שבת שלום לכולם!

חרטושה

New member
צודק, צודק, אלא שאז הייתי נקרעת

בין תשוקתי לבוב דילן, תאוותי ללאונרד כהן וכיסופיי לטום וויטס. ביגמיה זה עדיין אסור, נכון......?

אולי אסור, אבל מי היה מאשים אותך?

למרות שאני חייב לציין שאני לא מבין את האובססייה עם דילן...כותב נהדר,באמת, אבל לאונרד כהן וטום וייטס, לעניות דעתי, סקסים הרבה יותר (ואני גם מתחבר אליהם מוסיקאלית יותר). אבל בכל הקשור לאומנים שאפילו אני, חבר גאה (לא תרתי משמע) במועדון הגברי, הייתי רוצה ללדת להם תינוק - הרשימה לא נגמרת שם...

סלע 1

New member
זה באמת כזה אחלה?

לא יודע, אבל כשזה היה אצלי לתקופת ניסיון חינם, ממש לא התרשמתי מהמבחר - אלא אם שיפרו אותו באופן משמעותי בינתיים.

One Echoe

New member
יש אחלה מבחר..

די הרבה סרטים, המון המון קליפים... וכל מיני תוכניות... אני מאמין שעם הזמן זה ישתפר.

ליגת האלבומים של הפורום

תתחדש מחר ב-9 בבוקר. בסיבוב הרביעי, שיתחיל מחר, יתחרו 6 מתמודדים, ב-3 משחקים. מתוכם יעלו 4 (שלושת המנצחים ואחד על "כרטיס חופשי") לחצי הגמר, ושניים מהם יתמודדו על הגמר. כל משחק יימשך יומיים, במהלכם תצטרכו לשקול בכובד ראש כל רשימה, ולהחליט איזו רשימה מוצאת חן בעיניכם יותר. מאחר וסביר להניח שחלק מהאלבומים שיוזכרו - אולי אף רובם - אינם מוכרים לכם, יש משקל רב לכתיבה על האלבומים: איזו רשימה גורמת לכם יותר לרצות להאזין לאלבומים שבה? מאיזו סקירה למדתם יותר? וכמובן, מה יותר מרגש אותכם? בקיצור, מדובר במטלה לא פשוטה בכלל - לא לעורכי הרשימות ולא לכם, הבוחרים. השחיזו את מקלדותיכם!

למעלה