שבת שלום לכולם

meytar

New member
אני ממש לא מבינה למה אתה מתגונן מפניהם בכלל.

גם אני מטיילת הרבה, ואני ממש לא מבינה אתכם. אתם מטיילים בשביל להגיד "עשיתי ככה וככה קילומטרים בככה וככה זמן"? או שאתם מטיילים כדי להנות? דראמר, תכננתם את הטיול שלכם כמו שטוב לכם וכמו שאתם יודעים שתהנו. מי שרוצה שיקרע את קמת הגולן ביומיים בקור.

חחח צודקת לגמרי

בהחלט נהנינו אבל היינו גם לחוצים בזמן בגלל הגיוס שלה אבל הטיול זה ממש כדי להנות ! ונהנינו כמו שצריך חח

העלתי תמונות מהטיול אתם מוזמנים לקרוא לראות

ולהגיב! http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=413113

The Eraser

New member
ווואו בנאדם!

אתה לא מתאר לך מה עשית לי! אני פשוט חייב לעשות את המסלול הזה. אני לא מאמין שלא שמעתי עליו! טוב מאחר ובעונה הזו זה כבר לא יקרה (אילוצים וסתם קשה לארגן דבר כזה מעכשיו לעכשיו עד כמה שאני חושב שאני ספונטני), וחורף זו לו אופציה, מה אתה אומר על לחצות את הגולן באביב?

באביב זאת העונה הכי טובה ברמת הגולן

אבל תתחשב בכך שהוא מתחיל להיות פופולרי (כרגע הוא לא יותר מדי מטוייל אבל לאט לאט אנשים מגלים אותו) יש מצב שהוא יהיה עמוס מאוד באביב... בקיץ לדעתי אסור לעשות אותו כי זה מאוד מאוד מסוכן מהחום ,השביל עובר בתוך שטחים פתוחים וקוצניים ולכן צל הוא לא תמיד בהישג יד בגלל סכנת המיקוש ושטחי האש . אני שמח שהצלחתי להדליק אותך על זה! זאת המטרה שלי בסופו של דבר שאנשים יחוו את מה שאני חוויתי וללא ספק אני לא אשכח את זה בחיים! אולי תעשה את זה בסוף החורף ככה הנחלים עוד יזרמו כמו שצריך ויהיה גם קצת בוצי אבל גם אפשרי מבחינת הליכה... אני אשמח לעזור בכל מה שצריך ולענות על שאלות...

FunkyMonk

New member
תאמת שגם לי מתחשק..

אבל למצוא חברים לעשות את זה איתם זו בעיה..

The Eraser

New member
החורף בעייתי

אן לי ממש בעיה עם בוץ אני אפילו נהנה ממנו הבעיה היא הקור, בעיקר בלילות. זה כן כיף לילות קרים כאלה בתוך סקש אבל זה מסוכן אפשר לחלות בקלות וככה יהרס כל הטיול. יכול להיות שזה אפשרי לעבור את זה בחורף אבל בטח לא בפעם הראשונה.

עשיתי טיול בחמש מעלות ברומניה

אתה רק צריך להתלבש טוב זה הכל... יש לי שק"ש שקניתי במיוחד למזג אוויר חורפי שהוא עמיד עד מינוס ארבע מעלות שינה נעימה ושינה לא שינה זה עד מינוס עשר מעלות... כמובן יש דובון ומעילים אחרים... בקיצור אפשרי אבל זה יותר מסע השרדות חח

Silvernaor

New member
2 קטעי וידיאו שצילמתי ב"הקפות שניות"

בבית המדרש של חסידות מודז'יץ בבני ברק: וידיאו ראשון: תחילת ההקפה הרביעית http://www.youtube.com/watch?v=6rGAb3YXVmE וידיאו שני: סיום ההקפה השישית - אשר במודז'יץ מוקדשת לזכר השואה (מנהג בלעדי להם), והרקע למנהג הזה מובא בצד בלינק שצירפתי http://www.youtube.com/watch?v=D-DIIf7zkUQ

holo

New member
כמה המלצות

קודם כל, למי שלא שמע, רדיוהד הוציאו אלבום חדש In Rainbows. אני לא צריך לציין שום דבר נוסף, רוצו לשמוע! (כי לקנות את הCD עדין אי אפשר). אבל למי שעדיין מחפש ביקורת - מהכמה שמיעות שנתתי לאלבום אני יכול להגיד בוודאות שהאלבום טוב. שונה מהאלבום הקודמים, יותר קצבי, הלחנים כרגיל מעניינים ומהפנטים, נשמעים אפילו טיפה ג'אזיים בחלקם, ונראה שהלהקה חוזרים קצת יותר לגיטרות ותופים, עדיין עם נגיעות אלקטרוניות. המלצה שנייה: בשעה טובה קניתי את הראשון של ניק דרייק Five Leaves Left. עולם אחר לגמרי, ממש לא מזכיר לי את דרייק הדכאוני שאליו התרגלתי מפינק מון, האלבום השלישי והאחרון שלו. ההפקה של האלבום הרבה יותר עשירה, כשאת דרייק מלווים לאורך כל האלבום תזמורת גדולה של נגני כינור, צ'לו, קונטרה בס ועוד, מה שמוסיף רעננות לאלבום. ועדיין, דרייק נשאר כותב מעניין שמצליח להעביר את השירים שלו בצורה אינטימית וסוחפת, כשבכל שיר הוא לוקח אותנו אל תוך ההרהורים והמחשבות שלו על החיים. והמלצה שלישית: פחות המלצה, יותר דיווח - קניתי את הDVD של גילמור. שמעתי בינתיים רק את הדיסק הראשון, שהוא למעשה דיסק ההופעה העצמה באולם רויאל אלברט. אין לי יותר מדי מה להגיד. חצי מההופעה מתבזבזת על שיעמום טוטאלי כשגילמור וכל החברה שם מנגנים את On An Island המ-ר-ד-י-ם שלו. השאר הולך בעיקר ללהיטים של הפלויד. אבל בכל זאת, מדובר במופע מושקע ומרשים מאוד, הן מבחינת הביצועים המצוינים (לשמוע את כל אקוס בהופעה!) והן מבחינה ויזואלית (מופע אורות מהפנט). חוץ מזה, שווה לראות הכל רק בשביל לשמוע ולראות את ארנולד ליין בביצוע מרגש של דיוויד בואי שהופיע לשני שירים כאורח. פשוט רואים שהוא כל כך נהנה לשיר את זה, ככה שהיא אפשר שלא להתמוגג. גם הביצוע שלו לCN היה מרגש, כשבואי מביא איתו איכויות חדשות לשיר ושר את תפקיד הרופא כמו שדיוויד בואי שר, בלי שום ניסיון לחקות את השירה של ווטרס. וזה נשמע טוב.

המלצה מדהימה.

אז המלצה לסוגדי הפרוגרסיב מטאל שבנינו
Ayreon - The Human Equation. יצא לי להאזין לאלבום הזה ממש לא מזמן, פשוט אלבום מעולה (פרוג מטאל: חובה) . למי שלא יודע: Ayreon הוא בעצם פורייקט של המוזיקאי האגדי: Arjen Anthony Lucassen שמשתף לעיתים פעולה עם אומנים שונים כמו: James LaBrie , Mikael Åkerfeldt שבעצם השתתפו באלבום זה. פשוט תאזינו ותהנו... שבת שלום!

למעלה