שבת שלום לכולם

MellowShip

New member
אבוי לנו.

כיום אין ממש להקות בארץ (שחתומות באיזה לייבל רציני) שלא מושמעות בגלגל"צ. אבל לומר שרוקפור היא להקת גלגל"צ?...אבוי ושוב אבוי... גלגל"צ זה בערך כמו אמטיוי..יש שירים ששמים יותר (עם דגש כפול ומכופל על היותר), ויש שירים ששמים פחות. גלגל"צ זאת בהחלט לא תחנה על מנת להרחיב את אופקיך המוזיקליים (בשביל זה יש לנו 88). רוקפור היא אחת הלהקות הגדולות ביותר שהיו פה (עם לולאי, כי בלעדיו אני לא יודע איך כל זה נמשך)..לומר עליה כזה דבר זה פשוט לא הגיוני. אני מסתכל על רוקפור כפינק פלויד הישראליים.. 'האיש שראה הכל' הוא אלבום שכולו פשוט זהב טהור. המדינה שלנו לא ידעה עדיין להקה כזאת.. ההופעות שלהם זו חוויה בלתי רגילה עם אנרגיות מדהימות..ובכלל המוזיקה הכ"כ יפיפה שלהם. לדעתי: הלהקה הטובה ביותר שקמה פה. אבל זו רק דעתי. :) שבוע טוב.

itaikuskus

New member
relax

they're alright i guess... like when "one fantastic day" got out i really liked it, but they ARE a "big" band, and galgalatz DO play their songs. i think there are many alternative groups that don't get a spit from radio stations and selling their albums from hand to hand. try this band...there are a few legal mp3 to d/l there...don't know if insrumental is your scene...but this is the best band around as far as i concerned.

MellowShip

New member
הו

אני מכיר את אסטרוגליידס כמובן...באמת להקה נהדרת! החומר של רוקפור פונה לקהל הרבה יותר רחב מאשר אסטרוגליידס (תסכים איתי?) מעצם עובדה זו המצב הוא כפי שהוא..לא יותר מכך. בכל אופן שיהיה לנו רק שמח! :)

itaikuskus

New member
כמובן

על זה בדיוק דיברתי, שהבחור אוהב את הכי הרבה את רוקפור, להקה מאוד נגישה, ועם כל הכבוד אליהם יש להקות הרבה פחות נגישות שאני מאוד מעריך ואוהב, שרוב האנשים לא שמעו עליהן, כי סגנון המוסיקה לא תופס במדינתנו..

Fatach

New member
זה שגלגל"צ מנגנים משהו או לא...

לא מצביע על טבעו תמיד. אחרי הכל - הם עדיין שמים פינק פליוד או קינג קרימזון (יותר נדיר) לפעמים...

MellowShip

New member
נו בטח..

הם פשוט פעם ב עושים הפליה מתקנת..הרי לא ייתכן שזו תהיה תחנת רדיו ללא כל טעם איכותי במוזיקה ועם מיחזור אינסופי של שירים..נכון?

One Echoe

New member
כמה דברים.

1-בחיים לא שמעתי גלגל"צ.(למעשה, אני בקושי שומע רדיו, אם בכלל). 2-רוקפור לא להקת גלגל"צ. 3-אני מכיר כמעט את כל הלהקות הישראליות(חוץ מהמחתרתיות, שיואב קוטנר נראה לי לא מכיר) 4-את רוקפור בקושי משמיעים ברדיו(אמרו לי)ובארה"ב הם אפילו יותר פופולריים מבחינת התקשורת. 5-ההתנשאות שלך כבר נמאסה.

MellowShip

New member
דבר אחד

1. מצויין, תשמע 88. 2. נכון אתה צודק. 3. לא, אתה לא מכיר את כל הלהקות הישראליות (זאת אמרה רצינית אתה יודע?) 4. את רוקפור משמיעים...לא בקושי..אבל לא הרבה..בחו"ל הם בהחלט הרבה יותר פופולריים...והם עושים יותר פופ אפילו.. 5. למרות שלא התכוונת אליי אני ארשה לעצמי לענות כי גם לי קוראים איתי (אתה מרשה לי קוסקוס?)...אין פה יותר מה לומר חוץ מ...תפתרו כל עניין כזה במסרים פרטיים, או בקטטה המונית בפאב תל אביבי.. יום נעים!

One Echoe

New member
אין פה מה לפתור במסרים

הבנאדם מתנשא בשיטתיות מאז שאני פה בערך

One Echoe

New member
אתה צודק.

אבל אני לא אשם בזה. פשוט אמרתי לו שיפסיק וזהו...לא תכננתי שזה ימשיך. אז בואו פשוט נפסיק..

holo

New member
אני חייב להגיב

אני פשוט אוהב את הסמיילי הזה

למעלה