שבת שלום לכולם

אתה צודק חלקית.

לא נכנס לוויכוחים. אך האלבום הזה הוא בהחלט תקופת המפנה שלהם בין סגנונות מוזיקליים שונים (נעזוב הגדרות בצד לרגע), והוא אכן שיא ההצלחה שלהם (זה לא סותר אחד את השני). המפנה הוא בין האלבומים המטליסטיים שלהם (louder than love, badmotorfinger), לבין הפחות מטליסטיים, כמו האלבום המדובר כאן, ו-down on the upside, שהיה שירת הברבור של הלהקה, ואולי אפשר גם לומר שהיה שירת הברבור של סצינת הגראנג' (1996). נ.ב.- זה סדר הוצאת האלבומים שלהם: SCREAMING LIFE/FOPP ULTRAMEGA OK LOUDER THAN LOVE BADMOTORFINGER SUPERUNKNOWN DOWN ON THE UPSIDE ואחר כך, לקינוח יצא אלבום של בי-סייד'ס שלהם.

itaikuskus

New member
למה חשבתי ש

down on the upside יצא לפני? מוזר..טוב בכל מקרה, אתה צודק שהאלבום היה מין שינוי סגנון, אבל שוב, גראנג' זה לא ההגדרה לשינוי.

ממחר אני כבר לא אהיה כמעט בבית ../images/Emo10.gif

אני הולך למכינה קדם צבאית ביפו.... המציאות שלי משתנה לגמרי ברגע אחד. אני מקווה שיהיה טוב....

תשקיע : )

ברור שיהיה טוב, תשמור על עצמך הכי חשוב. ותזכור שהבריאות מעל הכל.

בהצלחה, ניב!

יהיה בסדר, אני מבטיחה
ותשתדל לפחות לנסות לבקר אותנו, מדי פעם.

המלצה

טוב אז, בכל זאת. סיימתי לראות עכשיו את "אפקט הפרפר" ואיזה סרט גדול, מתוחכם, מרגש. קוצ`ר שחקן מצויין. מומלץ בחום. ש"ש, קרייזי

Elinor BC

New member
איך שראיתי את הסרט הזה לראשונה

וסיימתי , שמתי אותו שוב שלוש פעמיים. ואז בכל יום בשבוע ראיתי אותו פעם אחת. הכל באמת סרט גדול, מתוחכם, ואך הסוף, מרגש :( קוצ'ר באמת שיחק בסרט הזה טוב.. ח"ח. אז מצטרפת להמלצה... ש"ש.

זו "רק" הפעם הרביעית

השבת! הפז"מניקים עושים שמח! אבל תכלס חבל שאין פה חמש פלוס יש דרבי ישראלי היום באנגליה.

deePink

New member
המלצה קצת משונה...

בגלל שזה סוף שבוע וגם עוד מעט סוף החופש לאלו שלומדים ביננו =(((( אז רציתי להגיד לכם לא לנטוש תחביבים ישנים ולמצוא קצת זמן... אחד הדברים הכי כיפים לעשות זה משו שפעם היית עושה תמיד ועם הזמן נשכח... אני אנסה להסביר את עצמי קצת יותר... פעם הייתי מציירת כל הזמן ובמהלך השנה הפסקתי ופתאום בלילה נחתה עלי איזו מוזה אגדית אז ציירתי שדה של כלניות... אם לא יצא לכם לקרוא איזה ספר שחשבתם כבר הרבה זמן או סרט שאף פעם לא ממש יצא לכם לראות נצלו את סוף החופש או במקרה של השרשור הזה את סוף השבוע ועשו זאת!
דבר שני אני מצרפת תמונה של מעיינות חמים מה"פארק הצהוב" שבאמריקה... תגידו לי אם זה מזכיר רק לי איזה עטיפה של דיסק...

vegetable man

New member
אחח ילוסטון

בשתי מילים: שיכרון צבעים. הגייזרים והבריכות הצבעוניות בהחלט עושים אסוציאציות לפלויד. הנה אחת באיזה יום אחד גשום שלקחתי

wish i was here

New member
ההמלצה החמה שלי-שווה לקרוא

אני באתי להמליץ על האלבום Moving Pictures של Rush. לא מזמן חפרתי קצת במדף הדיסקים שלי ומצאתי אותו. פתחתי אותו ושמתי בדיסקמן "מה כבר יש לי להפסיד" חשבתי לעצמי ושקעתי לתוכו.הדיסק מתחיל בשיר Tom Sawyer שכבר היה מוכר לי מאוסף של להקה,חייכתי והקשבתי לשיר המדהים הזה,שמהווה כניסה חזקה לתוך האלבום המדהים הזה.אח"כ השיר red barchetta שאורכו 10 דקות שמראה לי באמת מה זה פרוג-אפקטים ומשמעות!. מיד אח"כ בא הקטע האינסטרמנטלי המדהים YYZ שאמור לתאר יום בשדה התעופה של טורונטו.בקטע הזה כל חברי הלהקה מפגינים ביצועים ווירטואזים על הכלים שלהם. אח"כ השיר Limelight שבו הקול של הסולן\באסיסט Geddy Lee מדהים ומרגש. אז מתחיל השיר Witch hunt ,ששוב מראה אפקטים-ממש אפשר לדמיין המון זועם רודף אחרי מחשפות. אח"כ השיר Vital Signs שסוגר את האלבום שגם הוא שיר ענק בפני עצמו. לסיכום-אלבום גדול,שיספק הנאה לא רק לחובבי פרוג אלא גם למי שסתם לא מאזין ולמי ששונא אותו בדם-זה בטוח יגרום לו לשנות את דעתו על הז'אנר

למעלה