שאלון שבת. סליחה על האיחור

DredLox

New member
יאללה...לפני המשתלה, בלין...

איזה צבע החדר שלכם? לבן איזה צבע החלונות שלכם? שקוף : ) מה הצבע האהוב עליכם? כתום : ) מה הצבע השנוא עליכם? לא זוכר...מה כתבתי אז? ירוק בקבוק : ) אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא בהכרח...גם צבע של פות, מבפנים. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? שחור איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? כולן וורודות מבפנים : ) מה צבע התיק שלכם? אהה...שחור! יש לכם סימס? חחחח, היה פעם : ) יש לכם IDDR? מזה???? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? אהה...spider soliter...ואחריו heroes 1. אוהבים משחקי קופסא? כן...זורם : ) אוהבים את משחקי וואלה? לא ניסיתי כ"כ... מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? אההה...לא זוכר... מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? מאנצ'קין : ) מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? לא זוכר...אם זה משעמם אני חותך : ) מהי החיה האהובה עליך? טרזה הלוחמת...ובאופן כללי כלבים...הם הכי זורמים. מהי החיה השנואה עליך? אהה...חתולים...אבל רק כי אני אלרגי...אחרת הייתי מדגם אותם : ) יש לך חית מחמד? כאמור...טרזה הלוחמת : ) אם כן..איזה? נו...כנ"ל! מה השם שלה? בלין...תקראו לפני שאתם שואלים! מפחדים מחיה כלשהי? חחחח...ת'אמת מג'וקים...אבל מהערסיים האלה... מהי החיה הכי מוזרה? חחחחחחחח....לא יודע....לא עולה לי משהו לראש...יתושים אולי. מהי החיה שחיה הכי מוזר? חחחחחח...לא יודע...העצלן : ) מהי החיה שחיה הכי נורמלי? כלבים : ) שיר שמתנגן ברקע: עכשיו הכל שקט מחשבה שעוברת בראש: להתלבשש למשתלה או ללכת ערום חשק ל...: מטאל : ) מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: נו, אמרתי ששקט מתנגן! מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? בוודאות : ) למדתי לנגן אותו...אבל כבר שכחתי... נכון שיר ענק? שיר בסדר... נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אכן... יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! נכון!!!! זה אדיר!!!!! מה המידה שלך בנעליים? 42-43 יש לך בהן גדולה? יש לי 4 כאלה : ) 2 ברגליים ו2 בידיים : ) אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? לא ממש...אולי אם אני אתאמן יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? יאצ גם יצא...אבל זה בסדר, אני זורם... מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. הליקס? משושה אם אני לא טועה... נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא הכי טובה...אבל הם להקה מצוינת שחיו את הרוקנ'רול! נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. את בת של זונה, בלאט! נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? it's nice...I like! חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? חחחח...גיל 21 מאחורי...והדבר היחיד שהגעתי אליו זה מהמעונות לפקולטה. תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? לא מכיר. -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש בש 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות!!!!!!!!!!!!!!!1 3.למות זקן או צעיר? למות צעיר אני מניחח 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? זריחה 6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? תפוחים לפרצוף אח שלו אההה! 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת מלא : ))) 12.ידיעות או מעריב? מעריב 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? ליטוף : \ 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? יום חשוב לחשבון נפש... 2.אלוהים? ישות טובה ומטיבה שלא מתעניינת בכמה זמן עבר בין הגלידה ולסטייק. 3.להקת טיפקס? פחחחחח...איזה ישן...פעם הייתישומע דיסק מצחיק שלהם...בשפכת הזורם...בלה בלה בלה...מצחיק : )) 4.מוזיקה מזרחית? אבא משחק קלפים....אהההה... 5.חתונות? אני רוצה שזאת תהיה שלי כבר : \ 6.משפחה? כמה שיותר אחים 7.דיכאון? זה קורה 8.פורום : אריאל רולז! 9.השיעמום שלי תכנסי לי לטע'חת...אולי תמצאי איזה מקופלת! 10.סקס? סתאם חרא...overrated... 11.שלמות? מזה שלמות? שיהיה... 12.לימודים?מה איתם? הולך בסדר...זה מעניין. -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי שמח : ) 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי זה? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? הייתי נותן להם בראש : ) 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? הייתי בורח ומשתין על עצמי תוך כדי ריצה... 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? אהה...הייתי שואל אותו על העניין... בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? עכבר דיסקים צרובים או מקורים? צרובים מוזיקה לועזית או אנגלית? לועזית ואנגלית זה אותו דבר...אם כבר מוזיקה מאנגליה זה הכי טוב! סינרגיה או משינה משינה...סינרגיה להקה מהטע'חת! נינט טייב או מירי מסיקה? יאללה...שילכו שניהן לקנות שווארמה בב"ש! אוונסנס או דפש מוד? שילכו גם הם לחפש! סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? אההה...לא יודע...עדיף סרט באיזה קולנוע אפוף עשן...אח":כ בבית...א"חכ בסינמה סיטי. באולינג או מסעדה? מסעדה באולינג זה ספורט להומואים! סרט או הופעת מוזיקה? הופעה!! מסנג`ר או אי סי קיו? איסיקיו! פוקס או טי אנ טי? גלובלזציה על הזין שלי! עדיף לקנות בגדים במחסן הבגד הזול! קסטרו או רנואר? גועל נפש! גיטרה או תופים? כיטרה חליל או קלרינט? חליל...זה משהו של רועי צאן

ועכשיו המלא:

איזה צבע החדר שלכם? תלבן עם כתם סגול על אחד הקירות איזה צבע החלונות שלכם?שקוף מקושקש מבפנים ומלוכלך מבחוץ מה הצבע האהוב עליכם? אין לי צבא אהוב, אני אוהבת שחור, בורדו, לבן, אפור.. מה הצבע השנוא עליכם? אדום וחקי אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? בד"כ כן איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? כל עוד הם לא לובשים וורוד או סגול זה בסדר. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? לא משנה. מה צבע התיק שלכם? יש לי סגול כהה וירוק-אפור יש לכם סימס? הא?
יש לכם IDDR? הא?הא?
מה המשחק מחשב האהוב עליכם? אמממ פעם היה לי טטריס ממש מגניב... היום אני כבר לא משחקת במחשב אני משתמשת בו. אוהבים משחקי קופסא? כן אוהבים את משחקי וואלה? כשממש משעמם לי מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? אס-הול
מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? מהי החיה האהובה עליך?חתולים מהי החיה השנואה עליך? אני לא שונאת אבל אני לא מתה על כלבים. יש לך חית מחמד? חיובי אם כן..איזה? חתול מפחדים מחיה כלשהי? לא. מהי החיה הכי מוזרה? יתושים. שיר שמתנגן ברקע: Blackfield - Blackfield מחשבה שעוברת בראש: אני צריה ללכת לישון חשק ל...: לישון ולא לקום לעולם מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: and מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? לא נכון שיר ענק? אם את אומרת. נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? בערך כמו השאלה הזו יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? כן מה המידה שלך בנעליים? מסווג יש לך בהן גדולה?
תגדירי גדולה אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? וואי מזמן לא ניסיתי. יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה?
? מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. מטוס? נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? הם דווקא אחלה נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. כן דיי חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? שנה הבאה זה נראה לי טיפה הזוי תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? שיר מרגיז -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? אנגלית 3.למות זקן או צעיר? צעיר
4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? שקיעה, זריחה אומרת שהנה עבר עוד ליל של נידודים 6.ספגטי או פיצה? שאלה קשה, אני אבחר ספגטי כי בא לי עכשיו 7.כדורגל או טניס? טניס שולחן 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? לא זה ולא זה 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? לא זה ולא זה. 11.להיות רזה או להיות קצת מלא?
12.ידיעות או מעריב? מעריב 13.די או מספיק? חדל 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה. 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה יותר מספק -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור?
2.אלוהים? הוא לא מפריע לי אני לא מפריעה לו 3.להקת טיפקס? גרועים 4.מוזיקה מזרחית? חרא אותנטי 5.חתונות? קורה 6.משפחה? גם זה קורה... 7.דיכאון? לא כיף 8.פורום : זה בב"ש לא? 9.השיעמום שלי מצויין 10.סקס? מצויין 11.שלמות? לעומת שברות? 12.לימודים? יהיה בסדר -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? מצויין 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי זאת? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? דורסת אותם 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? טוב בסדר 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו?מגניב בריכה או ים? גקוז'י פירות או ירקות? ירקות. עכבר או מקלדת?מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? תלוי של מי מוזיקה לועזית או אנגלית? אוי, אני לא יודעת מה לבחור סינרגיה או משינה סינרגיה נינט טייב או מירי מסיקה? אף אחת, תודה. אוונסנס או דפש מוד? דפשמוד
סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בקולנוע באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? הופעה מסנג`ר או אי סי קיו? איסיקיו פוקס או טי אנ טי? הא? קסטרו או רנואר? שניה... גיטרה או תופים? גיטרה

עונה. סליחה על האיחור

איזה צבע החדר שלכם? הרוב בלבן, אבל יש קיר באופוייט וקיר בכחול כהה איזה צבע החלונות שלכם? לבן מה הצבע האהוב עליכם? צהוב מה הצבע השנוא עליכם? לא שונא צבעים.. אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא רק איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? יש להם בכלל צבע? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? יש להן בכלל צבע? מה צבע התיק שלכם? התיק היחיד שיש לי הוא עוד של בית"ר אריאל וזה צהוב שחור יש לכם סימס? היה יש לכם IDDR? לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם? כרגע - the movies! אוהבים משחקי קופסא? כן אוהבים את משחקי וואלה? כן מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? דום מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? סימס.. לראות איך הם מבשלים ונשרפים.. חחח מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? דיגר... מהי החיה האהובה עליך? כלב מהי החיה השנואה עליך? עכביש יש לך חית מחמד? כלב, 6 חתולים אם כן..איזה? עניתי מה השם שלה? לכלב טוש, לחתולים יש יותר מדי שמות.. מפחדים מחיה כלשהי? עכביש. מהי החיה הכי מוזרה? חתול מהי החיה שחיה הכי מוזר? חתול מהי החיה שחיה הכי נורמלי? כלב - שלי לפחות.. חח שיר שמתנגן ברקע: עידן יניב - חושב עליה מחשבה שעוברת בראש: מה לעזאזל זה היה..? חשק ל...: לה מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: כל הזמן מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? כן נכון שיר ענק? כן! נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? כן יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? אה?? מה המידה שלך בנעליים? 45-46 יש לך בהן גדולה? כן אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? לא יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. לא נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. כן נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לא חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? לא -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש-בש 2.שיעור חקלאות או מולדת? לא זה ולא זה 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.חנונים או ערסים? לא ולא 9.אדום או ירוק? ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת מלא 12.ידיעות או מעריב? ידיעות 13.די או מספיק? חלאס 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? גם וגם -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? יום אחד לעיוני הנפש 2.אלוהים? אמונה, והרבה 3.להקת טיפקס? טובים 4.מוזיקה מזרחית? מוזיקה טובה ברובה 5.חתונות? כל יום... 6.משפחה? לא מתחלפת בחיים 7.דיכאון? רע 8.פורום : אריאל
9.השיעמום שלי: אה? 10.סקס?
11.שלמות? לא קיימת 12.לימודים?מה איתם? טובים -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? מנצל את ה5 שנים האלא לכל הדברים שבן אדם עושה בכל החיים. 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי זה/זו? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? נכנס באמ-אמא שלהם.. 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? אומר לכמה מנוכחי הפורום שההורים שלהם באו לבקר.. 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? חושב שאני באיזה סרט.. [היה כזה עם ניקולס קייג' וג'ון טרבולטה..] בריכה או ים? ים פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? צרובים מוזיקה לועזית או אנגלית? גם וגם סינרגיה או משינה משינה נינט טייב או מירי מסיקה? מירי מסיקה אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? תלוי בסרט באולינג או מסעדה? תלוי עם מי סרט או הופעת מוזיקה? סרט מסנג`ר או אי סי קיו? אי סי קיו פוקס או טי אנ טי? פוקס קסטרו או רנואר? רנואר גיטרה או תופים? תופים חליל או קלרינט? ???

M a r U s k A

New member
../images/Emo9.gif

איזה צבע החדר שלכם? כרגע אפרסק, אבל בקרוב יהיה חדר חדש ואני עדיין חושבת על צבע..
איזה צבע החלונות שלכם? המסגרת של החלון כאילו? נממ לבן.
מה הצבע האהוב עליכם? חום.
מה הצבע השנוא עליכם? אדום.
אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? תלוי בכמות של הורוד.
איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? לא חושבת שיש דבר כזה.
איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? כנ"ל, למרות שיש לי נטייה להתאים צבעים לאנשים, זה נורא תלוי באופי..
מה צבע התיק שלכם? איזה מהם בדיוק
יש לכם סימס? לא..
יש לכם IDDR? לא...
מה המשחק מחשב האהוב עליכם? מי משחק במשחקי מחשב?
אוהבים משחקי קופסא? לא נראה לי..
אוהבים את משחקי וואלה? אממ לא .
מהי החיה האהובה עליך? לא מתה על חיות.
מהי החיה השנואה עליך? ראה למעלמה!
יש לך חית מחמד? כן.
אם כן..איזה? כלבה.
מה השם שלה? דולי.
מפחדים מחיה כלשהי? כן בטח, מנחשים, תנינים, אריות..
מהי החיה הכי מוזרה? חח לא יודעת.
מהי החיה שחיה הכי מוזר? תגדירו מוזר ..
שיר שמתנגן ברקע: אין, אבל זה הזכיר לי שעומרי שלח לי כמה שירים ביום שבת ולא שמעתי אותם..
מחשבה שעוברת בראש: "אולי אני אבריז מחר לאמא של עומר ולא אבוא לעבוד אצלה...
חשק ל...: משהו מתוק.. או קולה..
מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: "אוטובוס"
מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? חח כן.
נכון שיר ענק? לא נכון! חח סתאם..
נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? הא
יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? מה
לא הבנתי את השאלה
מה המידה שלך בנעליים? 36
יש לך בהן גדולה? יחסית לאצבעות האחרות כן, אבל לא כל כך גדולה , יש לי רגליים קטנות.
אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? לא, יש לי בעיות בגב
מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? נשמע לי כמו אחד המושגים המסורבלים שלמדתי לבגרויות שלי בביוכימיה וביוטכנולוגיה.
נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? יש מצב..
נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. זה בסדר, אני רגילה
נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? כמובן..
חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? :- -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה. 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות. 3.למות זקן או צעיר? זקן, אלא בשביל מה אני חיה? 4.לילה או יום? לילה
5.זריחה או שקיעה? שקיעה. 6.ספגטי או פיצה? פיצה. 7.כדורגל או טניס? לישווון... 8.חנונים או ערסים? מטאליסטים
9.אדום או ירוק? ירוק. 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? תפוחים. 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? להיות באמצע. 12.ידיעות או מעריב? קוסמו
13.די או מספיק? מספיק. 14.ליטוף או מילה טובה? שניהם ביחד. 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה. -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? מבאס. 2.אלוהים? נמנעת. 3.להקת טיפקס? לא חושבת . 4.מוזיקה מזרחית? גועל נפש. 5.חתונות? שמלות לבנות. 6.משפחה? ליטלו'ש שלי. 7.דיכאון? נשמע מוכר לאחרונה. 8.פורום : תפוז. 9.השיעמום שלי - מצב קשה.. 10.סקס? נהדר
11.שלמות? לא קיים דבר כזה. 12.לימודים?מה איתם? 2 בגרויות אחרונות !!! -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? קשה לי לדעת, ... בטח הייתי מצטערת על כל הטעויות שעשיתי בחיי ועל כל ההזדמנויות והאנשים שהפסדתי אי פעם.. 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי זה?
3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מתקשרת למשטרה. 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? הולכת להיבדק אצל רופא. 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? נו אז בן אדם עשה ניתוח פלסטי.. מה אסור? בריכה או ים? ים פירות או ירקות? פירות. עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? לא משנה לי מוזיקה לועזית או אנגלית? מה ההבדל? סינרגיה או משינה
נינט טייב או מירי מסיקה? נינט. סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? קולנוע. באולינג או מסעדה? מסעדה. סרט או הופעת מוזיקה? הופעה. מסנג`ר או אי סי קיו? אייסי. פוקס או טי אנ טי? פוקס קסטרו או רנואר? קסטרו גיטרה או תופים? גיטרה.

הגר וטשי עונות ביחד!

פעם היא פעם היא קודםםםםםםםםםםםםםם טשי איזה צבע החדר שלכם? בז' איזה צבע החלונות שלכם? שקוף מה הצבע האהוב עליכם? ירוק וכחול מה הצבע השנוא עליכם? ורוד אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? כחול איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? צהוב מה צבע התיק שלכם? ירוק יש לכם סימס? לאא
יש לכם IDDR? הא? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? סימסססס אוהבים משחקי קופסא? כן! אוהבים את משחקי וואלה? לאא מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? משחק הדלל! מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? מתחנגל-מתגלגל- מתקלקל- משתגל--- משתכנז. מביא את זה טרי שזה לא מתקלקל. מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? תן-שם-של-.. מהי החיה האהובה עליך? פיל! מהי החיה השנואה עליך?מדוזה! יש לך חית מחמד? כן כלב אם כן..איזה? חתול חתול חתול חתול צב צב צב צב צב צב צב צב וארנבת. מה השם שלה? במבה מפחדים מחיה כלשהי? כן! מהי החיה הכי מוזרה? ארמדילו מהי החיה שחיה הכי מוזר? טווס מהי החיה שחיה הכי נורמלי? דוב שיר שמתנגן ברקע: שרונה פיק- למה לא. מחשבה שעוברת בראש: מתחנגל-משתכנז-מתגלגל חשק ל...: שסק מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: עננים בצבע מסטיק מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? כן נכון שיר ענק? מאוד נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? כן יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? כימיקה כימיקה. מה המידה שלך בנעליים? 39 יש לך בהן גדולה? תלוי ביחס למה. אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? סי סניור יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? הם בני זונות מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. כןןן נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. דוגרי תכל'ס טנגנס נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לא חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא.. מקסימום לסינמה סיטי תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? הוא לא מדבק -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? ששבש יותר קול 2.שיעור חקלאות או מולדת? היסטוריה 3.למות זקן או צעיר? תלוי 4.לילה או יום?לילה 5.זריחה או שקיעה? זריחה 6.ספגטי או פיצה? ספגטו 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? לוס זה ולוס זה 9.אדום או ירוק? ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? לוס זה ולוס זה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? להיות רזה 12.ידיעות או מעריב? ידיעות 13.די או מספיק? מספיק 14.ליטוף או מילה טובה? כן וכן 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? כיפי כזה. 2.אלוהים? פנאן של בחור 3.להקת טיפקס? בסעעעעדר 4.מוזיקה מזרחית? יאללה יאללה תביאו בזה 5.חתונות? חתונות זה כיף, נישואים זה חרא. 6.משפחה? בסדר 7.דיכאון? בסדר אחים שלה 8.פורום : איזה? 9.השיעמום שלי: תדחפי את זה לתחת עמוק עמוק עם פלייר. 10.סקס? בסדר 11.שלמות? זה מושלם 12.לימודים? זה גם כן -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי שודדת ספינה, מפליגה איתה לאורך הים התיכון, מגיעה לאמסטרדם, קונה אספקה, מפיגה משם למכסיקו לעשן סמים לשתות בירה ולירות באוויר ולישון ב.. וזהו. 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? הייתי אומרת לו מה המצב לורן גרהאם.. 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? הייתי מזיינת את האמ-אמ-אמא שלהם. 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? הייתי בוחנת את זה מקרוב, כי בפעם האחרונה שאמרו שיש חייזרים זו הייתה ציפי שביט. 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? לא יודעת נו בריכה או ים? ים פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית? אנגלית זה סוג של לועזית אינעל רבינוביץ' סינרגיה או משינה? לוס זהב ולוס זה נינט טייב או מירי מסיקה? מסיקה לשלטון אוונסנס או דפש מוד? לוס זה ולוס זהב סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? תלוי במצברוח ובסרט באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? הופעה מסנג`ר או אי סי קיו? איסיקיו פוקס או טי אנ טי? טי.אנ.טי קסטרו או רנואר? קסטרו גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? חליל נגמר השאלון ונגמר השאלון

Lamia

New member
ד

איזה צבע החדר שלכם? ירוק איזה צבע החלונות שלכם? לבן אבק מה הצבע האהוב עליכם? מממ הכל? מה הצבע השנוא עליכם? תלוי במה בבגדים לבן אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אפור כחול איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? הם מחליפות צבעים מה צבע התיק שלכם? סגול בז' שחור סגול יש לכם סימס? כן את כולם יש לכם IDDR? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? מריאו אוהבים משחקי קופסא? תלוי איזה אוהבים את משחקי וואלה? מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? סטריפ דוקים מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? ספיד מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? תשבצים? מהי החיה האהובה עליך? פינגווינים מהי החיה השנואה עליך? חרקים יש לך חית מחמד? בערך אם כן..איזה? סוג של כלב מה השם שלה? דוסה מפחדים מחיה כלשהי? כאלה עם עוקץ מהי החיה הכי מוזרה? פינגווינים מהי החיה שחיה הכי מוזר? פינגווינים מהי החיה שחיה הכי נורמלי? נמלים שיר שמתנגן ברקע: בנתיים כלום, מקודם אקדח של אביתר בנאי מחשבה שעוברת בראש: מגרדת לי הלחי חשק ל...: משהו לעשות מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: נגיד משו שאני זוכרת, כולם... מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? מממ כן. נכון שיר ענק? חמוד נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? לא משו יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? לא מה המידה שלך בנעליים? 41 :/ יש לך בהן גדולה? כן אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? לא... יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? יאפ מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. בטח נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא... נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. לא... נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? מממ לא... חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? יש מצב... תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? לא מכירה -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? מולדת 3.למות זקן או צעיר? תלוי איך חייתי את החיים 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? זריחה 6.ספגטי או פיצה? אההה שתיהם בעצם עגבניות 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? מלפפון או עגבניה? 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה... 12.ידיעות או מעריב? מעריב 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טוב, אני לא מרגישה נוח כשמלטפים אותי מחוץ לפינת חיי 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? להתעלם -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? שאין טלויזיה 2.אלוהים? לפעמים 3.להקת טיפקס? לשתות טיפקס עדיף! 4.מוזיקה מזרחית? בטח 5.חתונות? לא!!!! 6.משפחה? יש לי כזאת בערך 7.דיכאון? לא יודעת 8.פורום : הדבר הזה ברומא? 9.השיעמום שלי משעממם 10.סקס? לא כרגע 11.שלמות? למה לא? 12.לימודים?מה איתם? פאנן -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? וואו כלכך הרבה 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי זה? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? בוכה 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? מאגניב 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? תמיד קורה בריכה או ים? ים פירות או ירקות? ירקות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מפ3 מוזיקה לועזית או אנגלית? תלוי איזה סינרגיה או משינה אף אחד נינט טייב או מירי מסיקה? אף אחת אוונסנס או דפש מוד? דפש מוד סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? קולוע באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? תלוי איזה מסנג`ר או אי סי קיו? טלפון פוקס או טי אנ טי? טי אנ טי קסטרו או רנואר? למי יש כסף? גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? אמא שלכם

למעלה