שבת שלום לכולם

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

השבוע אין לי המלצה מיוחדת, חוץ מהמלצה חוזרת, כללית, להאזנה לשידורי ה-BBC ברשת, שמספקים נגישות לעולם מוסיקלי שלם. כל ז'אנר, סצינה, אמן או רעיון, מוצאים הד בתחנות הרדיו של הרשות - ויש כעשר מהן. עשו שיטוט בין התחנות, בחרו תכניות שנראות לכם, וגם כאלו שעוסקות בדברים שמעולם לא שמעתם עליהם, ותגלו עולם מופלא.
מה המלצותיכם לשבוע הבא?

microbe15

New member
קצת גיוון - המלצת טלויזיה

סקרבס - סדרה מצחיקה, אינטיליגנטית ושנונה, שיודעת גם לרגש. אומנם משודרים עכשיו פרקי סוף העונה השלישית, אבל זו לא בעיה להתחבר ולהבין. שלישי ושישי ב-16:30, ובשישי הבא מרתון 4 הפרקים האחרונים לעונה החל מ-15:00. נסו, אני מבטיח שלא תתחרטו

שלום חן

New member
קצת גיוון?

לישון והרבה! לא התעייפתם מהחגים? ועוד חג צפוי לנו ביום ב' בעזה"ש. אז תאגרו קצת כוחות ותישנו, בלי טלויזיה, בלי מוזיקה, בלי טיולים, לישון! והרבה.

vegetable man

New member
די לחגים!

חגים, נמאסתם! שייגמרו כבר הימים הנוראים והדביקים האלה. יוקדם "אחרי החגים" לאלתר!

רמי M

New member
אני אומר מוזיקה

ממליץ על הדיסק של Porcupine Tree. הדיסק " Deadwing " דיסק משובח ביותר עם מוזיקה איכותית.. לי הספיקה שמיעה אחת כדי להתאהב במוזיקה.. מומלצץ בחום.

avki

New member
../images/Emo45.gif למרות שאם כבר, אז

Light Bulb Sun. שבת שלום!

vegetable man

New member
מעולה

תמיד אהבתי אותם. ואגב, יש לי חבר (שלא ממש אוהב מוסיקה, אך מכיר את ווילסון ואף הצטלם והיה מאחורי הקלעים בהופעות) שמספר לי שסטיבן ווילסון ממש אוהב את תל אביב, רוצה לעבור לפה, וגם אפשר לראות אותו ב-BLUM, פינת שינקין קינג ג'ורג', מדי פעם. חבל שרוג'ר ווטרס לא נהיה חבר טוב של אביב גפן עד כדי כך, אבל גם ווילסון זה משהו :)

One Echoe

New member
../images/Emo45.gifכ"כ.

אחת הלהקות האהובות עלי, ולטעמי, אחת הלהקות הכי טובות אשר פועלות היום. מומלץ מאוד: light bulb sun. אני כבר כמה חודשים רוצה לקנות עוד דיסק שלהם בנוסף ל2 שכבר יש לי.

THE WALL1

New member
טוב אז...

אין לי המלצות מיוחדות חוץ מזה שבזמן האחרון אני שומעת הרבה את in the flesh ואת one of my turns.... איכשהו זה מרגיע אותי אין לי מושג איך.. אז שיהיה לכולם שבת שלום. ותנוחו הרבה!!! =]

תראה, כשסטיבן נשאל מה הקשר שלו

לישראל הוא השיב שהוא כנראה יתחתן עם ישראלית, והוא כבר לומד עברית (במהלך מסע ההופעות שלו עם אביב גפן). הוא ממש בחור חמוד (גם לי יצא להיפגש איתו מספר פעמים).

vegetable man

New member
נסה לשרשר לאיפה שהתכוונת

אני מכיר את הבחורה הזאת, היא יצירתית לכשעצמה. חבל שאין עוד אמנים ישראלים שמנסים את כוחם בבריטניה, אולי היינו מביאים עוד כמה ווילסונים לפה...

Shakty

New member
המלצה שלי - היפריון של דן סימונס

דן סימונס כתב סידרה של 4 ספרים על כוכב מוזר בשם היפריון, הסידרה זכתה בכל הפרסים הנחשבים של ספרות המדע הבדיוני, והספרים כתובים כל כך טוב והעלילה כל כך סוחפת - שאי אפשר להוריד את הספר מהיד עד הסוף ואז לרוץ לחפש את ההמשך.

vegetable man

New member
אין עדיף

שניהם טובות, ושונות. אני אוהב את גירסת אמגמה כי היא ארוכה יותר, מפותחת ורוקיסטית.

DOCTOR ROBERT

New member
אני מכיר...

רק את הגירסה של אמגמה, והיא באמת נשמעת די רוקיסטית, אז זה היה נשמע כמו שיר לא פסיכדלי במיוחד ולא מתאים לתקופת הפייפר. האם גרסת הסטודיו (של הפייפר) נשמעת יותר הזוייה ו\או פסיכדלית?

vegetable man

New member
צ'מע, דוקטור

קודם כל זה נשמע לך מה שזה נשמע לך. זה לא מדעים מדויקים. גירסת PIPER בהחלט פסיכדלית, בגלל הנגינה של סיד והנאום הזה ברקע ועוד כמה דברים. אבל גם זו של אמגמה פסיכדלית (כמו האלבום כולו), בדרכה האחרת.

למעלה