שבת שלום לכולם

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

המלצת סוף השבוע שלי היא על ארוע פסיכדלי להפליא המתרחש עלינו בסופ"ש הזה: במטר הפרסאידים המגיע למחוזותינו, הלילה. מומלצת צפיה מודרכת, ויש כמה מוקדים ברחבי הארץ. ככל הנראה, אסע למצפה רמון לצפות בארוע שם, שכן אין כמו המדבר לצפיה בכוכבים, לא כל שכן כוכבים נופלים. כתבה מ-YNET אתר מצפה הכוכבים במצפה רמון

oribarak

New member
המלצה-songs from the wood

קניתי אותו שלשום, וזה דיסק אדיר פולק אירי משולב בנגיעות פרוגרסיביות ורוקיות, אין יותר טוב מזה, כשיש חליל של איאן אנדרסון ברקע, התופים טובים הקצב מיוחד ושונה, וגולת הכותרת בדיסק הוא הקלידן האדיר שעושה עבודת אל בדיסק הזה... מומלץ מאוד, דרך אגב, של ג'תרו טול הגדולים

נימרודל

New member
וואי וואי...

איזה דיסק אדיר!!! ואם כבר בסגנון אז heavy horses של ג'ת'רו טל. גם דיסק מומלץ. הוא מקסים ביותר, נותן הרגשה סקוטית מרוכזת וחזקה שזורמת בורידים, בניחוח יערות ואורוות.

אני לא יודע מה איתכם

אני הולך עם חברה שלי לראות את זה ושם לנו ברקע אוסף של השירים הכי מתאימים (echoes astronomy domine one of theese days (ותנו רעיונות אם יש לכם....

אנשים זה היה כל כך יפההה המטר

אני וחברה שלי התמקמנו בשטח שמנו חבצלות על הרצפה ושמתי ברקע מדל ואחר כך וויש יו וור היר ואז דארק סייד אוף דה מון וראינו מלא מטאוריטים וזה היה כל כך י]ה אבל אחר כך הופיעו מלא עננים מה שדי הרס לנו ת'מטר

בכל הארץ היה אבל רק ב1 התחילו לבוא

העננות וגם עם העננותת ראינו הבזקי אור כמו פיצוצים מעבר לעננים וזה היה הדבר הכי מדהים בעולם!

One Echoe

New member
איזה יופי..

אפשר לראות את זה גם בלי ללכת למצפה? --- טוב, ההמלצות שלי השבוע הן מקוונות! להקה שהכרתי לפני כמה ימים, "להקת היורשת". אפשר להוריד את האלבום חינם מהאתר שלהם. שווה לזכור:"עננים"(שיר ממש יפה). אפשר להיכנס ולהוריד כאן: http://www.hayoreshet.com/ --- ועוד המלצה, יוצר מהבמה החדשה שעכשיו פתח אתר אינטרנט להורדת האלבום שלו חינם. השם שלו זה ערן מדר. שווה לזכור:קאזה, אדם ירוק, עלים נופלים על הרצפה, הפמניסטית(!). ועוד...למעשה, כל שיריו מעולים. אפשר להוריד כאן: http://www.eranmadar.com/ --- שבת שלום לכולם. תהנו, תצאו, תבלו. וגם תבואו לצ'אט היום בערב:)

avki

New member
המלצותי (הרלוונטיות להשמיץ) השבוע!

המלצה ראשונה, יחודית - לטייל עם עצמכם. לקחת את התיק והשק"ש (וגיטרה או דיסקמן אם אתם ממש לא יכולים בלי), ולמצוא מסלול שאפשר לישון באמצע, ולטייל לבד. גורם לתהיות, ובכלל, חוויה יחודית שמעצימה את כוחות הנפש הפנימיים.אלבום: The Doors - The Doors. מושלם. והשיר האחרון אפילו יותר מושלם. רק לאוהבי הדורס - מי שלא בקטע, שלא ינסה.סרט: בחזרה למלזיה. דכאוני, מעלה שאלות מוסריות רבות, עם סוף טוב. רק סצינה אחת אכזבה אותי, וזאת אחת הסצינות האחרונות בביהמ"ש, ששם הסרט יוצא מפרופורציות, ונראה שהשאלות המוסריות נפלטות מפיהם של השחקנים בלי קשר אמיתי לסצינה ולתסריט. סרט חזק, שלא יעזוב אתכם זמן רב אם תקחו אותו ברצינות.שב"ש ידידי :)

itaikuskus

New member
לא יודע

מי שאוהב דורס, מן הסתם שמע את האלבום הזה, הייתי במקומך מכוון את זה יותר למי שעוד לא התנסה בדורס בשירים שמעבר ללהיטים המוכרים לכולנו.

skinner

New member
לא צריך לנסוע למצפה כדי לראות

אפשר רק ללכת לאיזה אזור חשוך מחוץ לעיר יער בין שמן או משהו כזה. כדי ללכת לראות

itaikuskus

New member
המ ל צה

שבת שלום לכולם, השבת אני אמליץ על תקליט שקניתי לא מזמן-ההוצאה האמריקאית של הראשון של הקלאש שנקרא בפשטות "the clash". אני מעדיף אותו משום מה על הגרסא הבריטית, האלבום מציג את הרוח של אותם ימים בלונדון, בלי הניהליזם של הסקס פיסטולס ועם הרבה יותר מה להגיד. השירים גדולים, לפעמים זה נשמע לי כמו הביטלס, רק יותר מלוכלך, כולל המנונים כמו white riot ו-i fought the law. שירים בולטים- clash city rockers london's burning career oportunities וכו' וכו'. אחד הקלאסיקות.

holo

New member
המלצות על כמה אלבומים שקניתי

בשבועיים האחרונים קניתי כמה אלבומים ואני רוצה להמליץ עליהם: בעקבות ליגת האלבומים קניתי את הדיסק Disraeli Gears של Cream, שמעתי והתלהבתי ישר, אחלה רוקנרול, עם ריפים מחוספסים ומגניבים של גיטרה (אריק קלפטון). האלבום כולל גם את השיר בין המפורסמים של הלהקה sunshine of your love, שכל אחד בטוח מכיר, וגם אחלה שיר. רוב השירים באלבום הם מצויינים חוץ מאיזה 2 שלא אהבתי, אני חושב שזה היה השיר האחרון או לפני האחרון, מאין בדיחה כזאת.. חוץ מזה, אלבו מצוין אני ממליץ למי שעוד לא שמע את קרים, אחלה להקה עם עוד יותר אחלה גיטריסט
אלבום שני- אחרי שקראתי בפורום כמה המלצות על האלבום הזה, ואחרי הרבה זמן שאני מעוניין לקנות אותו, עשיתי את זה וקניתי את more של פינק פלויד. כמה שירים כבר הכרתי משם, את הרוב לא. האלבום לדעתי, הוא האלבום הכי מעניין של הלהקה והוא משלב בין הרבה סגנונות- מוזיקה נסיונית וחללית(cirus minor, party swqence, main theme. quick silver ועוד כמה..), בלדות אהבה (green is the color המדהים..), רוק כבד בפעם הראשונה והאחרונה אצל פינק פלויד(the nile song, ibiza bar), וקטע בלוז נחמד ב more blues. האלבום בעל אווירה שקטה ומרגיעה (ברובו), לשבת בחיק הטבע ולשמוע, אלבום מקסים. נראה לי שעכשיו אני יכול לקרוא את ההביקורת של ברוטוס על האלבום ובאמת להבין אותה.
ואלבום שלישי, שוב בהמלצת הפורום, או יותר נכון בהמלצת ציף, החלפתי מתנה שקיבלתי ליומלדת בדיסק Nick Drake- pink moon, אלבום רגוע עם כמה שירים שמאוד אהבתי, השירה והנגינה של דרייק על הגיטרה האקוסטית מאוד מרגיעה והוא מגיש את השירים שלו בדרך מאוד מיוחדת. חייב לציין שהוא נגן אקוסטי מצוין והנגינה שלו רעננה כזאת, מלווה בצורה מצויינת את הקול הרגוע שלו (ואף דכאוני).. כל האלבומים שרשמתי מומלצים מאוד מאוד, מי שלא מכיר, שישמע, ועכשיו!

holo

New member
אהה, שכחתי

רציתי להגיד שאני מאוד אוהב את העטיפה של פינק מון, יפיפיה
סתכלו

לא, דרייק מעולם לא ניגן בלהקה

הוא הוציא שלושה אלבומים בלבד, לפני מותו. פינק מון היה האחרון, והוא שונה מהשניים הראשונים. מומלץ לשמוע את כולם, ממילא.

flowerboy69

New member
המלצה...

הדיסק החדש של הבוס הגדול...ברוס ספרינגסטין.דיסק עם בונוס דיוידי.כרגיל בסגנון שלו הוא של שירים שקטים ויותר "רוקיים" אבל תמיד הוא מצליח לרגש בלחן או במילים ובאמת שכדאי להקשיב לזה...

The West Star

New member
ommadawn

מייק אולדפילד, גיטריסט מוכשר שחי בשנות השבעים הוציא את אומדאון לאחר אלבום מוצלח מאד שנקרא Tubelar Bells. אבל האלבום הזה יותר מוצלח לדעתי, הוא משלב מוזיקה אלקטרונית משהו בסגנון קלטי עם הגיטרה של מייק אודפילד ויוצר חווית שיא, כמו לחלום. מומלץ בחום

למעלה