שבת שלום לכולם

R o n 86

New member
המלצה:משהו שרק לאחרונה יצא לי לעשות

ועכשיו אני מכור: לשמוע את השיר atom heart mother בתשומת לב מלאה ולהתרכז בכל צליל וצליל בו... דמינו לעצמכם שאתם בתחילת שנות ה-70 הולכים לקנות תקליט שעליו ציור משונה של פרות... רוח התקופה... שמים בפטיפון ופתאום שומעים את היצירה בת 23 הדקות... מעולם לא שמעתם דבר דומה לכך!!! זה מטורררף... כמה אנרגיות... התפתחויות מטורפות! הצטרפו לקולות בתוך הראש שלכם... בסוף 23 הדקות האלו תהיו מלאי אנרגיה בצורה שמזמן לא חויתם! טיפ: בתור שיר עם כלכך הרבה אנרגיות כדאי לשמוע את השיר בווליום גבוהה

oribarak

New member
רון אתה צודק במאה אחוז!!

פשוט לשבת עם הדיסק מן עם אוזניות כאלה שנכנסות לאוזניים ולהצמיד אותם חזק חזק לכמה שאפשר לתוך האוזן כדי להרגיש את ההד וכאילו אתה במופע, ופשוט להתרכז...מישהו שלא ישן שבוע שומע את זה ויש לו כוח להיות ער לעוד שבוע!!!זה פשוט מדהים!

R o n 86

New member
איזה כיף שמישהו חושב כמוני! עכשיו

כל מי שעדין לא ניסה את החוויה הזאת לנסות ועכשיו! זה טובבבב ד"א... בהודעה הראשונה כשאמרתי להצטרף לקולות בתוך הראש התכוונתי שבתוך הראש להצטרף לקולות ששומעים מהשיר... לא התכוונתי לקולות מיסתוריים ורצחניים ששוכנים בתוך ראשם של פסיכופתים למיניהם..

איזה יופי...

אני פשוט חושבת שזה מגניב שאדם בן 40 שכבר יש לו ילדים ואנשים בני 15, 16 שהם בעצמם עוד ילדים אוהבים את אותה המוזיקה. תראו כמה שפינק פלויד זה אוניברסלי.
בכלל אהבתי את ההודעה...על כל הזמן שעבר והצלילות של המוזיקה...זה באמת מרגש. *מתרגשת*

נימרודל

New member
חיחיחי...

כמה נחמד :) חי, כן גם אבא שלי היה שומע פינק-פלויד, אח שלי שומע פינק-פלויד... כמה נחמד.

emmily plays

New member
ואילו אצלי

היתה קלטת של the great dance hits של פלויד בין הדברים של אבא שלי והוא בכלל לא ידע מה זה.. בעסה. ואחי הקטן חושב שפלויד זה רעש. נו טוב, אבל הוא שומע מזרחית כבדה, טראנסים וכל מיני אמ טי וי קראפ.. אגב: ההמלצה שלי לשבת (לא עשינו את זה השבוע משום מה) זה להקשיב לאלבומים השלישי והרביעי של Gryphon .ששמם red queen to gryphon three ו rain dance . פולק רוק אנגלי משובח עם השפעות פרוגרסיביות חזקות. שווה ביותר.

emmily plays

New member
אולי

אני קניתי ב"קצת אחרת" אבל אני מניחה שגם בחנות האהובה שלי בנהריה יש, ואולי בעוד כמה חנויות שמתמחות במוזיקה אמממ... קצת אחרת :p

למעלה