זה נכון.. אפשר להפגע וכל זה... אבל אפשר גם להינות מזה... אני לדוגמא נהנה מזה... גם בהופעה האחרונה שהייתי של היהודים עשינו פוגו... ובטעות הבאתי לחבר שלי מרפק לאף.., ויצא לו דם.., חחח והתנצלתי ובלה בלה.., אבל למרות זאת הוא המשיך לעשות פוגואים...
וואלה היה לי שבוע נחמד!! התנסיתי בדברים חדשים שלא נפרט (ולא,אל תסיקו מסקנות משלכם!!), הייתה תפגישת פורום שהייתה נהדרת, לא? כולם היו ממש סבבה שמחתי להכיר את כולם! ואפילו קניתי שם פוסטר של רדיוהד, שזה כאילו עשה לי את השנה נראה לי. ובשישי הייתי עם דנה וחברים ב"אמנזיה" והיה ממש ממש ממש פנאן, למרות שכל הזמן חטפתי מכות או הלכתי מלחמת נשיכות עם דור המסריח הזה, אבל בגדול היה סבבה! חן מזל טוב! ולכולם שבוע טוב! ותנצלו תחופש כי הוא עומד להגמר!
וואלה השבוע הזה היהה... אידיוטי סורי אין לי מילה אחרת.. עברתי בית...(שבוע שעבר אבל שטויות...) ואתם יודעים איך זה... ארגזים ובאלגנים ועד שמתקינים טלפוןןןןןן ומחשבבבבב וטלויזיהההההה.... (הפסדתי קחי אותי שרון לפני שבוע!!! וגם אתמול!! מה היה?) אבל אני רגילה לזה כבר. ביום שני אני והחבר נפרדנו רשמית. האקס שלי התנשק עם חברה שלי, ועכשיו שהיא דוחה אותו, הוא רב איתי. היפי! חוצמזה... ביום שישי הייתי בארוע משפחתי עם אנשים שלא ראיתי הרבההה זמן ובן דוד שלי התגייס!! חח ויהיה לי בן דוד שני בקרובב..! יההה...
ואני אצל עדי כנראה כנראה מאתמול עד מחרר.. (יההה בייבבב...!!|
) אה והשכן החדש שלי ממש מפחיד!8-| והוא כל הזמן מסתכל עליי מהחלוןןן... אמא...
אבל הוא לא מתאים לשרון! היא מבוגרת מידי בישבילו. הוא כזה... חמודי צעיר כיפי כזה... חמודדד!! והיא יותר מידי רצינית והיא יותר מידי יודעת מה היא רוצה. אני לא הייתי מתנגדת...
אוקיי עכשיו!
אתם ממש תסלחו לי... אני פשוווווווט לא מפסיקה לצחוק.! אני לא יודעת למה! זה מפחיד! זה כבר מסוכן!!! אני פשוט צוחקתת!! גררררררר
הבנתי משהו מאוד משמעותי לי כרגע, ואני צוחקתתת! סתבי. כנסו לצ'אט ותרגיעו אותי