר? סנעיר:) 4.לילה או יום?לילה! 5.זריחה או שקיעה?שקיעה! 6.ספגטי או פיצה?פיצה 7.כדורגל או טניס?כדורגל 8.חנונים או ערסים?חנונים 9.אדום או ירוק?ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים?תפוחים 11.להיות רזה או להיות קצת מלא?רזה 12.ידיעות או מעריב?ידיעות 13.די או מספיק?מי שכותב פה "מספיק ודי" שיאנס!! 14.ליטוף או מילה טובה?ליטוף 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה?סטירה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור?מלחמה קשה. 2.אלוהים?למה אני לא יכול בייקון!??!?!?! 3.להקת טיפקס?ז"ל 4.מוזיקה מזרחית?שתלך כפרה עלי 5.חתונות?שלילי בזנטי 6.משפחה?לא כרגע, בעצם אף פעם לא. 7.דיכאון?לירון דיכאון..או לארה מעפולה.... 8.פורום :177 9.השיעמום שלי 10.סקס? זה יכול להיות על הכפאק. 11.שלמות?אין 12.לימודים?מה איתם?סתם חרא, עדיף לשמוע מטאל.. -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות?אז מה? מה אני יכול לעשות? לדפוק נפקדות? מה מה מה? 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב?כן, השאלה אם הייתי מזהה אותו כי אין לי מושג מי זה. 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים?סקס הא? 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים?סקס הא? 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו?פיזית או מטאפורית? בריכה או ים?ים פירות או ירקות?פירות עכבר או מקלדת?מקלדת דיסקים צרובים או מקורים?מקורים מוזיקה לועזית או אנגלית?אמממ מה ההבדל? סינרגיה או משינה? שילכו לעזאזל נינט טייב או מירי מסיקה? אוונסנס או דפש מוד? מי אלה דפש מוד? סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן?קולנוע באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה?הופעת מוזיקה מסנג`ר או אי סי קיו?איי סי קיו פוקס או טי אנ טי?פוקס קסטרו או רנואר?קסטרו גיטרה או תופים?תופים חליל או קלרינט?חליל

izikd

New member
מזמן לא עשיתי את זה

איזה צבע החדר שלכם? תכלת משו איזה צבע החלונות שלכם? לבן מה הצבע האהוב עליכם? כחול, אני מניח. מה הצבע השנוא עליכם? לא אכפת לי. אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? כן. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? כחול, שחור. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? ורוד מה צבע התיק שלכם? כחול, שחור, אפור כזה יש לכם סימס? בכלל - כן, על המחשב - לא. יש לכם IDDR? אין לי שמץ. מה המשחק מחשב האהוב עליכם? מאפיה!
אוהבים משחקי קופסא? לא הכי. אוהבים את משחקי וואלה? אף פעם לא שיחקתי מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? יש מעט טובים. מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? . מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? הרבה. מהי החיה האהובה עליך? אין לי העדפה. מהי החיה השנואה עליך? פיצ'קאווה. יש לך חית מחמד? לא (ולא, לכתוב "אח" כבר לא מצחיק
) שיר שמתנגן ברקע: כלום לעכשיו. מחשבה שעוברת בראש: - חשק ל...: לסיים. מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: :\ מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? מכיר, ואני בין אלה שלא ראו את הסרט. נכון שיר ענק? לא. נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? לגמרי.. מה המקור? יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? חחח לא ניסיתי. מה המידה שלך בנעליים? 43 יש לך בהן גדולה? בוהן? רגילה לעונה. אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? עזבו. יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? חחחח כה. מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. חברת תקליטים? נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? בין השלטות. נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. :\ נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? פףף דיי. חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? כבר הגעתי. תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? אין לי שמץ. -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? מזמן לא היו לי כאלה :( 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? חנונים (אני?
) 9.אדום או ירוק? אדומירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? שניהם בסדר 12.ידיעות או מעריב? מעריב 13.די או מספיק? חלאס! 14.ליטוף או מילה טובה? שניהם :p 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? יש לי דרכים יותר מתוקות
-מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? יום חופש 2.אלוהים? חופש-ה.ל.ל. 3.להקת טיפקס? יסודי 4.מוזיקה מזרחית? שטויות 5.חתונות? הרבה כסף. 6.משפחה? אוהב :] 7.דיכאון? שטויות של הנעורים. 8.פורום : יבש לאחרונה. 9.השיעמום שלי - תהנה 10.סקס? בכיף 11.שלמות? לפעמים 12.לימודים?מה איתם? אחלה בחלה. -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי מוכיח להם שאני יכול לחיות הרבה יותר
. 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? אה? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? חבל שאין לי נבוט 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? מי רשם את השאלון הזה? 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? דיי. בריכה או ים? תלוי פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים, אם אפשר. מוזיקה לועזית או אנגלית? אנגלית לרוב. סינרגיה או משינה? משינה נינט טייב או מירי מסיקה? אף אחת אוונסנס או דפש מוד? גם לא. סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? תלוי. באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? הופעה מסנג`ר או אי סי קיו? איסיקיו פוקס או טי אנ טי? פוקס קסטרו או רנואר? קסטרו גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? חליל בהתחלה חשבתי שאלון חביב ונחמד, אבל מסתבר שגם הוא טיפשי :(

Scouts Boy

New member
מלך ../images/Emo47.gif

דומירוק
יום יבוא וחזונו של הלורד באדן פאוול יתממש והצופים ישתלטו על העולם

maya metal

New member
../images/Emo22.gif

איזה צבע החדר שלכם? קרם או משהו כזה.. איזה צבע החלונות שלכם?לבן מה הצבע האהוב עליכם?כולם מה הצבע השנוא עליכם? לא יודעת.., אין. אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? בין השאר. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? מה צבע התיק שלכם? יש לי כחור, שחור, אדום וסגול. יש לכם סימס?כן. יש לכם IDDR?מזה?! מה המשחק מחשב האהוב עליכם? הבלונדיני אם איברי גוף חלקיים שזזים ברוח. אוהבים משחקי קופסא?לא. אוהבים את משחקי וואלה?לא ניסיתי.. מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו?הרמז. מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו?הרמז מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו?הרמז. מהי החיה האהובה עליך?אין, אבל עוד מעט לוס ואני נקנה סוס ואני אוהב אותו. מהי החיה השנואה עליך? קוקו. יש לך חית מחמד?כן. אם כן..איזה? פודל שע'ור ומעפןן! מה השם שלה?קוקו. מפחדים מחיה כלשהי? אממ.., כרישים לבנים?! מהי החיה הכי מוזרה? טווס מהי החיה שחיה הכי מוזר? טווס שחי בכפר הירוק. מהי החיה שחיה הכי נורמלי? קוקו. שיר שמתנגן ברקע:dust in the wind - led zeppelin. מחשבה שעוברת בראש: מורטל קומבט הוא הסרט הכי רע שראיתי בחיים שלי! חשק ל...:הופעה. מה המילה שהזמר אמר ברגע זה:all מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? כן. נכון שיר ענק? לא. נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? לא. סלנג שווה לטע'חת! יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר?כן. מה המידה שלך בנעליים?38 יש לך בהן גדולה?לא, אבל אף פעם לא השוותי עם אחרים. אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? תלוי באיזו תנוחה אני.... יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן. מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא הכי.., אבל היא מאוד טובה. נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?.לפעמים. נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? היה את הסיפור בבית ספר שלנו על הילדים שנתנו לעגלים לרדת להם. זה לא סקסי בכלל. חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא. תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? יאפ. -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה. 2.שיעור חקלאות או מולדת? להבריז. 3.למות זקן או צעיר? צע'יר. 4.לילה או יום?לילה. 5.זריחה או שקיעה? שקיעה. 6.ספגטי או פיצה? שניהם. 7.כדורגל או טניס? לישון. 8.חנונים או ערסים? 9.אדום או ירוק?אדום. 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה. 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה. 12.ידיעות או מעריב? ידיעות. 13.די או מספיק? חדלו. 14.ליטוף או מילה טובה? מילה מלטפת. 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה. -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? אללה חופש לפנים! 2.אלוהים? מה קורה גבר? 3.להקת טיפקס? קקי 4.מוזיקה מזרחית? אני לא פריקית מגניבה, אבל אני באמת לא מבינה איך אפשר להאזין לזה.... 5.חתונות? booz! 6.משפחה? אחלה.. 7.דיכאון? המוסיקה או התחושה? 8.פורום : פורום בכללי או הספציפי הזה?! 9.השיעמום שלי נסבל. 10.סקס? למה לא... 11.שלמות? לא קיים. 12.לימודים?מה איתם? מה איתם?! -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי בהלם, אח"כ מעכלת את זה ואז מתחילה להנות. 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? נכנסת להם בטע'חת.! 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? שואלת אם הם באים לפה הרבה... 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? נבהלת.... בריכה או ים? ים פירות או ירקות? ירקות עכבר או מקלדת? מקלדת. דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים. מוזיקה לועזית או אנגלית? לועזית זה מלועזיה, נכון? סינרגיה או משינה אף אחד. נינט טייב או מירי מסיקה? אף אחת. אוונסנס או דפש מוד? דפש מוד. סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? סרט בקולנוע עם קולה ופופקורן באולינג או מסעדה? באולינג, אבל רק בגלל שלא הייתי בבאולינג שנים! סרט או הופעת מוזיקה? תלוי במצב רוח. מסנג`ר או אי סי קיו? אף אחד. פוקס או טי אנ טי? טי אנ טי. קסטרו או רנואר? קסטרו לפנים! גיטרה או תופים? שניהם. חליל או קלרינט?חליל.

DredLox

New member
חחחחחחח, איזה ילדה מכוערת!!!

אעלק: שיר שמתנגן ברקע:dust in the wind - led zeppelin צעירה מתה!!! זה לא שיר של לד זפלין : ) אם כבר dust in the wind - Kansas קיצור, תפסתי אותך עם המכנסים למטה!

maya metal

New member
אני שמעתי את זה בגרסה של זפלין!!

!!!!!!. לא יודעת של מי זה במקור אבל אצטרך להאמין לך, אבל כשאני שמעתי את השיר הוא בוצע ע"י זפלין!!!!!. היית מת לתפוש אותי עם המכנסיים למטה.....

DredLox

New member
אין לשיר גרסה של לד זפלין...

לכי תקני מושג במוזיקה... והיית מתה להראות לי את הצנרת שלך : )

למעלה