שבת שלום לכולם

אחד האלבומים הגדולים של ה90

ללא ספק, קול וגיטרות קורעים, שירים שעושים צמרמורות בבטן, באמת, כולל קאבר מ-ד-ה-י-ם להללויה של ליאונרד כהן (שמשהו אמר לי שהוא מועמד לפרס נובל- זה לא יכול להיות, נכון?!) ובקיצור, אחד מהגדולים, בחבורה עם ניק דרייק, אליוט סמית' וסיד בארט אצלי.

שלידיז

New member
../images/Emo41.gifאתגר תסריט בסימן פינק פלויד

שלום לכולם! שמי שלי וואני מנהלת את פורום תסריטאות וקולנוע. השבוע העלנו את אתגר כתיבת התסריט שלנו בהשראת המופע הממשמש ובא של הפינק פלויד. האתגר תסריט נמצא כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1193&msgid=55104531 נשמח לראותכם כותבים תסריטים! שבוע מצוין שלידיז
ההודעה נכתבה באישור המנהלת

brotos

New member
שבת שלום.

"שיר טיול"- אביתר בנאי. "הנה אני שם, מרחק של נס מכאן..." אני חושב שמצאתי את היורש של מאיר אריאל, בדמותו של אביתר בנאי, הצלע האלטרנטיבית של משפחת המלוכה של האומנות הישראלית. לאחר הדיסק הראשון המוצלח והמפורגן, טס אביתר להודו, ואת הרשמים, כולל כמה תובנות פוליטיות, ביאולוגיות, אומנותיות ואלוהיות, הוא משדר בדיסק הזה, רובו ככולו אלקטרוני, ו אלקטרוני שעשוי טוב ופסיכדלי. המילים נהדרות, כמובן, מאיר אריאל או לא מאיר אריאל? אז תעשו לעצמכם טובה, ובפעם הבאה שאתם מגיעים ל'תו השמיני' [ישראלי - רק בתו השמיני!], קחו לכם איזה 'שיר טיול' אחד כזה מהמדף, תחכו, ל2-3 בלילה, תפתחו ספר טוב, או סתם תעצמו עיניים, ותתחברו. (הו, יצאתי ניו-אייג'י).

למעלה