שבת שלום לכולם

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

לצערי לא הספקתי להכין להיום סקירה על להקה כפי שרציתי, עקב לחץ אטומי בעבודה, ולכן זה יידחה לשבוע הבא. אבל, אלו מכם שכן הכינו סקירה מוזמנים להעלותה כאן. וכמובן, אתם מוזמנים להעלות המלצות להשבוע (ובכלל). סוף שבוע שקט לכולם - בלי פיצוצים ורעידות, כפי שהיו בלילות האחרונים.

One Echoe

New member
שבת שלום חברים!...

איזה כיף, סוף שבוע... קצת רוגע. נקווה שהרוגע ימשיך גם מהצד השני של המפה...! בכל אופן, ההמלצה שלי השבוע קצת שונה, מדובר על פופ בריטי מן השורה הראשונה. לטעמי, זו אחת הלהקות הטובות שהיו כאן בזמן האחרון, ואם תרצו-גם בכלל, בפופ הבריטי. אני גאה להציג: Kean - Hopes And Fears האלבום הראשון של הלהקה שיצא לפני חצי שנה. אם רציתם לדעת איך פופ איכותי צריך להישמע-תאזינו לאלבום הנ"ל. לא תתאכזבו. לוקח טיפה זמן לעקל את המוזיקה. אבל אחרי שמעקלים, זה מדהים. הקול של הזמר, פשוט מושלם. המלודיות המדהימות. המוזיקה המרגיעה. והמילים המעולות. מוזיקת רקע מרגיעה בהחלט, שמצליחה לרגש מאוד גם. וכל זה, כמעט בלי גיטרות
. אגב, הם הופיעו גם בLive 8. תהנו, באמת מומלץ, ושוב פעם- שבת שלום!

vegetable man

New member
ועוד תיקון קטן, מאייתים

הרכב חביב בהחלט. אם אהבת, אני ממליץ לך לשמוע את nadasurf - הרכב רוק ניו יורקי נהדר, שעושה רוק סוחף עם סולן עם קול גבוה ויפיפה. בייחוד האלבום שלהם Let Go

vegetable man

New member
המלצותי לסופ"ש!

בהזדמנות זאת, אם כבר הזכרת את זה ציף - אולי תסבירי לי מה פשר ה"בומים" העל-קוליים שמרעידים את הדלת שלי כל היום (ובעיקר, כל הלילה?). טוב...בסופ"ש הזה יש הזדמנות לכולנו לראות את התכניות ההזויות, הביזריות, והמביכות עד אימה שאיפיינו את תחילת העידן המסחרי הטלויזיה שלנו. בצער רב וביגון קודר, טלעד עוזבת את ערוץ 2, ובדקות אלה אני נשפך מצחוק למראה "רמת אביב ג'". עידית ומייק לינוביץ' ושאר המלפפונים שלבושים כמו חנונים אמיתיים - מומלץ לבידור סופ"ש נוסטלגי. וברצינות: האלבום החדש של Elbow, שנקרא Leaders Of The Free World - אחת האלטרנטיבות המצויינות של השנים האחרונות ברוק הבריטי, פשוט מצוין. מומלץ

X-files

התעוררתי מזה בלילה, אבל הייתי בטוחה שמדובר ברעידת אדמה. מסתבר שלא... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3160649,00.html אגב, אני רושמת לפני את ההמלצות שלך, ואחפש את האלבומים האמורים. שמעתי את שמן של הלהקות, אבל לא שמעתי אותן עדיין.

vegetable man

New member
../images/Emo153.gif spooky!

אני לא מחזיק ממילה של הצבא. הם בטח משחקים עם המטוסים שלהם מעל הים. יש לי דלת עם חלונות והם כמעט נשברו בלילה... אגב, אם את לא מכירה את Elbow, מומלץ מהאלבום הראשון.

לא נראה לי שזה מטוסים

זה הורגש בכל הארץ, וההדף היה חזק מאוד וממושך הרבה יותר מאשר בום על קולי רגיל. אצלי המיטה רעדה, דברים זזו - זה לא קורה בבום על קולי. יותר סביר שזה היה משהו תת-קרקעי. אולי תת-ימי. אנחנו לא נדע מה זה, אבל זה ללא ספק מצית את הדמיון.

vegetable man

New member
יודעת מה

את צודקת. לא הגיוני שזה לא בום על-קולי. אז אם כך מה זה? אני לא מאמין בהרבה דברים - אבל בביקורים של חוצנים דווקא כן. אבל לא זוכר שעדים לביקורים של עב"מים דיברו על רעשים כאלה. זה גם אף פעם לא במימדים כאלה... I want to believe

yotamn9

New member
זה לא בכל הארץ

נראה לי שרק ברצועת החוף. פה בירושלים אני לא מרגיש/שומע כלום. זה בטח כדור הארץ מתנקם בנו על כל הרע שעשינו לו (ואני מדבר גם על הצונאמי וההוריקנים).

NIR Y

New member
איזה קטע שזה לא רעידת אדמה

כן אצלי מרגישים ואני גם על מישור החוף

Zohar yaaa

New member
אצלי זה קרה כבר 3 פעמים

הכלבה נכנסה לאטרף. וזה היה מפחיד, בדרך כלל בום אל קולי מרעיד רק פעם אחת, אבל זה ממש הזיז את כל החלונות. ספוקי.

One Echoe

New member
גם אצלי זה קרה.

לא הבנתי ממש מה זה. חשבתי נפלו פה קאסמים, אחרי הכל, אני גר באשקלון.

new revolution1

New member
אני לא הרגשתי שום דבר..

אני גרה ברמת הגולן.. אמרו לי בגלל שהבתים אטומים כנגד מלחמה, יכול להיות בגלל זה?

itaikuskus

New member
המלצתי

מחר, יום שבת ה29.10 יופיע בארץ אחד מאושיות הרוק הכבד החשובות בכל הזמנים-רוני ג'יימס דיו, עם להקתו, הנקראת על שמו, DIO. בראש ובראשונה, רוני דיו תרם לעולם הרוק והמטאל בכך שהמציא את זה /m\. הוא התפרסם עם להקת elf, שאחר כך הפכה לריינבואו (ריצ'י בלקמור גייס ללהקתו את כל חברי אלף חוץ מהגיטריסט לפרויקט שלו-ריינבואו), ובמשך כמה שנים טובות, דיו הרעיד במות עם סיפורים על אגדות ופנטזיה, יכולותיו הווקאליות המרשימות השתלבו נפלא עם הנגינה הנהדרת של בלקמור ושאר הלהקה, ובין השאר יצאו אלבומי המופת ritchie blackmore's rainbow, rainbow rising ו-long live rock'n'roll. ריינבואו הייתה מין המשך משופר לדיפ פרפל לטעמי, לפחות בתקופה של דיו (אחרי שהוא עזב הם היו נוראיים), והרבה שירים טובים יצאו כמו man on the silver mountain temple of the king catch the rainbow tarot woman starstruck light in the black kill the king long live rock'n'roll וכו'. דיו עזב את ריינבואו, כדי למלא את החלל הענקי שהותיר אחריו אוזי אוסבורן בblack sabbath. עכשיו בתור אחד ששלושת אלבומי הסאבאת' הראשונים מהווים עבורו את הגביע הקדוש, לא כל כך קיבלתי בברכה את התקופה הזאת, הלהקה נשמעה שונה, המקצבי סטונר והסאונד האפל לא נשמעו עוד, ופתאום הכל נהיה מהיר ופומפוזי יותר, אבל דיו עשה עבודה טובה (אחריו זה נהיה הרבה יותר גרוע בסאבאת'), ויצאו 2 אלבומים איתו, הבולט שבהם, heaven and hell מומלץ מאוד לשמיעה. דיו עזב את סאבאת' וב83 יצא האלבום הראשון של הלהקה שלו, וגם המצליח ביותר שלה- holy diver. האלבום מציע צליל חזק, מטאלי, אבל מהסוג הקלאסי עם סולן פומפוזי וגיטרות משוגעות. אחד האלבומי רוק כבד הטובים שיצאו. מאז דיו הוציא תקליטים עם הלהקה שלטעמי דיי חסרי חשיבות, וחזר לגיחה בבלאק סאבאת' ב92 איתם הוציא עוד אלבום, אבל עבודתו הטובה ביותר היא באלבומים שציינתי. מחר הוא יופיע בביתן 1 בגני התערוכה, ואני אהיה שם, רגע לפני שאני הופך לסטודנט מתוסכל, אטעם טעימה אחרונה של חופש.

למעלה