שבת שלום לכולם

היתה פרסומת...

גולדסטאר ניסו (עדיין מנסים?) לחקות פרסומות לבירה מחו"ל, שפונות לקהל של גברים ועובדות על הרגשות המאצ'ואיים שלהם. מכאן "תנו לגבר גולדסטאר" (זה מה שהיה בזמני...) ושאר סיסמאות. רק שבארץ זה מעולם לא עבד. אולי בגלל שגולדסטאר - ותקנו אותי אם אני טועה - זו בירה שחורה, מאלט, יענו root beer, שהיא משקה עממי הנשתה ע"י כולם, לא רק גברים. ואולי זה לא עבד בגלל סיבות תרבותיות, בכלל, שלא אכנס אליהן כרגע.

בירה לגברים שנשים אוהבות

בירה בהירה(ארה"ב ואירופה)לא מאלט מרפיס גינס(בריטניה)בירות כהות

Shakty

New member
גולדסטאר זו בירה רגילה אבל הבעייה

שלה היא בתדמית - זו בירה של קיבוצניקים אין אף שאני מכיר בחברה שלנו ששותה גולדסטאר. רק אחד שאני מכיר שותה בירה ישראלית וזו מכבי. לפחות למכבי יש את הטעם שלה ולא מנסה להיות חיקוי חסר טעם של בירות הולנדיות או בלגיות. דווקא הקמפיין שלהם מצחיק לדעתי אבל זה לא יגרום לי לשתות גולדסטר (אני איש של וויסקי (סינגל מאלט) אבל אם יוצא לי לשתות בירה אני אוהב הוגרדן)

brotos

New member
מוזר, אצלנו כולם שותים גולד סטאר...

אה, כן, אני קיבוצניק. אני נקרעתי מצחוק מהפרסומת שלהם. מבריק.

Elinor BC

New member
מה עד כדי כך מזעזע?!

כאילו כמה אפשר לעשות את זה אמיתי ומזעזע בסרט, וזה לא מציאות אפילו? זה נשמע כזה מוזר..

holo

New member
אם את כל כך סקרנית

אז תקראי את הסרט, ושתגיעי לסצינה הזאת (שהיא לא היחידה שמזעזעת בסרט), תביני על אנחנו מדברים..

מרי פופינס

בגדול אני מסכים... קשה לראות את הסרט. אבל הוא בכלל לא בזבוז זמן. הסצנת אונס וכמו כן סצנת המסיבה (שבסופה מכה בן הזוג בראשו של חוגג עם מטף כיבוי אש) עשו לך בדיוק מה שהם היו אמורים לעשות. להגעיל אותך עד אין קץ. הסרט עושה בדיוק מה שהוא תוכנן לעשות, זיעזוע מוחלט. מה שבאמת יפה בסרט זה שהסצנות לא ממש ערוכות אבל הן ארוכות. כל סצנה היא "וואן שוט", שנע בין 10 ל-20 דקות. כמו כן גםרוב הטקסט מאולתר. לסרט יש מסר חזק והוא מצליח לגעת בשונאי-האדם הכי גדולים. אבל בסופו של דבר אני מבין אותך. לא לבעלי לב חלש. שבת שמח.

holo

New member
סרט קשה מדי

הסצינת אונס שם פשוט מוגזמת וגרמה לי עוד שניה להקיא..

brotos

New member
שבת שלום.

"כשהמלאכים סחוטים אנחנו מקפלים להם את הכנפיים בעדנה בעדנה מכינים את השוט כשהמלאכים מתחילים אנחנו חותכים בהם עד שהטל מציף את הארץ. אני הבתולה הקדושה אני הבתולה הקדושה האם אתה שומע אותי אינך סובל יותר כבר אינך סובל עבור." המילים הללו הן מילות השיר הראשון מתוך "בציר טוב", אלבום נפלא לדעתי. ב1982, לאחר שנתיים של הקלטות לא מסודרות יצא לאויר העולם האלבום הזה, אלבום שעל הצד המילולי שלו הייתה שייכת המשוררת יונה וולך ז"ך ועל הצד המוזיקלי שמעון גלבץ ואילן וירצברג. המלים של וולך הן לא "שירה מקצועית" אלא יותר בכיוון של פיזמונאות, כמובן איכותית יותר מזועות כמו יוסי גיספן, אהוד מנור ועוזי חיטמן. הכתיבה שלה נוגעת בסוריאליזם, סאטירה, אהבה וחולניות. ועם המוזיקה הנפלאה של גלבץ ו-וירצברג נוצר אלבום שלם ויפה. 29 שקל ב"תו השמיני", ו-39 בכל חנות אחרת. לא תקנו?

תקן אותי אם אני טועה...

לא קטלת את הדיסק פעם אחרונה שדיברנו עליו? הו וול... שויין... תמיד יהיה סקס אחר. אההה... ושבת כשרה לך

למעלה