פרוייקטים בפורום
עתה, מששבתי הביתה, אפשר להתחיל לקדם מספר פרוייקטים שחשבנו עליהם בעבר, בצורה יותר מסודרת. אלו הדברים אותם אני זוכרת כרגע: 1. "אגדות אורבניות על הפלויד" - היה שרשור (או שניים) על כך, אני אעלה את הדברים שנאספו כמאמר, בהמשך היום. 2. "גרסאות אלטרנטיביות לשירים של הפלויד" - האלבטרוס העלה שרשור אחד בו שאל מה הגרסה העדיפה עליכם של Comfortably Numb, ודיברנו על להפוך את זה לשרשור שבועי (או תקופתי, בכל אופן). מה קורה עם זה, אלבטרוס? 3. ביוגרפיות של חברי הפלויד - חסרות לנו עדיין הביוגרפיות של ווטרס ושל בארט. אמיר מאיר (מטילדה) רצה לכתוב את הביוגרפיה של בארט בעצמו, והבטחתי לו לפני שנה שזה שמור לו, אבל אינני בטוחה עוד שהוא מעוניין בכך. אמיר, אם אתה עדיין מעוניין, אנא צור קשר. האם יש מי שמוכנים לקחת על עצמם את מי מהביוגרפיות? אם כן, אנא פנו אלי. אם לא יימצאו אנשים (וזו באמת הפעם האחרונה שאני מבקשת), אכתוב אותן בעצמי. 4. הבטחתי לקרייזי שאעלה את הסיפור שכתב למאמרים. 5. פרוייקט השירים - נקטע באיבו, וכדאי שנסיים אותו לפני שנתחיל סיבוב חדש. נדמה לי שגמרנו את "החומה" (ועל כך ראו גם כאן בהמשך), ולכן אעלה התחלת דיון לגבי האלבום הבא - The Final Cut. 6. לגבי "החומה" - מכיוון שרבות השאלות על משמעות היצירה והסמלים שלה, אני חושבת שכדאי לעשות משהו יותר מורחב, מאין מאגר "שאלות ותשובות על "החומה"", שאפשר יהיה להפנות חדשים אליו. אפשר לעשות את זה לפי ה"עלילה" - היינו לפי סדר השירים, תוך התייחסות גם למה שקורה בסרט במקביל. אפשר גם בדרכים אחרות. מה לדעתכם הדרך הטובה ביותר? 7. צ'אט הפורום. היה נסיון לפני כמה זמן, והוא היה מוצלח. אני מציעה שנקבע מועד קבוע לצ'אט (או כמה מועדים אלטרנטיביים בשבוע) כדי שכולם יהיו "מכוסים". האם יש מישהו/מישהי שרוצים לקחת על עצמם לארגן את זה? אני אסייע, כמובן. 8. מפגש פורום - האם יש עדיין מעוניינים בזה? 9. אבי - לא שכחתי אותך. המקורות יגיעו ברגע שאתפנה. 10. עוד רעיונות? מה הייתם רוצים לראות בפורום?