שבת שלום לכולם

buffa

New member
בדיוק רציתי להמליץ על Tubelar Bells

נו, טובים השניים מן האחד (כן, גם ommadawn נהדר).

The West Star

New member
../images/Emo45.gif

אני עדיין בוש ונכלם על כך שעוד לא שמעתי את טיובלר בלס

Coon Jew

New member
שיהיה לכם שבוע טוב!

אני טס היום בלילה להולנד! סוף סוף! אני לא יכול כבר לחכות, קניתי כרטיס לפסטיבל לואולנדס, שמופיעים שם: foo fighters prodigy incubus pixies ועוד...אם מישהו בפורום היה אי פעם שם או נוסע, ספרו איך היה?!

Elinor BC

New member
אני חזרתי ממצפה רמון!

מלבד שהיה כיף, חברים, בלאגנים, שטויות, צחוקים, ושאר ירקות. היה האמא של המאכזבים
באמת, אכזבה ענקית. טוב נו, אפשר להגיד שעדין היה שווה לסוע עד לשם. שבת שלום:)

Elinor BC

New member
אהה וקבלו משהו הכי מצחיק בעולם!

השבוע, היה לי פלאשבאק פורומי תראו את מי פגשתי במהלך השבוע האחרון:
ביום שלישי, פגשתי את זורקי הגזרים מעזריאלי. ובהתחלה לא קלטתי למה הם מוכרים ורק אז נזכרתי וצרחתי: "אהההההה זה הזורקי גזרים מעזריאלי!!" חחחח והם הסתכלו עלי במבט רצחני, אמרו לי משהו שאפילו לא שמעתי, והלכו.
ביום רביעי, הייתי בהופעה של אורפנדלנד(היה מדהים ביותר!) ואת מי פגשתי:) טאם טאם! את ים החמדמד חבר של גיל מאשקלון:)
ולסיום, במצפה רמון, היום פגשתי את חברה של יערה הגמישה (שאני לא זוכרת ת'שם), הנחמדה הזאת . שהייתה גם במפגשפורום. היינו יחדיו באוטובוס וזה:) חחיחי אז זהו, ממש פלאשבאק אמיתי כמו שאורי אמר: "זה הקדימון לדבר הגדול!מפגש פורום 2" וזהו, שבת שלום, ויום טוב=)

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif פגשת את תמאר? מגנייייב!

גם נועם היה באורפנד! איזה שייני. *שותקת*

Elinor BC

New member
נועם? אורפנד? אתה אוהב אותם?

וכן איזו חמודה תמאר. עד שהיא קלטה בכלל מי אני

למה מאכזב?

אני נהניתי, למרות שפרשתי בסביבות 1 בבוקר, אחרי שהבנתי ש"מטר" מטאורים לא יהיה. בסה"כ ראו כוכב נופל אחד לרבע שעה, בממוצא. חלקם היו רחוקים, אבל כמה היו פשוט מהממים. הראשון שראו - עוד לפני 11 - כוכב בוהק גדול שפשוט חצה את השמיים מצפון לדרום כשהוא מותיר אחריו שובל - חוויה של פעם בחיים! היה שווה!

Elinor BC

New member
מאכזב, כי לא היה "מטר" סתם

פעם בכמה זמן ירד משהו. זה לא היה כזה יפה. לא היה מיוחד בכלל. שלא נדבר על יחסית לדברים אחרים שראיתי בחיי. אבל היה כיף! גרר!! האמא של הכיף.

One Echoe

New member
אני הייתי בים אתמול,

וראינו קצת כוכבים נופלים:) כל פעם שראינו כולם צעקו חח

מה אתם מדברים היה את הדבר הכי יפה

בעולם ואפילו לא הלכתי לראות את זה במצפה אלא באמצע העיר וראינו מלא מטאוריטים!! ולא שילמתי על זה כסף חחח

Elinor BC

New member
אוקיי, קודם כל אף אחד לא שילם כסף

זה חופשי. דבר שני, אין מצב שראיתי את זה "באמצע העיר", כי יש לך זיהום אור ברמות כל כך גדולות, שאפילו כוכבים אתה בקושי רואה. ולא ראיתי "מלא" כי לא היו "מלא" בתכלס. וזה מטאורים, ולא מטאוריטים.

מטאורים מטאוריטים לא משנה

אבל תתפלאי כי אני התיישבתי באמצע שדה שמסביב היו בתים אבל התיישבתי בין השיחים שלא יפריעו לי ופשוט הסתכלתי למעלה ונכון בהתחלה 9 ככה היה טיפה צולע אבל אז התחילו לרדת כל כמה שניות מטאורים ובין לבין היו מטאורים די גדולים שהשאירו שובל של עשן וראו אותם לכמה שניות ואחר כך הופיעו עננים אבל אז ראינו התפוצצויות של מטאורים מעבר לעננים וזה היה מדהים! וחוץ מזה ראינו גם עם משקפת ועוד דבר מגניב זה שראינו לווינים. בקיצור היה מושלם

Elinor BC

New member
רגע רגע, התיישבת בשדה נידח

או שישבת בעיר????? אמרת "באמצע עיר" וזה שהיו כמה בתים מסביב לא אומר כלום, כי במצפה רמון גם יש בתים. אבל עדין זה הנגב, ואין זיהום אור של עיר.

למעלה