שבת שלום לכולם

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

שוב הגיע סוף השבוע... אם לי נראה שהשבוע שחלף עבר מהר, השבוע הבא יעבור עוד יותר מהר. פעילות רבה לפנינו. אבל, לפחות למהלך השבת, נוריד מהלך ונרגע קצת. הפעם ההמלצה שלי היא בערבון מוגבל: קניתי זה עתה את הגליון החדש של Uncut (שסטימצקי מחזיקים אותו), ובו מובטח על גבי השער ראיון בלעדי עם ואן מוריסון. כידוע, מוריסון שונא עתונאים, מבקרים וביוגרפים (לאו דווקא בסדר הזה) וממעט לדבר עם הנ"ל. לכן, הראיון הזה עשוי להיות מעניין. מצד שני, יתכן שמוריסון מגביל את תשובותיו ל"כן", "לא" ו"הוממ..". נראה אח"כ. מה המלצותיכם לשבוע הבא עלינו? חוץ מחיפוש כרטיסים להייד פארק, כמובן...

avki

New member
המלצותיי השבוע! ../images/Emo176.gif ../images/Emo180.gif

ים!!! ים!!! הרבה ים!!! חופש גדול היר איי קאם! טו דה ים!!
חוץ מזה, אלבום: מאיר אריאל - רישומי פחם פשוט מעולה. דכאון שקול בוגר ורציני, מוגש בצורה אומנותית ופשוטה. אולי הדיסק הטוב ביותר של מאיר אריאל. סרט: עידן הקרח אנימציה בינונית, עלילה קלישאית, ותסריט לא מבריק. אבל --- פסקול מדהים, דיבוב גיאוני, מצחיק ברמות, שנון, כיפי לצפיה לכל המשפחה, דיאלוגים אדירים, ואנימצית הפרצופים מעולה! סרט סוחט דמעות (מצחוק) ששווה את הבדיחות שעושות את הסרט. אה כן... בלוט!!! (ומי שראה יבין) זהו להשבוע, שבת שלום לכולם.

נימרודל

New member
המלצה!

אני ממליצה על הדיסק in the land of grey and pink של להקת caravan דיסק מתוק ומקסים. השירים בו מעט מסטולים אבל ככה אנחנו אוהבים את זה! הליריקה ברובה משעשעת ביותר והמוסיקה עושה מצב-רוח טוב וחשק לקפוץ ולרקוד. אני אישית אוהבת אותו מאד.

NIR Y

New member
לא המלצת עליו כבר ?

וגם אני ממליץ ללכת לים, ובמיוחד אני ממליץ על חוף בית ינאי, אני כול הזמן שם.

נימרודל

New member
וואלה? קטע...

נראה לי שיש לי אמנזיה... אמא! לא רוצה......
טוב, אינ כבר אומרת לכולכם שאתם אחלה ושאני אתגעגע אליכם, לפני שאני אזכור איך קוראים לכולכם ומאיפה אני מכירה אתכם.

NIR Y

New member
חחחחח זה בסדר

אני סנילי ואני רק בן 18 וזה שאני חשוב שכבר המלצת עליו לא אומר הרבה.

מצטרף להמלצה..

אחלה שיר ואחלה אלבום. זה מה שאני שומע בזמן האחרון. כל כך מתאים לי לתקופה הנוכחית השיר הזה... אהבה נכזבת... שבת שלום

שמעתי אותם כשהייתי בארה"ב

אבל לעומת ארציאלי, אני לא ממש יכולה להמליץ.. מדובר במיינסטרים אמריקאי מהסוג הדביק והשבלוני. מוסיקה חסרת יחוד, חסרת edge. לטעמי. אבל נחכה ונשמע את טיעוני ההגנה.

הגנה

אז ככה דבר ראשון כן הוא דיסק אמריקאי וזה לא אומר שזה רע. לדיסק יש יופי של סאונד,דיסק פשוט ונקי, הקול של הזמר ממש מעניין ולא שגרתי המלודיות מיוחדות ורחוקות מלהיות מינסטרים לדעתי, תקשיבו לו ותחליטו אתם Five for Fighting-The Battle for Everything

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifה מלצתי?

הומ ספר~ פחד ותיעוב בלאס וגאס/תומפסון. עשו עליו סרט , אבל בתור ספר הוא הזוי ופסיכולדי משו, מומלץ נורא. מוזיקה, הומ, ברי סחרוף אני מניחה, שיר אחד,-עיר של קיץ-

המלצה חמה חמה - באמת

למרות שאני בטוח שרובכם כבר מכירים את הדיסק grace של jeff buckley אני לא בטוח כמה מכם טרחו לקנות את הגירסה החדשה שלו שיצאה לפני קרוב לשנה והמכילה, מלבד הגירסא המקורית, גם דיסק ובו 12 קטעים, מתוכם 7 שטרם שוחררו בעבר ועוד 5 שהם רימיקסים וגירסאות חדשות לשירים מהאלבום. אני חייב לציין שבתור מעריץ של ג'ף (my good friend) לא ציפיתי שהשירים החדשים ידהימו אותי בעיקר מכיוון שחששתי שלא ניתן להתעלות על השירים המקוריים באלבום. אני שמח להודיע שהדבר אינו נכון - השירים החדשים מדהימים (חדשים ישנים). בנוסף יש די וי די מצורף ובו כל הקליפים מהאלבום (נכס!!) וראיון עם ג'ף (המדהים) ושאר חברי הלהקה על שלבי ההכנה של הדיסק ובכלל. מאוד מרגש לראות את ג'ף היקר מדבר אלינו מהעולם הבא - יהי זכרו ברוך! אגב המחיר דיי זול - 129 ברוב החנויות (זול יותר בשאר) שווה ביותר לשני דסקים ודי וי די.

למעלה