שבת שלום לכולם

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

המלצת סוף השבוע שלי: השיר You Really Got Me, של הקינקס. מה ההמלצות שלכם?

holo

New member
שיר נחמד מאוד

אני ממליץ על layla של אריק קלפטון

N a V e

New member
מדהים

בדיוק התכוונתי להמליץ על השיר הזה כאן.ממש מוזר

itaikuskus

New member
ימים מוזרים של הדלתות

the doors-strange days ואני מדבר על כל האלבום

The Albatross

New member
יש להם 3-4 שירים טובים.

Brothers In Arms - מדהים. Sultans Of Swing - בגלל שאני יודע לנגן אותו
. Romeo And Juliet - בגלל עבודת הגיטרה המופלאה. ועוד אחד, הרבה פחות טוב, Lady Writer, רק אם בא לי לשמוע פופ ממוחזר שלא מעצבן כמו בריטני.

One Echoe

New member
למה,

" מילא הפורקיופיין טרי " ... אחת הלהקות האהובות עלי והיותר מוערכות מבחינתי.

לא התכוונתי לדבר בהם סרה

אני אפילו לא מכירה את יצירתם ממש. הם בסדר גמור, מבחינתי.

One Echoe

New member
אה...אוקי ../images/Emo13.gif

ואם את רוצה המלצה-כדאי לך להכיר... להקה באמת טובה. באמת. אין הרבה להקות כאלו כבר היום...

The Albatross

New member
פורום פינק פלויד

אבל הפעם, בRSS. שימו לב לקישור למעלה, בפס הכחול.

brotos

New member
"מפלצות התהילה" של משינה

אח, איך ליכלכו פה על משינה לפני מספר שבועות. ליכלוך שאי אפשר להוריד, כמו שאומרים בשכונה (לא שלי, אגב). אז במשך זמן הלימודים בישיבה שלי החלטתי לשמוע את האלבום של משינה, אלבום שידעתי שהוא נחש לאוונגארדי ביותר שלהם. מה אני אגיד לכם, ללקק את האצבעות. כשבנאי פגש את הטפילד, כך זה נשמע, ברוב השירים. סאונד מדוסטרש, מטאלי, מורכב-יחסית ומלודיות בדיוק כמו שמשינה יודעת לכתוב. נפלא. היום גם נזכרתי שאני אוהב את השיר הזה: "גורל אחד (פם, פם, פם) שם אותנו כאאאן, שם אותנו כאאאן בארץ הזאאאאת (יו, יו)". שיר גדול. זהו, אם יש למישהו טרמפים מההופעה של ג'ת'רו לאיזשהו מקום (אפילו תל אביב) אני אשמח.

One Echoe

New member
שבת שלום, לא כתבתי כאן הרבה זמן../images/Emo13.gif

ההמלצה שלי, האלבום של אלג'יר, חד וחלק, אין הרבה מה לומר, תקנו אותו ותהנו מיצירת מופת במוזיקה הישראלית, שזה דבר דיי נדיר וראוי להמלצה. חוץ מזה אני סתם שמתי לב שאוהבים פה חתולים אז הנה החתול שלי. אגב השם שלו זה פלויד

brotos

New member
וואו, איזה חתול יפה!

ולפרוטוקול, אני מתעב חתולים. אכן, האלבום של האלג'יר הוא אחד הדברים היפים שיצא לי לשמוע במהלך חיי הקצרים והמתסכלים. אלבום נהדר.

Shakty

New member
המלצה שלי (למרות שכבר יום ראשון)

Billy Nicholis זמר\כותב היה ב PRETTY FACES מאוד הושפע מהפסיכדליה האמריקאית (BEACH BOYS בעיקר) אבל עם טאץ' בריטי. ניזכרתי בו כי קיבלתי בדואר דיסק שהזמנתי לא מכבר בשם SNAPSHOT שלו שמורכב בעיקר מ UNRELEASED TRACKS אבל זה החזיר אותי לדיסק הראשון שלו שהוא מופלא וחובה לשמוע WOULD YOU BELIVE מ1968 שם האלבום כשם הסינגל שהוא אחלה סינגל. בילי ניקוליס בכל מקרה יש כמה פנינים פסיכדלים לא מפורסמים כמו הספין של XTC : Dukes of the stratosphere הם שיחררו באמצע שנות השמונים EP שהיה מעין פרודיה לפסיכדליה הבריטית של שנות ה60 עם המון המון השפעות פלוידיאניות... תשמעו את : Chips from the Chocolate Fireball שזה אותו EP ואלבום שיצא אחר כך ביחד. דיוקס את הדיסק הזה לא צריכה להיות בעייה להשיג בחנויות ה"נורמליות". את בילי ניקוליס צריך להזמין במיוחד וגם אז אני חושב שהוא DELETED. בכל מקרה אני מוכן להמיר את הסינגל לMP3 באיכות נמוכה (64KBPS) ולשים אותו ברשת - באיכות כזו זה חוקי וכך תוכלו להתרשם בעצמכם.

אמ... תיקונים קלים

נדמה לי שאתה מתכוון לבילי ניקולס (Nicholls) ולא "ניקוליס". הלינק שנתת ל-AMG מביא לעמוד הראשי של האתר, אבל הצלחתי לאתר אותו דרך שם האלבום שנתת (would you believe). בילי ניקולס לא ניגן מעולם עם ה-Pretty things, לפחות למיטב זכרוני ולפי הרישומים ב-AMG. לטובת הגולשים האחרים: ה-Pretty things היו להקה בריטית מדרג ב', בשנות השישים. כמו כולם, הם התחילו כלהקת Rhythm'n'blues ועברו לפסיכדליה (בריטית). הם לא זכו להצלחה מסחרית או אמנותית משמעותית, אך היו להקה מכובדת בסצינה הלונדונית של התקופה. אלבומם החשוב היה S.F. Sorrow - אלבום-קונצפט שנחשב לאופרת הרוק הראשונה, ואלבום מעניין בפני עצמו. הוא יצא ב-1968. אלבום הסולו של ניקולס עליו דיברת, לא יצא בשנת 1968. הוא הוקלט באותה שנה, אך בגלל רשלנות של חברת התקליטים, הוא לא יצא באותה תקופה - אלא רק בשנת 1999 (מלבד בוטלגים וכמה סאמפלרים שהסתובבו לפני כן). לפי AMG, ניקולס שר קולות רקע עבור ה-Small Faces, והשתתף בפרוייקטים של חברי ה-Who. אגב, גם קידוד אלבום ל-MP3 והעלאתו לרשת הן פעולות לא חוקיות, ללא קשר לאיכות הקידוד.

Shakty

New member
אוף - את צודקת התלבלבתי עם אלבום

של הPRETTY FACES שקיבלתי באותו משלוח. ואכן האלבום הרשמי של ניקולס לא יצא עד לפני שנים. לגבי קידוד MP3 אני חושב שאת טועה יש איזה מגבלה מסוימת או של איכות או של זמן ואז זה חוקי - פורומים רשמיים עושים את כל הזמן, אבל אשמח אם תתקני אותי.

למעלה