שבת שלום לכולם!

FunkyMonk

New member
ג'נסיס המאוחדים לא שווים כלום

עד שגבריאל יצטרף אליהם D:

Anuerysm

New member
גם אם הייתי אוהב פרוג, ג'נסיס המאוחדת זה

עדיין לא משהו ששווה בשבילו לבטל ת'שידור

The Walrus

New member
אני מוחה

ג'נסיס המאוחדת זה לא פרוג! זוהי להקת פופ פשוטה ומעאפנה... עצוב לראות את טוני בנקס, אותו אחד שהלחין את firth of fifth וניגן את הפסנתר המופתי שם, מנגן עכשיו שירי אייטיז על קלידים אלקטרוניים... ופיל קולינס פרפומר גרוע, בלי קשר.

הזלזול שלך אינו במקום

ג'נסיס היא להקה גדולה. מובן שאת לא חובבת פרוג, יש דרך להביע את דעתך על פרוג ואת התכחשותך לאמירה שלו. אני ציפיתי ממך להרבה יותר...

לטעמי, ג'נסיס "המאוחדת" אינה שווה דחיית

תוכנית דוקומנטרית שעל שידורה הוכרז חודשים מראש, ונועד לשידור בערך ביום השנה למותו של נשוא התוכנית. מילא אם זה היה ג'נסיס עם גבריאל, אבל זה לא - זה פיל קולינס, שנשמע כאילו יש לו עצירות תמידית. האמת, ניסיתי לשמוע את התוכנית גם ככה. נשברתי אחרי 10 דקות. האם מישהם אחרים שמעו, ויש להם דעה אחרת? אשמח לשמוע - במיוחד מבין אוהדי הלהקה.

Anuerysm

New member
אנלא אתפלא אם כל האנשים שהגנו ככה על הלהקה

לא ראו את התכנית בכלל

FunkyMonk

New member
וזה רע כי?

יכול להיות שמישהו יגנה את ההצהרה של ציף, נניח כמו המתופף, והוא בכלל לא אוהב ג'נסיס. לא את של גבריאל ולא את של קולינס. דבר כזה לא נראה הגיוני בעינייך? חבל.

כנראה שכן...

אנשים חושבים שאם מישהו מביע ביקורת למרות שהעניין לא פוגע בו אישית הוא סתם יפה נפש ודוחף ת'אף שלו למקומות של אחרים אבל אני חושב שלמרות שאני מחבב את ג'נסיס וכן גם אני הייתי מעדיף את סיד בארט על פני האיחוד ולא לא ראיתי את ההופעה של ג'נסיס אבל אני חושב שלציף הייתה דרך אחרת לנסח את דבריה בצורה פחות בוטה שמשקפת שוב עד כמה היא שונאת פרוג ואת ג'נסיס ולכן העלתי ביקורת ואני חושב שאין בזה שום דבר פסול ונהפוך הוא, ביקורת תמיד תיהיה טובה כדי לתקן טעויות כאשר היא תיהיה בונה ולא ביקורת אינפנטילית ...

The Walrus

New member
אני מסכים איתך

ההופעה שלהם בלייב ארט הייתה מאוד עצובה...

Lodger

New member
הלוואי וכל להקת פופ הייתה נשמעת כמו ג'נסיס

לא אהבתי את הזלזול הזה שאנשים פה הפגינו כלפי ג'נסיס של פיל קולינס כן נכון זה לא פרוג אבל לא הייתי מחליף את שירי הפופ שלהם בשום דבר כאילו הפרוג אחלה והכל אבל הפופ של ג'נסיס זה פופ מיוחד ואני לא רואה מה הקשר בין טוני בנקס שהלחים את Fifth לבין טוני בנקס שהלחין את Me And Sarah Jane אז שב בשקט

למעלה