שבת שלוםםםם

fushi e

New member
../images/Emo16.gifשבת שלוםםםם../images/Emo16.gif../images/Emo95.gif

למה אתם לא מקפידים?
שיהיה שבת שלום לכולכם ומקווה שעבר עליכם שבוע נהדררר
לי היה שבוע נחמד ..היתה לי פעולת סיום בבית של המדריך שלי והיה ממש פנאן וכל הזמן שמתי יחסים פ]תוחים וכולם התעצבנו עליי
אבל מי שם עליהם?
והשבוע גם יומולדת 14 שזה אומר שאני יכולה לעלות במעליות לבד
ובאותו יום גם הפגישת פורום שהיתה כיפית לאללה והכרתי אותכם-אחלה אנשים
אבל חזרתי חולה ועד עכשיו אני חולה ולא יוצאת מזה:/.....בלע!
ומחר אני הולכת למסעדה לכבוד היומולדת שלי אם אני יחייה עד אז בכלל
אז די איתי...איך עבר עליכם השבוע

amirbilu

New member
השבוע היה לי כייפי!

אמרתי לכם כבר שעברתי דירה בתחילת החופש הגדול, אז אין לי עדיין כאן חברים, וכל הזמן אני משתעמם רצח לבד!!, כל השבוע הזה בילתי עם חברים, נסעתי לשם והם הגיעו אליי, אז היה סבבה, כיף, פאן ופנאן.. היה מגניב לפגוש אותכם, ופעם הבאה אני מבטיח להגיד יותר מ"אמ..שלום?". שבת שלום, מזל טוב!! וברוכה הבאה אל העולים במעליות ללא ליווי מבוגר!

../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo16.gif../images/Emo168.gif

אז שבת שלום ומבורכת לכולםם.. לי היה האמת אחלה שבוע בעיקר בגלל המפגש פורום... חוץ מזה גם כל השבוע אני בגעגוים עמוקים לחברתי... שצריכה לחזור רק יום ראשון מחול... חיחי וחוץ מזה שהיום _8.8) אנחנו כבר חודש חברים...

רותמיקה

New member
מזל טוב חן!!../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

עלי עבר שבוע מעולה. ניצנים. מפגש. הורים בחו"ל.. אחד השבועות היותר טובים שהיו לי החופש. הכרתי השבוע המון אנשים חדשים. פגשתי המון ידידים ותיקים וחברים וחברות ואפילו רכשתי לי כמה כאלה חדשים. מקווה שכל השבועות הקרובים שלי יהיו כאלה!! שבת שלום!!

l i f a g i r l

New member
שבת שלום!!!!!../images/Emo18.gif

1.מזל טוב חנוש!!!!! 2.לי חוצמפגישת פורום אני חושבת די היה שבוע חרא, אני גם חולה,יש לי את הבעיות שלי,געגועים לאנשים מסוימים.... וכעקרון זהו!: \

Just Adi

New member
../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo16.gif../images/Emo80.gif

עבר עלי אחלה שבוע, חזרתי ממחנה פצצתי, הייתה בניצנים אצל אביב גפן, הייתי במפגש פורום ופגשתי את כולכם, וקצת השלמתי שעות שינה
אז שיהיה לכולכם אחלה שבוע
ומזל טוב חן למרות שכבר אמרתי
ואל תשכח לתת לה את הצ'ופר

שבת שלום!../images/Emo66.gif

א-נ-ש-י-ם
אני כותב מהתיכון למדעים ולאומנויות. אנחנו פה מיום שישי ויום שני בבוקר נחזור למכון ויצמן. דיי כיף. לא שיא הכיף אבל נחמד. חבל מאוד שלא יכלתי להגיע למפגש פורום... מתגעגע איליכם המון, סמיון נ.ב. מחכה לטלפונים...

ממש נחמד../images/Emo66.gif

אתמול מישהו שאני מאוד אוןהב בא לבקר אותי והיה אצלי איזה כמה שעות והיה כ"כ כיף...

רותמיקה

New member
סמיון מותר לבוא לבקר?../images/Emo29.gif

זה 2 מטר מהבית שלי.. אממ תשלח לי את הטל' שלך בפרטי..

jamesT

New member
סמיון../images/Emo94.gif

נשבר לי הפלאפון אז אין לי את המספר שלך... בגלל זה אני לא מתקשר
אז שלח לי במסר

../images/Emo23.gifשבת שלום חמודים../images/Emo70.gif

אממ..השבוע שלי עבר בטיל... הוא נפתח כשהייתי במחנה, שהיה אמור להסתיים עבורי ביום שני, ונגמר ביום ראשון עקב וירוס מטומטם
אז ביום ראשון, היום האחרון של המחנה, מישהי עשתה לי צמות על כל הראש והמישהי הזאת הביאה לי את השק"ש שלה לטיול, ובגלל שכולם הזיזו לכולם ת'דברים, איבדתי לה ת'שק"ש...טיפשה שכמותי
והיא עכשיו בסנט לואיס, היא משתתפת במכביה, היא רוקדת
ואני הייתי חולה בבית, עם הצמות, ואז שלשום פירקתי את הצמות והשיער שלי היה כזה נפוח וגלי ומאגניב....ואמא צילמה אותי, כשהתמונות יגיעו אני אשים פה
ואז תראו איזה מכוערת אני
.. ואתמול עשיתי בייביסיטר לאח שלי וחבר שלו והם היו ילדים טובים וחמודים
והיום קראתי המון
..אבל זה ספר טוב, כשאני אסיים ת'הודעה אני אחזור לקרוא.. והיה לכם ת'מפגש, ואני הייתי אמורה לנסוע לאביב באותו יום, כי היה לו יומולדת, אבל ההורים לא הסכימו, כי אני חולה, ועכשיו אני על אנטיביוטיקה
מחר יומולדת לאמא, ביום שלישי אני נוסעת לסופרלנד, רביעי-חמישי אני אהיה בכנרת (ולא, לא בצמח, בחוף אחר..), שישי אני בטח אהיה עם אביב, אני צריכה להחזיר לו על הזמן שלא בילינו ביחד, וביום שבת חגיגת יומולדת לאמא שלי, אחות שלי, ומישהי..שיש לי קשר טוב איתה..טוב, לא ניכנס לפרטים... אז ככה היה השבוע שלי, קצר ומהיר... אוהבת אתכם

שבת בת בת ../images/Emo110.gif

היה לי ת'שבוע הכי מבולבל בארץ. שעתיים אני בדיכאון - שעתיים אני בהיי לא נורמלי. על הדיכאון לא נפרט, אבל היה לי אחלה במפגש פורום! וגם בא אלי מישהו השבוע שלא ראיתי מלללא זמן.. והשלמנו פערים והיה מזה פנאן! השבוע גם קיבלתי עבודה
! ואתמול הייתי ב"אמנזיה" (מועדון ללא מכירים), והיה כל כך טוב!! הייתי עם מלא חברים (כןכן), ורקדנו והשתוללנו עד בערך 7 בבוקר... חזרתי הרוסה בשבע וחצי כשאני הולכת לי ברחוב ושומעת ציוצי ציפורים ודתיים שהולכים להתפלל בבית כנסת (יום שבת היום). ו.. זהו
חן מזל טוב בייבי!

*רוצה להוסיף בקשר למועדון* ../images/Emo110.gif

הם שמו את על הריצפה, שנים חסומות ומכה אפורה. איזה קטעים, בעל הריצפה, כולם התיישבו במלא מלא מעגלים וכאילו שיחקו קואה קואה! חחחחחחחחח זה היה ענקקקקקק וזה שהתחיל "על הריצפהההההההה"... אתם רואים מלללא אנשים קופצים מהריצפה ומתחילים פוגו אין זה היה ענקקק!! אני בעצמי הייתי בתוך הפוגו!

fushi e

New member
קואה קואהההה?../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

חחח ממתי משחקים קואה קואה במועדונים?חחח....ע-נ-ק

למעלה