שבת שלום לכולם

הריני מתקנת אותך ../images/Emo13.gif

העלאת קידוד כלשהו של אלבום או שיר, ללא הרשאה מחברת התקליטים, הנה לא חוקית - ללא קשר לאיכות, או זמן. אני לא יודעת למה כוונתך בדיוק באתרים "רשמיים". יש להקות רבות שמעלות את שיריהן לרשת, ע"מ לעשות קידום מכירות, והדבר חוקי לחלוטין, כמובן, כי זה מוסדר עם חברת התקליטים שלהם - או שאלו להקות שאין להן חוזה הקלטות והן בעלות הזכויות בהקלטה, או שיש להן לייבל משלהן ואז זה היינו הך. כל שאר האתרים חייבים אישור בעלי הזכויות בהקלטה, בין אם בעלי הזכויות הם חברת התקליטים או האמן עצמו (אם הוא לא מוחתם היכנשהו). אחרת, מדובר בהפרדת זכויות יוצרים.

Shakty

New member
כנסי לפורום הג'אז של נענע ותראי

כל הזמן משתמשים בקטעים קצרים של MP3 שלקוחים מקטעים מלאים - וזה נעשה בהסכמה מלאה. לא המצאתי את זה, זה כבר תקופה ארוכה משמש להשוואת סולואים או ביצועים שונים לאותם סטנדרטים... בכל מקרה אם בתפוז אסור אני כמובן לא אפר את החוק, מה עוד שאני קונה את כל הדיסקים שלי.

Shakty

New member
ציף את לא אוהבת אל GENESIS בכלל

או רק את SELLING ? לדעתי זה אלבום מצויין. משהו בין ELP והרמוניות של YES זו התקופה האהובה עלי ביותר של GENESIS.

אחחח...

נראה לי שזיהית את מקור הבעיה: אני לא סובלת את ELP ואת Yes. ג'נסיס היתה להקה טובה בהרבה משתי אלו, אך אני לא מתרגשת במיוחד מאלבומיהם. לעומת זאת, יש לי חיבה מסויימת לאלבומי הסולו של פיטר גבריאל, מסוף שנות השבעים.

למה מוסווית? גלויה.

אבל אני לא ממש "שונאת" פרוג, יותר 'אדישה'. וזה גם תלוי מי, כי יש בז'אנר דברים טובים, פה ושם. ומעבר לכך, אני לא מאזינה לז'אנרים, אלא לאמנים.

The Albatross

New member
תוכיחי שלא! ../images/Emo3.gif

<אני נגרר לשרשורים המטופשים האלה. שיהיה>

למעלה