שבת שלום לכולם!

../images/Emo16.gifשבת שלום לכולם! ../images/Emo16.gif

עקב סיבות שלא תלויות בי (וירוס פתאומי שתקף את המחשב, ואחריו קריסה מלאה של המערכת), אני מעלה את שרשור השבת רק עתה. בהמשך אעלה כמה הגיגים שלי לגבי פרוייקטים לפורום, כאלו שהבטחתי לעשות (וכמובן אקיים את הבטחתי), וכאלו שרציתי להתייעץ עמכם לגביהם. בינתיים, אתם מוזמנים להעלות את המלצותיכם השבועיות, ולשרשרן להודעה זו.

flowerboy69

New member
מה שחדש ומה שכדאי...

אז....... כמו שסיפרתי כבר וגם נכתב פה יצא הדיוידי של atom heart mother שאלתי את משפחת בניסטר-מי שהיו המנהלים של פסטיבל bath שמשם לקוחה המוזיקה בדיוידי-והם מתכחשים בתוקף להוצאתו... מה שיותר חשוב-ביפן יוצאה בשנת 2001 סדרת אלבומים של פינק בגרסאות מיוחדות בקופסאת קרטון-כמו התקליט המקורי. בשבוע הבא הם מוציאים את 4 האלבומים האחרוני- momantery,delicate sound,division bell ו pouls באותם גרסאות מיוחדות וכמו כן את 3 אלבומי הסולו של ווטרס.ההוצאה היא מוגבלת כמובן והדיסקים יקרים מאוד.כל החבילה עולה כ 250 אירו שזה כ 1500 שח.. יצא גם תקליטון פרומו מתוך ההופעה של החומה-זה תקליטון לבן עם השיר another brick בגרסת ההופעה... רק לאספנים....

פרוייקטים בפורום

עתה, מששבתי הביתה, אפשר להתחיל לקדם מספר פרוייקטים שחשבנו עליהם בעבר, בצורה יותר מסודרת. אלו הדברים אותם אני זוכרת כרגע: 1. "אגדות אורבניות על הפלויד" - היה שרשור (או שניים) על כך, אני אעלה את הדברים שנאספו כמאמר, בהמשך היום. 2. "גרסאות אלטרנטיביות לשירים של הפלויד" - האלבטרוס העלה שרשור אחד בו שאל מה הגרסה העדיפה עליכם של Comfortably Numb, ודיברנו על להפוך את זה לשרשור שבועי (או תקופתי, בכל אופן). מה קורה עם זה, אלבטרוס? 3. ביוגרפיות של חברי הפלויד - חסרות לנו עדיין הביוגרפיות של ווטרס ושל בארט. אמיר מאיר (מטילדה) רצה לכתוב את הביוגרפיה של בארט בעצמו, והבטחתי לו לפני שנה שזה שמור לו, אבל אינני בטוחה עוד שהוא מעוניין בכך. אמיר, אם אתה עדיין מעוניין, אנא צור קשר. האם יש מי שמוכנים לקחת על עצמם את מי מהביוגרפיות? אם כן, אנא פנו אלי. אם לא יימצאו אנשים (וזו באמת הפעם האחרונה שאני מבקשת), אכתוב אותן בעצמי. 4. הבטחתי לקרייזי שאעלה את הסיפור שכתב למאמרים. 5. פרוייקט השירים - נקטע באיבו, וכדאי שנסיים אותו לפני שנתחיל סיבוב חדש. נדמה לי שגמרנו את "החומה" (ועל כך ראו גם כאן בהמשך), ולכן אעלה התחלת דיון לגבי האלבום הבא - The Final Cut. 6. לגבי "החומה" - מכיוון שרבות השאלות על משמעות היצירה והסמלים שלה, אני חושבת שכדאי לעשות משהו יותר מורחב, מאין מאגר "שאלות ותשובות על "החומה"", שאפשר יהיה להפנות חדשים אליו. אפשר לעשות את זה לפי ה"עלילה" - היינו לפי סדר השירים, תוך התייחסות גם למה שקורה בסרט במקביל. אפשר גם בדרכים אחרות. מה לדעתכם הדרך הטובה ביותר? 7. צ'אט הפורום. היה נסיון לפני כמה זמן, והוא היה מוצלח. אני מציעה שנקבע מועד קבוע לצ'אט (או כמה מועדים אלטרנטיביים בשבוע) כדי שכולם יהיו "מכוסים". האם יש מישהו/מישהי שרוצים לקחת על עצמם לארגן את זה? אני אסייע, כמובן. 8. מפגש פורום - האם יש עדיין מעוניינים בזה? 9. אבי - לא שכחתי אותך. המקורות יגיעו ברגע שאתפנה. 10. עוד רעיונות? מה הייתם רוצים לראות בפורום?

אני רוצה מפגש

וצ`אט ו.. ו.. הכל. כי אני אוהב את הפורום. בשם כל חברי הפורום ובשמי, קבלי ח"ח על הניהול המופתי. באהבה והערכה. :)

יש עכשיו את השיר

"רבות הדרכים לאהוב אותך" של דניאל סלומון וחברתו המוכשרת לא פחות בגלגל"צ. מוקדש לכל אוהבי "פורום תפוז - פינק פלויד" .

weird dust

New member
רעיון שעלה פעם

דיברנו על רדיו בשנות ה-70 שם היה זמן טוב יותר ללהקות מכל התקופות. ואז אמרת שכשתחזרי לארץ תנסי גם לבדוק לעשות משהו באיזור של תוכנית חד פעמית על פינק פלויד שיכלול משהו יותר רציני ממה שיש היום. זכור לי שפורום כלשהו עשה פעם משהו באיזור (אירוסמית לדעתי) באחת מתחנות הרדיו. למה שגם אנחנו לא נחפש קשרים ונעשה משהו באיזור?

wish i was here

New member
אני חושב שזה כבר נעשה חלקית

מנחם גרנית שהוא העורך של רשת ג' וגם אבא של חבר מאד טוב שלי הגיש ביום שישי כלשהו ב 88FM ספיישל רוק מתקדם עם הרבה פינק פלויד וגם שירים נבחרים מתוך Rock Bottom ואלבומי סולו שונים של הפלוידים. היה מאד נחמד,אבל עדיין לא תכנית כשרה למהדרין על פינק פלויד...זה יהיה רעיון מאד נחמד... זה בכלל ניתן לביצוע?

weird dust

New member
נעשה לא מזמן משהו באיזור

פורום אירוסמיט לדעתי הצליחו להשיג זמן שידור כלשהו באחד מרשתות הרדיו האזוריים. אני מאמין שאפשר לבקש ואולי נצליח לקבל גם זמן שידור ואולי לפי זה נרכיב בפורום איזה רעיון למה להשמיע וכ'ו לפי החופש שיתנו ברדיו.

כדאי אולי שנגבש קודם רעיון לגבי

מה היינו רוצים לשמוע, ולפי זה להציע את זה לגורמים שונים (זה יהיה באחריותי). אז נניח שנותנים לכם: א) תכנית של שעה-שעתיים ב) מרתון של 5-6 שעות מה הייתם רוצים לשמוע בהם? - את האלבומים הרשמיים של הלהקה, עם פרטים עליהם? - קטעים נדירים מהופעות וכו'? - דגש על סיפורה של הלהקה, ופחות מוסיקה? - רק מוסיקה, עם מעט מלל? הייתי רוצה לשמוע מכולכם - גם אלו שבד"כ לא כותבים בפורום, או כותבים מעט - כי זה נועד עבורכם, בסופו של דבר. שרשרו כאן.

weird dust

New member
דעתי

בהתחלה שהם יציאו ולפי זה ניתן את הרעיון למרתון או תוכנית קצרה - בכל זאת בחירה שלהם כמה זמן להקציב. אני ההיתי רוצה לשמוע גם קטעים יותר נדירים, אבל לדעתי את לא יכולה להשמיע ברדיו משהו לא חוקי מה שיגרום לבעיה. צריך לחשוב על הקטעים היותר נדירים שכן אפשר להביא. ההיתי מעדיף לשמוע משהו באיזור של חלוקה לתקופות ודיבורים בין השירים ומידע על השירים והלהקה, אבל לא משהו שיגרום למי שלא מכיר להחליף תחנה. כמה שניות על כל כמה שירים. להתחיל מהתקופה הראשונה שלפני הפייפר אם הסינגלים להמשיך לפייפר ולשגעון להמשיך לכיוון השתלטות של רוג'ר על הלהקה באלבומי הבניים עד הצד האפל הצד האפל ווויש בסיום של אנימלס כפיתחה לחומה החומה וקצת מהפיינל קאט והסוף בלי רוג'ר במה שיש בסיום עם פולס או משהו באיזור.

thezanani

New member
זה יהיה אדיר

גם לדעת אם את אמיתית. לפי דעתי צריך לעשות 50-50 מבחינת המוסיקה-סיפורים אישיים. דוג' מצויינת היא "שומעים חיפושיות" ב88 בכליום שישי. יש את השלד הבסיסי של שירים חשובים וכו',אבל מדי פעם פוזלים טיפה לשירים פחות מוכרים/גרסאות דמו אפלוליות,ומשמיעים עובדות וסיפורים מעניינים. צריך למצוא גם זמן לCOMOFORTABLY NUMB וגם לשמפו האהוב על דוד.(הא?!) תעדכנו פה על ההתקדמות! אני אומר לכם,עוד תהיה לנו רצועה יומית! "השעה הורודה",עם ציףציף החתולה. למרות שזה נשמע כמו משהו לא טוב.

עוד תגובות ורעיונות?

הייתי רוצה לשמוע מעוד אנשים לגבי ההצעות שהועלו.. איפה אתם?

thezanani

New member
בעיצומה של אהבה בלתי מושגת

אם היה פורום למחלות נפש הייתי פותח שם שרשור על כך. אבל אין. ולהצעות: 1.גמרתם את החומה?!? מתי?מי?מה? אני באמת מתגלח כ"כ הרבה זמן? איומים הפיליפס האלה... בעעע כי זהו ערש אהבתי לפ"פ,זכר לתקופה שלא ידעתי לאיית "ווטרס התולעת". 2.בקשר לרדיו,אדיר. 3.אכן צריך להעשיר את מלאי המאמרים שלנו,כיאה לפורום הגדול ביותר במזרח התיכון החדש,שבו גם סעודים,איראנים,אפגנים ויושבי גוש קטיף שומעים בעליזות ואהבה את הלהקה הטובה ביותר שהצמיח אלוקים. ויש אחד כזה. תשאלו את בארט. ואת הזאתי שגורמת לי להוציא כ"כ הרבה כסף על מכונות גילוח. אחחח..הטיפש עשרה.

למעלה