המלצות על כמה אלבומים שקניתי
בשבועיים האחרונים קניתי כמה אלבומים ואני רוצה להמליץ עליהם: בעקבות ליגת האלבומים קניתי את הדיסק Disraeli Gears של Cream, שמעתי והתלהבתי ישר, אחלה רוקנרול, עם ריפים מחוספסים ומגניבים של גיטרה (אריק קלפטון). האלבום כולל גם את השיר בין המפורסמים של הלהקה sunshine of your love, שכל אחד בטוח מכיר, וגם אחלה שיר. רוב השירים באלבום הם מצויינים חוץ מאיזה 2 שלא אהבתי, אני חושב שזה היה השיר האחרון או לפני האחרון, מאין בדיחה כזאת.. חוץ מזה, אלבו מצוין אני ממליץ למי שעוד לא שמע את קרים, אחלה להקה עם עוד יותר אחלה גיטריסט
אלבום שני- אחרי שקראתי בפורום כמה המלצות על האלבום הזה, ואחרי הרבה זמן שאני מעוניין לקנות אותו, עשיתי את זה וקניתי את more של פינק פלויד. כמה שירים כבר הכרתי משם, את הרוב לא. האלבום לדעתי, הוא האלבום הכי מעניין של הלהקה והוא משלב בין הרבה סגנונות- מוזיקה נסיונית וחללית(cirus minor, party swqence, main theme. quick silver ועוד כמה..), בלדות אהבה (green is the color המדהים..), רוק כבד בפעם הראשונה והאחרונה אצל פינק פלויד(the nile song, ibiza bar), וקטע בלוז נחמד ב more blues. האלבום בעל אווירה שקטה ומרגיעה (ברובו), לשבת בחיק הטבע ולשמוע, אלבום מקסים. נראה לי שעכשיו אני יכול לקרוא את ההביקורת של ברוטוס על האלבום ובאמת להבין אותה.
ואלבום שלישי, שוב בהמלצת הפורום, או יותר נכון בהמלצת ציף, החלפתי מתנה שקיבלתי ליומלדת בדיסק Nick Drake- pink moon, אלבום רגוע עם כמה שירים שמאוד אהבתי, השירה והנגינה של דרייק על הגיטרה האקוסטית מאוד מרגיעה והוא מגיש את השירים שלו בדרך מאוד מיוחדת. חייב לציין שהוא נגן אקוסטי מצוין והנגינה שלו רעננה כזאת, מלווה בצורה מצויינת את הקול הרגוע שלו (ואף דכאוני).. כל האלבומים שרשמתי מומלצים מאוד מאוד, מי שלא מכיר, שישמע, ועכשיו!