שבת שלום לכולםל

The Walrus

New member
ועדיין

קשה להתעלם מהצד ההומוריסטי שלהם, שנראה היטב בסרטים שלהם, מה שחסר לפינק פלויד ולעוד הרבה להקות...

איזון זה שם המשחק

חלק מההצלחה הגדולה של הביטלס, לפי דעתי נובעת מהאיזון שלהם. האיזון בין הצמד לנון מקרטני, שהם ניגוד מוחלט באופי וביצירה, האיזון בין רצינות להומור. הם ידעו לקחת את עצמם ברצינות כשצריך, ומצד שני הם ידעו גם להתנהג כמו נערים אינפנטיליים שצריך. גם ביצירה שלהם היה איזון בין סגנונות, בין הנושאים, מה שגרם כמעט לכל אחד ששומע את המוזיקה שלהם להתחבר לפחות לכמה שירים שלהם. אפילו באחת היצירות הכי רציניות שלהם והכי גדולות שלהם, A Day In The Life, הם הכניסו איזה שטות בסוף שכ"כ מתאימה להם. זה משהו שכניראה לא היה לפלוידים, וכנראה לא לאף להקה אחרת חוץ מהביטלס. וכמו שאמרתי, לפי דעתי זה סוד הקסם שהפך אותם ללהקה הכי מצליחה בעולם.

Jason2

New member
האלבום הלבן

מלא במסרים מחאתיים. וזה לא שיר פה ושיר שם.

FunkyMonk

New member
לא לא

לא לא לא!! בין מסטרד לפאם יש קונספט גאוני, בכלל, כל צד B של הדיסק הוא צד קונספט גאוני.. מבחינתי הוא רצועה אחת... וכפי שאמרו הר מג'סטי זהו סיום הומוריסטי גאוני.

RoieL

New member
כן

אבל הוא קצת מגזים בעוצמה שלו. אבל חוץ מהקטע האחרון, לדעתי The End פה לוקח את המקור.

Jason2

New member
המלצה על סרט

"מישהו לרוץ איתו" מבוסס על הספר הנפלא של דוד גרוסמן. לא רוצה לספר דבר על העלילה כדי לא לקלקל. אפשר להגיד שהסרט מצולם בצורה יוצאת מן הכלל וירושלים נראית ממש טוב בסרט הזה. והמוזיקה נפלאה, שימו לב לביצוע ל"שוב" של שמוליק קראוס וג'וזי כץ וגם לביצוע ל"התקווה". הסרט יצא על דיוידי להשכרה ולמכירה.

BECK-Midnite Vultures

בק, הוא אומן שאני מאוד מעריך, אחת הסיבות הם שהוא בכל אלבום שלו הולך לכיוון אחר ולא צפוי (דבר שבעיני מאוד חשוב, שאומן יהיה מגוון ולא תקוע). באלבום הזה, הוא הלך לכיוון Fאנק של שנות השמונים,בסגנון פרינס, ושלא תתבלבלו, זה לא רוק עם השפעות של Fאנק, זה Fאנק טהור!

ועוד צופר בגלל הגשם

האוסף הראשון והחדש(יצא לפני שבועיים) של מרי ג'יי בלייג'. במוזיקת סול/אר אנד בי, המלל לא ממש משתנה, ובד"כ אין תחכום מוזיקלי, שם המשחק הוא איכות הקול של הזמרת.... מרי היא הזמרת היחידה שאני שומע את הקול שלה אז זה ממש נוגע בי ועושה לי משהו... בעיני היא זמרת יותר טובה מאירתה פרנקלין... מרי היא מהזמרות שיכולות לשיר "ספר טלפונים" וזה יכול עדיין לרגש... לא פלא שU2 , סטינג, גורג' מייקל שיתפו איתה פעולה (שהשיתופים האלו מופיעים גם באוסף), ולא פלא שלא תמצאו אף אלבום ראפ שהיא לא מתארחת בו (אפילו ד"ר דרה שיתף איתה פעולה, שהוא בד"כ נמנע משיתופי פעולה עם זמרים/ראפרים שלא בני חסותו)

eliavtu

New member
המצלה חמה על אלבום ישראלי ../images/Emo13.gif

שבוע טוב לכולם.. הנה אלבום ישראלי שאם עדייין אין לכם אותו מכל סיבה שהיא - לא אוהבים/מתרחקים ממוסיקה ישראלית, חושבים שהיא לא איכותית מספיק, לא שמעתם עליו עד עכשיו, או אפילו סתם אין לכם אותו - לכו תקנו אותו! אלג'יר - מנועים קדימה הנה זה קישור לאתר שלהם - יש שם ביקורות טובות תחת "כתבות" ואנשים שיכתבו הרבה יותר טוב ממני - תקראו ופשוט תקנו את האלבום. <ואתם יכולים גם להתרשם מהשירים תחת ה"שירים" וקטעים מהופעות ב"הורדות" ולקרוא את הטקסטים הענקיים של האלבום תחת "השירים"> http://www.algir.co.il/ והנה ביקורת מעולה - מתוך "השרת העיוור" http://hasharat.co.il/html/article_4750.php אני אכתוב ממש ממש בקצרה.. <אבל תקראו את הביקורות - כי מגיע הרבה יותר לאלבום הזה, לי פשוט אין ממש זמן..> זה אלבום מדהים, שהוא לא פחות ממושלם. יש בו שילוב של מוסיקה מזרחית, פסיכדליה רכה, גיטרות חזקות ומנסרות ואפילו כלי מיתר. כל זה מצטרף לגיטריסט מדהים - גבריאל בלחסן וזמר ענק - אביב גדג' , שהשירה שלו פשוט מבטאת את האווירה של האלבום ואפילו טקסקים גדולים, מורכבים ובעיקר קורעי לב- פשוט ככה, עצב, יאוש, סמים , אהבה, בדידות, שגעון וכל הנושאים הכי הכי כואבים שיש. חובה.

MooKuSh

New member
אוקיי

ממליצה על Muse - Showbiz. איזו להקה, איזה סולן, איזה לחנים. בין הפייבוריטים שלי...הפתיחה עם Sunburn, ובשיר הנושא [6] אפשר בכלל למות מהגאונות והזרימה של הלהקה הזאת. מדהימים. חוץ מזה גם על הדג נחש - בעזרת הג'אם. כי זה אחד הדיסקים הכיפים:] ואולי הכי טוב שלהם. לא יוצא מהמערכת כמעט. השיר ה10 - להביא את המכה, בשיתוף עם הפי.אר טרופרז- חובה למי שאוהב היפ הופ ופאנק

למעלה