שבת שלום לכולם

avki

New member
פחח, אז תגיד.

אחד האוספים הגדולים שיצאו פה. גם CotC1 וגם CofC2 משובחים במיוחד למי שפשוט רוצה את הטופ מהמוזיקה האירית המודרנית.

המלצתי הפעם...

מה אי אפשר לומר על האמנית הבאה? כמעט שום דבר הכל מ"היא הקול החדשני של הפופ" ועד "היא משוגעת, מי עוד לובש ברבור לטקס פרסי האוסקר??!" דבר לא נחסך מהאחת והיחידה - ביורק. לא יודע אם "שנויה במחלוקת" זה הביטוי הנכון, אבל בהחלט נכון להגיד שבעולם יש שלושה סוגים של אנשים, אלה שאוהבים אותה וחושבים שהיא אלה, אלה שלא ממש סובלים אותה ואלה שחושבים שהיא פשוט מוזרה מידי. אם נתעלם לרגע מהדעות על איך שהיא מתלבשת ועל הקליפים המוזרים שלה, נישאר עם מוסיקאית מהמעלה הראשנה. נכון שלוקח זמן להתרגל, אבל מעולם לא נוצר שילוב יותר חדשני, מהפנט ומעניין בין מוסיקה קלאסית, אלקטרונית ופופ. ביורק האיסלנדית מביאה לנו את מגוון הצלילים והרחשים הצפונים של מולדתה ומשאירה אותי פעור פה אל מול השילוב הכל כך ראוי שמעטים מצאו לנכון לעשותו. האלבום (כן, רק עכשיו נזכרתי שאני צריך להמליץ על אלבום) הוא Homogenic שהוא האלבום השלישי של ביורק. לשים במערכת, ולהיכנס לעולם שלה - אי אפשר למצוא בשום מקום אחר. כל האלבומים מומלצים...למי שמעז לנסות:) שמיעה מהנה!!

אמנית מעניינת מאוד

לא כל הדברים שעשתה עומדים במבחן, ולעיתים המניירות שלה מאפילות על המסר האמנותי. אני מחבבת את החומר המוקדם שלה יותר.

ואגב אמניות עם מניירות שמאפילות

על המוסיקה: קייט בוש עומדת להוציא תקליט חדש, הראשון מזה 12 שנה, ב-7 בנובמבר.

avki

New member
קייט בוש זה סבבה. למרות הקול שנשמע

כאילו לקחו איזה אירית וונעצו לה סיכות בכפות הרגליים
.

Daniel l

New member
../images/Emo45.gif

אני מאוד מסכימה איתך! היא מדהימה בעיניי.. הומוגניק הוא אלבום מעולה עוד דיסק שלה שאני ממליצה עליו בחום הוא : medulla זה אלבום שהיא הוציאה ב2004 וכולו מבוסס על הקול האנושי, כמעט ואין בו כלי נגינה אלא רק אנשים המחקים כלי נגינה. וגם על כל הופעה חיה שלה...

חרטושה

New member
פעם אהבתי אותה

הזכרת לי נשכחות.... באמת מזמן לא שמעתי אותה, תודה על ההמלצה, אני אחפור אותה מהאוסף.

itaikuskus

New member
המלצה נהדרת

באזקוקס גדולים. המלצתי-האי.פי החדש של הלהקה הישראלית monkey son of a donkey שנקרא "שישי בבורסה". רוקנרול/פאנק/גאראז' מלוכלך ובוטה, ת'אמת אתמול קניתי אותו בהופעה שלהם ולא שמעתי אותו עצמו אבל יצא לי לשמוע את השירים בהופעה ובסשן שהם עשו יום שלישי בגלגלצ ומדובר באחת מהלהקות הטובות בשטח. יהיה ניתן להשיג את האי.פי בחנויות האוזן השלישית למיניהן או בהופעות של הלהקה ולא יודע איפה עוד..מי שבאמת רוצה, שיחפור. זה עצוב אבל ככה באמת משיגים מוסיקה טובה בימינו.

Pitudi

New member
להקת פרוג ישראלית

בשם זינגלה, הוציאה אי שם בשנות ה-70 אלבום בשם peace אלבום שאנשים בקושי מכירים וחבל. פרוג מעולה, עם השפעות של יס וקינג קרימסון והמוזיקה פשוט מצויינת.

LuciferSam0

New member
המלצתי לסוף שבוע זה

היא לברך אותי על הצטרפותי לפורום :) פורום מצויין יש לכם פה, ומנהלת מצויינת עוד יותר. יום טוב

Elinor BC

New member
אוו=)ברוך בואך לפורום הנחמד שלנו

שיהיה ביכף תהנה=) אחלה פורום יש לנו

vegetable man

New member
המלצה מומלצת

ביותר היא הפסנתרן כריסטופר אוריילי, למי שאוהב פסנתרנים. למי שלא, לפחות שמיעה אחת של התרשמות הכרחית בwww.truelovewaits.cc. אוריילי הוציא בימים אלה את True loves wait, דיסק ביצועים קלאסיים של של שירי רדיוהד, בנוסף לעוד דיסק כזה שהוציא של יצירותיהם. בנוסף, הוא מבצע את אליוט סמית', ומתוכננים גם עיבודים לאר. אי. אם, קוקטו טווינז, טורי איימוס ואינטרפול (אהוביי!)

אחלה המלצה - רק תיקון קל

true love waits - הוא הדיסק הראשון שהוציא אוריילי של עיבודים לרדיוהד, הדיסק החדש נקרא hold me to this. אמן גדול, להקה גדול, שילוב מצויין.

למעלה