שבת שלום לכולם!

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם! ../images/Emo16.gif

היום אני מגישה כמה המלצות לתוכניות ברדיו ה-BBC. כזכור, מחר, ה-14 לחודש, מהשעה 10 בערב עד 11, ישדר "רדיו 2" תוכנית על סיד בארט, לרגל שנה למותו, הכוללת ראיונות חדשים עם הנפשות המעורבות. להלן עמוד התוכנית, ממנו אפשר גם לשמוע אותה, בעת השידור (ומן הסתם גם במשך שבוע לאחר מכן): http://www.bbc.co.uk/radio2/events/60sseason/documentaries/sydbarrett.shtml התוכנית על סיד היא חלק מעונת "שנות השישים" של רדיו 2. תוכניות נוספות מאותה עונה, שיכולות לעניין אותכם: תוכנית על רדיפות הממסד את הסטונס בשנת 1967. התוכנית כבר שודרה, אך אפשר לשמוע אותה בעמוד הנ"ל בשידור חוזר. http://www.bbc.co.uk/radio2/events/60sseason/documentaries/butterfly.shtml ב-4 לאוגוסט יגיש ריי מנזרק, הקלידן של הדורס, תוכנית על שורשי המוסיקה של להקתו: http://www.bbc.co.uk/radio2/events/60sseason/documentaries/manzarek.shtml תוכניות נוספות מתוכננות לאוגוסט וספטמבר, ואעלה לינקים לקראת שידורן. לרדיו 2 גם סיקור מקיף של קונצרט Live Earth משבוע שעבר, כולל קטעי וידאו. אפשר לראות כמדומני את כל המופעים העיקריים, כאן: http://www.bbc.co.uk/liveearth/ בכלל ברדיו 2 יש תוכניות מדהימות, אך יש לי רושם שאת רובכם הן לא יעניינו, שכן הן פונות לאנשים משנתונים קודמים לרובכם. מה ההמלצות שלכם לסוף השבוע ולשבוע הבא?

The Walrus

New member
Richard Wright - Breakthrough

שיר נפלא מאלבום הסולו האחרון של רייט, "broken china".ניתן לראות אותו מבצע את השיר עם גילמור ודיק פארי בקישור הבא: http://www.youtube.com/watch?v=gWmh3Unplxs ניתן גם לשמוע את השיר, במיי ספייס שלו (אין לי מושג אם הוא רשמי או לא), פה: www.myspace.com/richardwilliamwright

holo

New member
שבת שלום

אני ממליץ על האלבום "סימנים של חולשה" של ברי סחרוף. אם עד עכשיו לא הייתה לכם סיבה יותר מדי מיוחדת להתגאות ברוק הישראלי, זה האלבום הנכון וזה האיש הנכון להכיר. ברי סחרוף תמיד היה יוצר מקורי שהצליח למזג את כל ההשפעות עליו ועל הסביבה פה אל תוך כור היתוך מוזיקלי ייחודי ומקורי וכמובן ישראלי. גם כשהוא התחיל לצבור לעצמו שם ופרסום, במיוחד אחרי "נגיעות" שהכיל הרבה מהקלאיסקות שלו, הוא המשיך ליצור דברים חדשים ומעניינים ברוק הישראלי. אמנם "נגיעות" מכיל את הלהיטים, אבל אני מפנה אתכם לאלבום האמיתי שהתחיל את הקריירה של היוצר המוכשר הזה, אל "כמה יוסי" האדיר שפותח את האלבום ואל כל השירים שאחריו שיוצרים יחידה שלמה של אווירה ולחנים מקוריים ומצוינים שמכילים אלמנטים רבים של מוזיקה אלקטרונית. "סימנים של חולשה" הוא לדעתי הישג יצירתי ענק ברוק הישראלי ואחד האלבומים הטובים של שנות התשעים.

LEATHER REBEL

New member
נגיעות לא מכיל את כל הלהיטים

והאלבום עליו אתה מדבר לא התחיל את הקריירה של סחרוף. באלבום הראשון שלו, "הכל או כלום" מ 1991, שהוא אמיתי לא פחות מנגיעות, היו לפחות 4 להיטים גדולים.

holo

New member
אני לא רואה סתירה בין מה שכתבת

למה שאני כתבתי. כתבתי ש"נגיעות" מכיל *הרבה* מהקלאסיקות שלו- ככה זה לאהוב אותך, עבדים, החיים שממול, עיר של קיץ, עוד חוזר הניגון. ובקשר להערה השנייה, לא סתם הדגשתי את המילה *אמיתי*. זה האלבום האישי הראשון של ברי סחרוף, ואת האלבום הקודם, "הכל או כלום" סחרוף בעצמו מחשיב כעבודה משותפת עם רמי פורטיס. חבל שאתה לא טורח לקרוא כמו שצריך לפני שאתה ממהר להגיב.

LEATHER REBEL

New member
סליחה, אבל אתה אמרת, ואני מצטט:

"אמנם "נגיעות" מכיל את הלהיטים" מצד שני... מי יודע, אולי זה רק על המסך שלי? אשאל עוד כמה שאני מכיר, אם גם על המסך שלהם זה מופיע ככה, ואחזור עם תשובה.

holo

New member
שוב, אני לא רואה פה את הסתירה?

"נגיעות" מכיל הרבה מהלהיטים, לא כתבתי שהוא מכיל את כולם. איך הוא יכול להכיל את כולם אם באלבום שכתבתי יש את "כמה יוסי" ?? הבעיה היא לא במסך, היא בהבנה, זה הכל.

RoieL

New member
נצל"ש ציף בהופעה של הסטוג'ס איגי הזמין

אותכם לעלות לבמה ולזרוק עליו בקבוקים?

הוא הזמין אנשים לעלות על הבמה ולרקוד אתו

ובאמת עלו איזה 20 אנשים ורקדו ושרו איתו. לא היו בקבוקים שנזרקו. אני לא חושבת שמכרו בקבוקים בכלל באולם, ואיגי בוודאי לא ביקש את זה.

itaikuskus

New member
בע"ה

עוד איזה שנתיים-שלוש, זה יצבוט אותך, שלא היית בהופעה הזאת. ממש חזק. את כולכם!!!

Neil Young - After the Gold Rush

אלבום פשוט ענק מ: 1970 של ניל יאנג, קליל , קצר ולעניין ,אז בלי הרבה מילים , ממליץ בחום!

../images/Emo46.gif

התוכנית על סיד לא משודרת. במקום זה משדרים את ג'נסיס (המאוחדת) בהופעה. למה???!!! מילא לא ישדרו את התוכנית בגלל בעיות טכניות - אבל בשביל ג'נסיס?? אין שום הודעה בשום מקום על שינוי התאריך, ובליסטינג של השידורים לשבוע הבא, התוכנית לא מופיעה.

לא קצת הגזמנו?

ג'נסיס זאת להקה מדהימה לדעתי וסיד בארט מוסיקאי מדהים אבל אין טעם להתעצבן ולהשמיץ להקה אחרת כי את לא אוהבת אותה דעתך זאת דעתך ואין לך שום סיבה להתעצבן מזה בצורה כזאת ובטח שלא לכתוב שמופע איחוד של ג'נסיס לא משתווה לתוכנית על סיד בצורה גורפת כפי שכתבת .... בסופו של דבר גם זה וגם זה ישדרו אבל אין טעם להכריז כי ג'נסיס לא מגיעים לרמה של סיד גם אם הם מתאחדים ומה שהם עשו היה מעצבן מגעיל ולא הוגן... :)

itaikuskus

New member
אבל זה נכון

זה לא משתווה. ועוד עם פיל קולינס... על מה אתם בוכים!?!!?

לדעתך...

תראה גם אני אוהב יותר את בארט אבל אני לא יצא בהצהרות גורפות שבארט יותר טוב מג'נסיס ומה שהם עשו זה מטומטם כי לבטל תוכנית על סיד בגלל הופעת איחוד של ג'נסיס זאת סיבה מפגרת כי זאת הצהרה חסרת בסיס עובדתי וזאת רק דעתי ואני רק יעצבן אנשים שאני אקבע שטויות כאלה ויעורר פרובוקציות וזה לדעתי הייתה אמרה שלא במקום ובטח שלא מתאימה לציף שמטיפה כל הזמן נגד דברים כאלה...

למעלה