שבת שלום לכולם

• פותח הנושא avki
  • פורסם בתאריך

avki

New member
לוכפת לי מה תאמרו, אבל ביום שישי

בצהריים Meddle, ואז Queen Greatest Hits ואז נאמנות ותשוקה של אלג'יר זה הדרך האידיאלית להיכנס לשבת. כמובן שרגע לפני שבת ה
או Pompeii, בשביל להתעלות ולהיות באמת קורבים לאלוהים
!

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

ההמלצה שלי לשבת הזו היא להרגע, כי החגים בפתח, על כל המשתמע לכך. מה המלצותיכם?

קליפ של ראיון עם ווטרס ב-CNN

ראיון מצולם קצר וחביב עם ווטרס. שימו לב מה הוא אומר על הופעות אפשריות בעתיד עם הפלויד. http://www.cnn.com/video/partners/clickability/index.html?url=/video/showbiz/2005/09/29/hammer.roger.waters.intv.cnn

א י ט י

New member
שבת שלום אנשיםםםם

המלצה שלי שתמליצו לי על דברים טובים אני חייב משו חדש כי אני כל הזמן עם קולדפליי בזמן האחרון! שבת שלווה :)

NIR Y

New member
החדש ?

כי אני ממש לא אהבתי אותו, וגם לא פגשתי משהו שכן. וסרטים קן הקוקיה, דרכים צדדיות, סין סיטי. משהו הזכיר את זה, אני ממליץ על "איך המערב נוצח" שזה אוסף הופעות (רק 2) של לד זפלין.

עילי6

New member
שבת שלום

ההמלצה שלי לשבת היא לשמוע בלוז או ג'אז ולהירגע. צ'ארלי פארקר למשל

שאלה טובה

כי רציתי את המלצכם לגבי דיסק בלוז משהו טוב. המליצו לי על שייד sade, מה אתם חושבים?

סאדיי - היא לא זמרת בלוז

היא היתה זמרת R&B בריטית שפעלה בעיקר בשנות השמונים. היו לה כמה להיטים. אם אתה אוהב את דיידו, תאהב אותה. מצד שני, אם אתה מחפש בלוז ממש, לך על המקור: בילי הולידיי, מגדולות זמרות הבלוז (בעצם, R&B), משנות הארבעים רוברט ג'ונסון, הסבא של הרוק, בלוז מהדלתא של המיסיסיפי, משנות השלושים או ריי צ'ארלס, שהוזכר כאן לאחרונה, גם כן R&B, סול ועוד.

יצא אוסף לאחרונה

שירים של "שני הגדולים באמת" בי.בי. קינג וריי צ`ארלס קראתי עליו בעיתון. חשבתי שצ`אק ברי יהיה פה מרוב שסוגדים לו כאן בפורום, טוב שיהיה. אני אקח את ההמלצה שלך לזמרות בלוז. תודה

חרטושה

New member
Cake

הוא הרכב אמריקאי שמאד מזכיר לי את הלהקה המקומית שלנו טיפקס, משום מה. אולי זה בגלל שגם בקייק יש המון אנשים על הבמה (הם 6 או 7 חברים), אולי בגלל שגם הם, כמו טיפקס, משתמשים בחצוצרה, ואולי אלה בכלל המילים הציניות- שהן ספק הומוריסטיות ושטותיות, ספק חודרות ומבקרות. קייק הוציאו חמישה אלבומים עד היום כמדומני. האלבום הטוב ביותר שלהם לדעתי נקרא Fashion Nugget והוא מכיל גם חידושים לשירים ישנים ומאד ידועים, ביניהם גם I WILL SURVIVE של גלוריה גיינור. ברור לי שלא כולם יאהבו את קייק בכלל ואת החידושים בפרט, יש בהם משהו קצת צורם אפילו, אבל זה "גדל" עליך עם הזמן. או שלא.

ומה איתנו?

או לד זפלין(שבזמן האחרון אני פוחד שהם יכבשו את המקום ששמור לפלויד ויש להם סיבות מצויינות לזה)

vegetable man

New member
ערב ראש השנה,

לפני 8 שנים בדיוק אותו ערב, נהרגה סולנית להקת המכשפות, ענבל פרלמוטר. הנה כמה מילים שאמר עליה חבר קרוב, יואב קוטנר: "ענבל פרלמוטר הייתה כוכבת רוק ענקית בחייה, ולמרבה הצער גם בדרך מותה. במוסיקה הישראלית בולט חלקן הקטן יחסית של זמרות רוק שהולכות בעניין הזה עד הסוף, בשירה, בנגינה ובתכנים. פרלמוטר הייתה בין הבודדות שחיו את הרוק, את הנגינה מלאת העוצמה, את הנכונות לתת את עצמה על הבמה, את הטקסטים החריפים וגם את ההליכה על הסף... ". אהבתי את ענבל מאוד (וגם לא לקחתי בקלות את מותה עד היום). אפילו ראיתי אותה ימים ספורים לפני מותה, היא נראתה כבויה. בשנתה האחרונה היא נאבקה בהתמכרות קשה לסמים. היה לה קול גרוני נהדר, סאונד נדיר בנוף המקומי, הופעה מרשימה של גיטריסטית מחשמלת, וטקסטים עמוקים, נוקבים ועמוסי דימויים. אני ממליץ מאוד לשמוע את המכשפות, 2 אלבומים מצויינים ומקוריים ועוד EP מיוחד ויוצא דופן של קאברים, שכלל דואט עם ניק קייב ועוד...

רמי M

New member
בהחלט...

מסכים עם כל מילה... אני בזמן האחרון לא מפסיק לשמוע את האלבום הראשון (המכשפות).....פשוט אלבום שלא שם על אף אחד ומנוגן בצורה הכי חופשית!

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

להקה כ"כ מיוחדת. כ"כ מלאת אנרגיה, ואמת. אני ממליץ, כמו הנ"ל, בחום-לשמוע את הלהקה הזאת.

למעלה