שבת שלום לכולם

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

זה שרשור ההמלצות שלנו לשבוע הבא. כאן אתם מוזמנים להמליץ על ספר/שיר/אלבום/סרט/משהו אחר, שאתם חושבים שאחרים יהנו ממנו. וההמלצות שלי להשבוע: אתר עם תמונות מהממות של הזוהר הצפוני, כפי שצולם ע"י חובבים, באתרים שונים, לאחרונה. פסיכדליה טבעית, ובגדול! ולהלן דוגמא...

שבת שלום לכולם

הרבה זמן כבר לא כתבתי כאן. רציתי להמליץ על הספר "איוב-קומדיה של חוק וצדק" ספר נהדר שמשחק באומנות בכל נושא האמונה הנוצרית על נושאים כמו יום הדיןואחרית הימים גן העדן והגהנום השטן מול האלוהים והופך את הדברים שכל כך רחוקים מאיתנו בהבנה לקרובים מוחשיים ומבדרים .מהנה מרתק ומצחיק. מומלץ.

Elinor BC

New member
המלצתי! בהמשך לשלך ציף../images/Emo26.gif

אתר מדהים שנקרא :תמונת היום באסטרונומיה. http://www2.yarden.ac.il/bloss/apod/default.asp מדי יום מגיעה תמונה חדשה שצולמה..יחד עם הסבר.. כמובן שיש עוד דברים באתר, פשוט תתעמקו... מעולה ומעניין לחובבי האסטרונומיה
שבת שלום
ושלום טוב לכולםםםםם

Guitaristit

New member
ובכן, אני הייתי רוצה להמליץ

על הספר "ראיון עם הערפד" של אן רייס. אן- סופרת מדהימה שכותבת ספרות ערפדים עם נגיעות גותיות משלבת את לשונה העשירה וזה יוצא ממש מדהים... זה הספר האהוב עליי (אני חושבת-יש גם את "התפוז המכני") ואני ממש ממליצה עליו בחום...

זה לא המלצה

זה פשוט משהו שעל כל חנון (בצד החיובי של המושג) לעשות לראות מלחמת הכוכבים בהקדם האפשרי !!!

Elinor BC

New member
ברור!!! אה-הא.. אתמול ראיתי את ה3

זהווו הסאגה הושלמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!! והמעגל נסגרררררר אני אומרת לך, לוקאס בטוח יעשה המשך סרטי, 7 8 9.. יש לו גם מה לשים בהמשכים ואתה יודע מה, הלוואי שהוא יעשה המשך!!!!

flowerboy69

New member
לי יש המלצה מיוחדת!!!

לפני הרבה שנים הייתה תקופה שנורא אהבתי הופעות ורציתי שיקנו לי(הייתי בן 12)כל קלטת(אז עוד הרוב היה קלטות) של הופעה שיצאה.יום אחד נדמה לי במעריב לנוער הייתה כתבה על זמר בשם מרק אלמונד שהוציא הופעה חיה בשם-12 שנים של דמעות.ביקשתי מאח שלי שהיה אז בצבא לקנות לי את זה כי מישהו מכר שם קלטות בהנחה.מאז עברו איזה...13 שנה אבל עד היום אותה קלטת היא אחד האלבומים הכי טובים ששמעתי ואני עומד להשיג את זה בדיסק-שכן זה לא מיוצר כיום לצערי...הוא היה הסולן של להקת תא רך בשנות השמונים ובהופעה הוא שר שירים מהלהקה שירים של זמר צרפתי בשם זק ברל ושירי סולו שלו.הסגנון הוא פופ רוק וטיפה דאנס עדין.הוא אחד מהזמרים הראשונים שיצא מהארון וסיפר שהוא הומו מעולם ולכן הרבה ממה שהוא עושה-מההופעות וכל זה-נוגע בעיקר לקהל הזה-למרות שממש לאחרונה הייתה עליו כתבה והוא סיפר שהוא פונה לכל מיני סגנונות וקהלים... בכל אופן-יצא לו דיוידי חדש שכולל דיסק וזה באמת משהו מעולה נורא יפה ומי שיבטח בי ויקנה לא יוכל שלא לאהוב...!נפלא! מליאור

שבת נעימה ../images/Emo13.gif

שבת שמח לכולם! רק רציתי להמליץ לכם על הסרט "מלחמת הכוכבים נקמת הסית'". ראיתי אתמול, ובחיים שלי לא שמעתי שמדברים על פינק פלויד כל כך הרבה בסרט מדע בדיוני. כל שנייה מזכירים את The Dark Side! כנראה הם באמת אוהבים את הדיסק.
חוץ מזה, אם אתם גרים בסביבה שלי (רחובות, עיר המדע והתרבות), הייתי ממליץ בחום ללכת לקפה "אלקלעי" שברח' הרצל פינת וייצמן. פתוח עד איזה ארבע וחצי בבוקר ויש מוזיקה מעולה כל הזמן. בשעתיים וחצי שהייתי שבוע שעבר הספקתי לשמוע את פינק פלויד, קרימזון, רדיוהד, אינקובס ועוד מלא... אז בנוסף לבית קפה הנחמד הזה, אני גם רוצה להמליץ על הדיסק Animals של הפלוידיאנים. לדעתי זה הדיסק הכי פחות "כבד" שאי פעם יצא לפינקים. דיסק באמת פשוט, עם גיטרות מרגיעות, ריפים נינוחים ושירה מהפנטת. ממליץ בחום
. אז שיהיה לכם שבת מעולה :)\ גידי.

oribarak

New member
אנימלס קצבי, קצת יותר רועש מכל דיסק

של הפינק פלויד חוץ מהחומה, עם שירה שרובה של ווטרס ולא עדינה בכלל אבל דיסק אחד היותר טובים של הפלוידים ובכלל

מענין

אבל מי אמר שרועש זה ההפך מנינוח. הריפים הם מאוד פשוטים. זה לא אומר שזה לא רועש. זה פשוט לא כבד = לא מסובך. ולא אמרתי שהשירה ווטרס עדינה. הפי הנוכה :)

brotos

New member
איזה גיק, בחיי.

עוד פעם אחת אני שומע על ה"סטאר וורס" הזה, אני יורד מהארץ (לא שזה יעזור לי, אבל אולי אני ארד לארץ שאינני מבין את שפתה). שבת שלום, ג'יפושק'ה.

למעלה