שבת שלום לכולם

אכן מילים קשות.

יעזור אם אני יגיד שהסרט עצמו לא היה תצוגת משחק גדולה? בלשון המעטה... הו וול... גיק לנצח.

GingerBread Man

New member
המלצה

יש להקה שנקראית Electric Six ואני מכיר בדיוק שני שירים שלה, שלעניות דעתי אחד מהשירים האלה הוא פשוט מהשירים הכי מושלמים ששמעתי בכל חיי והוא נקרא Synthesizer, יעני סינתיסייזר. מומלץ בחום.

המלצה שלי

לסופ"ש ולשבוע הקרוב... 1- להקה ישראלית בשם: Izabo... יש להם כבר דיסק "The Fun Makers" שיצא ב-2003 שאותו מאוד אהבתי... המוסיקה שלהם מושפעת רבות ממוסיקה פסיכודלית, פאנק דיסקו ואפילו מוסיקה ערבית... והם עושים את זה נהדר. ממליץ על השיר: Morning Hero ... קצבי ונחמד... 2- משחק ליגת האלפות יום רביעי, שמפגיש בין שתי ענקיות כדורגל, ליברפול האנגלית באדום בהנהגתו של סטיבן ג'ירארד ומילאן האיטלקית בלבן בהנהגתו של פאלו מלדיני... ערוץ 10 שעה 21:45 ... להכין מראש: כמות גדולה של גרעינים, בירות, והרבה תקוות לסטיבי ג'י יניף את הגביע... "לעולם לא תצעדי לבד". וזהו... תיהנו ותשמרו על עצמכם, בכבישים במיוחד!!!

avki

New member
אוקי ההמלצות השבוע -

לפני שאני אתחיל, אני רק אבקש מציף לפתוח את הדיון בצהריים או בבוקר ולא בערב, על מנת שגם אנשים שומרי שבת יוכלו להשתתף בזמן, ולהיות רלוונטי בתגובות שלהם, ולהגיב כמו כולם בזמן שהדיון עוד 'חי'. חוצמזה, אני ממליץ בחום רב על הספר משפחתי וחיות אחרות של ג'ראלד דארל האגדי. אמנם זה ספר מהתקופה החדשה והכביכול פחותטובה של הכתיבה שלו, אבל זה ספר מצויין, עם הומור בריטי של ביולוגים הרפתקנים, שהתרגום עושה לו כבוד ולא מוריד מאיכותו. המממ... דיסק: Orphand Land - Mabool. כבוד למטאל הישראלי בדיסק (מטאל) הכי טוב שיצא מפה אי פעם. פשוט לשמוע ולהבין. סרט: נהג מונית - אפל, כבד, פשוט, איטי, מרגש, חולני, וגאוני. אחד הסרטים האהובים עלי. הסרט היה מועמד לשלושה אוסקרים (ואם אני לא טועה לא זכה באף אחד מהם) והפך לקלאסיקה שחשפה את רוברט דה נירו. כל מילה על רמת האיכות הקולנועית של הסרט רק תפגע בו, ולכן פשוט תראו אותו באיזה יום שאתם בדיכאון ובא לכם לחשוב על העולם והחברה וזה. עד כאן, שבוע טוב!

../images/Emo45.gif

אני אעלה את השרשור בימי שישי בבוקר מעתה. אגב, מי רואים אירוויזיון? ר ראיתם את הנורבגים?

brotos

New member
שבת.

"קרא לי ישמעאל" זוהי אחת משורות הפתיחה הידועות ביותר, של אחת מיצירות המופת המרשימות ביותר שידעה הספרות העולמית: "מובי דיק". סיפורו של ישמעאל, שמצטרף, לראשונה בחייו, למסע ימי לציד לוויתנים. ההירהורים הפילוסופיים, האלגוריות החדות והמורכבות, הציטוטים, איפיון הלוויתנים והדמויות- שכל אחת היא עולם מורכב ועשיר- עושים את הספר הזה למה שהוא- קלאסיקה אלמותית, וספר חובה. ממליץ בחום.

למעלה