שבת שלום לכולם

oribarak

New member
ראית מה זה קוסקוס, התגלתי לצד הטוב

אני כל הזמן שומע את זה בלופים!!!! אני מכור יש שמה כמה שירים שנדבקתי בהם הלהיט i put a spell, וסוזי קיו, אך אך

דילמה קשה.... אנא עיזרו לי להחליט!

שני סרטים מצויינים משודרים הערב בהוט. ב-20:40 מתחיל באחד מערוצי הסרטים "ספיינל טאפ", הגדול, בעוד בשעה 21:45 מתחיל בערוץ אחר שידור הסרט הענק "אוכפים לוהטים". במה לבחור???

a9981

New member
שאלת ספיינל טאפ

באיזה ערוץ שודר "ספיינל טאפ"? חיפשתי ולא מצאתי...כנראה נגמר כבר. שמעתי עליו רבות אך מעולם לא ראיתי.. (אבל בכל זאת אני אשמח לדעת באיזה ערוץ שודר הסרט)

ב-Hot סרטים. ויש שידור חוזר

מחר בחמש ורבע אחה"צ. מומלץ ביותר, לכל מי שעדיין לא ראו. כמה שהסרט הוא פרודי, ומציג את חברי הלהקה כדבילים, זהו גם סרט ראליסטי, שנותן תאור כנה של הדינמיקה בתוך להקות, והיחסים המורכבים שבינן לבין חברות התקליטים, המנהלים, והקהל.

מצטרף להמלצה דיסק מדהיםםם

ניל פירט עושה שם עבודה משולמת!!! מי שלא שמע שישמע וכמה שיותר מהר כי זה חתיכת יצירת אומנות...

אז זהו, שלא הספקתי לשמוע...

בהתחלה אני טענתי שזה CD ובהמשך אחרים טענו של תקליט ויניל. אני רק זוכר שזה היה בתוך עטיפת נייר שחלקה שקוף וכתוב למעלה בשחור "Mother".

itaikuskus

New member
המלצתי

black flag-nerveoous breakdown זה 7 אינץ' (אי.פי), שהוא ההוצאה הראשונה של אחת מנושאות הדגל של ההארדקור בחוף המערבי. הסולן פה הוא קית' מוריס, שאחר כך עזב להקים את circle jerks האגדיים בפני עצמם. אל תתנו למילה הארדקור להפחיד אותכם, מה שיש פה זה רוקנרול טהור ומחוספס, כשמוריס שר על הלחצים בחיים שהוא צריך להתמודד עימם- בוס מעצבן, בית ספר מעצבן, סמים וכו'. בתקופה הנוכחית שלי אני מאוד מזדהה עם התכנים של האי.פי ולא יכול להפסיק לנענע... תנסו. 5:30 דקות של תענוג.

thezanani

New member
"המילה האחרונה"

אני יוצא כאן מהעיקרון שבו חייבים להמליץ על משהו כי מאחורי התמימות הזרחנית של "שבת שלום" מסתתר לו מסדר פורום נוקשה וחסר פשרות. אז אצדיע לתא"ל בדימוס ציף ואכריז בראש חוצות על אהבת הנפש שיש לי לפמניסטית-שנקינאית-ברז'אית-רדיקלית-בוהמית שמשמאל למילים מגונות אלה ממש. כמעט כולכם בטח שמעתם על התוכנית המצויינת "המילה האחרונה" שבגלי צה"ל.הקונספט די פשוט-עיתונים כותרות ופרשנויות.רפי רשף כמעט.אבל לא. התוכנית מציגה כאן אבולוציה מפחידה של האפקט הקיטשי של "עובד וז'ניה". שמאלנית אתאיסטית ותלאביבית וימני סרוג כיפה מירושליים-מה יכול להיות יותר ממוחזר מזה? על המפגש הזה בדיוק באתי להמליץ.4 המנחים של התוכנית במהלך השבוע הם ג'קי לוי,אברי גלעד,עירית לינור ואורי אורבך.בלי להמעיט בערכם העצום של השניים הראשונים שנפגשים בימים א-ב-ג,הפאן הגדול מגיע בימים ד-ה שאותם אני לא מחמיץ כבר שנתיים.עירית ואורי מנתחים את המציאות בציניות בלתי נגמרת,הומור נהדר והרבה הרבה קללות לא מובנות משני צדדי ארצנו הנהדרת. והסטריאוטיפ שתוכנן מלכתחילה,ז"א שהוא יגיד שצריך לשכן את פלשתין בפינלנד והיא תמכור מרגמות לחיסול התנחלויות,התפוצץ ממזמן. זאת שעה שכל אחד חייב לעצמו,ולו בזכות המכשפה שמשמאל. ועוד משהו קטנטן,וסביר הרבה יותר:מרק גריסים.

avki

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif (אחד לכל המלצה)!

אורי אורבך+עירית לינור=תוכנית משובחת, קצת פשוטה מדי, קצת דלה מדי, אבל עושה טוב כבר שנים רבות. מרק גריסים+יום חורפי= (מחפש איזה תיאור שעומד ברמה עם התיאורים של צנעני או לפחות עם התיאורים של ג'רום ק. ג'רום... לא מוצא...) כיף וטוב (ומשביע).

oribarak

New member
ויש גם דיסקים חדשים, בשבילך קוסקוס

ההורים שלי חזרו מאילת כרגע עם 3 אלבומים מדהימים neil young-harvest:שמעתי אותו ברדיו פעם ב88 fm, ועכשיו אני באמצע שלו שוב, פשוט מדהייייייייייייים the doors-waiting for the sun: גם אותו שמעתי בחציו, והתאהתבי בכמה שירים(not to touch the earth) אז החלטתי לקנות the doors- morisson hottel:אמרתי כבר שאני אוהב בלוז?אמרתי שאני אוהב דלתות? אז הרי לכם, לא שמעתי, מצפה מאוד

thezanani

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo69.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

המלך הוא עירום!אפוקליפסה עכשיו!מוות ברחובות!קץ העולם!רוסים רצים עירומים ברחוב!אנרדלומסיה!קאקאפוניה!קאקא!אנרכיה!גיהינום!הנה הוא בא.משיח צדקנו.הנה הוא בא.זה אנד.אין קרדיטים.אין שפם. תפסתי אותך,עיזה פובלוציסטית. תפסתי.

למעלה