שבת שלום לכולם

• פותח הנושא avki
  • פורסם בתאריך

vegetable man

New member
כן...

היא נהרגה ב-2.10.97, ב-7 בבוקר שאחרי ערב ראש השנה... אוףף עכשיו אני הרוס...

vegetable man

New member
הזמן טס

ואני עדיין לא התרגלתי :( מה שמדהים, זה שכל החברה הצעירים פה שהיו בני 4 או משהו כזה כשהמכשפות היו בשיאם, ומסתבר שהיא לא נשכחה אחרי מותה. המוסיקה שלה נשארה רלוונטית, למרות שאף אחד לא עושה לה יחסי ציבור בדיוק... אני מוריד את הכובע שאין לי בפני אנשים פה, שיחקתם אותה

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif מצטרפת בחום.

יש לי את האוסף, ואני מאוד מאוד אוהבת. שומעת אותו המון. המלצתי גם בקומונה לפני כמה זמן.

avki

New member
כן, המכשפות זה אחת להקות הרוק הכי

טוובות שהיו פה.

da1boy

New member
ההמלצה שלי לסופ"ש

הוא הדיסק החדש של מיסי אליוט: THE COOKBOOK מיסי היא ראפרית ומפיקה מעולה, הוציאה דיסק היפ הופ-ראפ-אר אנד בי-סול מעולה...

oribarak

New member
כמה המלצות חמות מהתנור

קודם כל המוזיקה- דוד שלי, חובב מוזיקת שנות ה60-70, המליץ לי על כמה תחנות רדיו באינטרנט, שכל תחנה מתמחה בתחום שלה...אם זה פרוג, בלוז, רוקנרול קלאסי, ועד לטיני היפ הופ ועוד הרבה תחנות מעניינות, אני מקווה שזה חוקי, אם זה לא חוקי אז תודיעי לי ציף בהודעה פרטית ומחקי לי את ההודעה, הנה האתר www.shoutcast.com , פשוט מצד ימין של המסך אתם רושמים מילת מפתח, או בוחרים סגנון...זה מושלם!!!כמה פרוג סרט- אלפי...סרט, שמבוים בצורה מושלמת, על בנאדם בריטי בניו-יורק, שקשה לו להתחייב, וכל מה שהוא מחפש זה סקס ולספק בנות,עד שכל העניין הזה מתחיל להסתבך, ואני לא אגלה את ההמשך:) מאוד משעשע, המבטא הבריטי שלו(ג'וד לו) עושה רק טוב על הנשמה, מאוד נוגע ללב ומאוד מרגש, מומלץ!

פינת הפדנטיות ../images/Emo13.gif

הסרט שהמלצת עליו, "אלפי", הוא גרסה חדשה לסרט משנות השישים - אחד מהסרטים שנתנו ביטוי קולנועי ל-swinging london, לונדון הסוערת של אותם ימים. בתפקיד הראשי שיחק מייקל קיין, שכמדומני זה היה אחד התפקידים הגדולים הראשונים שלו. ראיתי אותו לפני שנים, ולא היה אכפת לי לראות אותו עכשיו שוב.

vegetable man

New member
היה אותו לא מזמן ב-yes

בגרסת הסיקסטיז כמובן
היה משעשע לראות את לונדון בתפישה שלה אז...סרט טוב...ולא מקובל - יחסית למה שהיה אז...

שבת שלום ../images/Emo16.gif

אין לי המלצה מיוחדת, אני אישית נח.... ולמרות שאני נח פיסית אני מרגיש לחוץ
אני מקווה שזה ישתנה בקרוב

לך לים

כי אין על הים או קצת נרגילה עם breathe ברקע, שיר הנרגילות של כל הזמנים (צנעני יא שרוט)

itaikuskus

New member
המלצתי

שימו לב מה קורה לבדיחה שלוקחים יותר מדי ברצינות, כשהתלוצצתי עם חברי לאחר שצחקנו יחד על אלבומים מצחיקים של שנות ה80, ואמרתי לו בבדיחות דעת שיביא לי את thriller של מייקל ג'קסון ליומולדת. ובכן, חברי החליט להפתיע אותי, ואשכרה קנה לי את התקליט (ויניל), מה שדיי תפס אותי לא מוכן. האלבום נהדר, ולא סתם הוא מכר הכי הרבה עותקים בהיסטוריה. העולם לא שמע כזאת מוסיקה עד אז. הפופ המתקתק שמייקל התנסה בו בילדותו עם אחיו בלהקת הג'קסון פייב, הנגיעות דיסקו של אוף דה וול, ופסגת היצירה- מותחן, עם אחד הקליפים הכי מפחידים של אותו זמן (אני זוכר שבתור ילד קטן לא הייתי מסוגל להסתכל על זה), לשיר הנושא, ולהיט אחר להיט. ג'קסון לוקח פה בעצם את הפופ של אותו זמן,את הדיסקו,את האר אנד בי ואפילו את ההבי מטאל ומצרף הכל למסיבת גרוב נהדרת, עם להיטים חסרי זמן כמו billy jean ושיר הנושא, וכמובן, בשבילי, הדובדבן שבקצפת, עם עזרתו האדיבה של מגדולי הגיטריסטים של התקופה, אדי ואן היילן-beat it. מייקל ג'קסון מצא את הנוסחה ללבבות ההמון, באלבום שהפך אותו למלך הפופ הבלתי מעורער. שווה האזנה.

NIR Y

New member
../images/Emo45.gif

תאמת שאת הדיסק אני לא מכיר, אבל את כל השירים שיציינת אני מאד אוהב. ובהזדמנות אני יקנה.

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

זה מזכיר לי את הויכוח במפגש פורום... שאני התוכחתי עם כמה שמייקל ג'קסון הרבה יותר מקצועי ממשינה, כמה שזה נשמע מגוכך, וכולם צחקו עלי! אנשים, יש לו מוזיקה טובה. זו סתם סטיגמה. כידוע, הפופ של פעם, ממש לא כמו של היום.

avki

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ואני הייתי איתך במאה אחוז!

itaikuskus

New member
אין לו ממש מוסיקה טובה

לא אחרי הדיסק הזה, בכל אופן. אולי ניצוצות של הברקה פה ושם אבל אחרי המותחן באה שקיעה עד לבית המשפט.

למעלה