"המילה האחרונה"
אני יוצא כאן מהעיקרון שבו חייבים להמליץ על משהו כי מאחורי התמימות הזרחנית של "שבת שלום" מסתתר לו מסדר פורום נוקשה וחסר פשרות. אז אצדיע לתא"ל בדימוס ציף ואכריז בראש חוצות על אהבת הנפש שיש לי לפמניסטית-שנקינאית-ברז'אית-רדיקלית-בוהמית שמשמאל למילים מגונות אלה ממש. כמעט כולכם בטח שמעתם על התוכנית המצויינת "המילה האחרונה" שבגלי צה"ל.הקונספט די פשוט-עיתונים כותרות ופרשנויות.רפי רשף כמעט.אבל לא. התוכנית מציגה כאן אבולוציה מפחידה של האפקט הקיטשי של "עובד וז'ניה". שמאלנית אתאיסטית ותלאביבית וימני סרוג כיפה מירושליים-מה יכול להיות יותר ממוחזר מזה? על המפגש הזה בדיוק באתי להמליץ.4 המנחים של התוכנית במהלך השבוע הם ג'קי לוי,אברי גלעד,עירית לינור ואורי אורבך.בלי להמעיט בערכם העצום של השניים הראשונים שנפגשים בימים א-ב-ג,הפאן הגדול מגיע בימים ד-ה שאותם אני לא מחמיץ כבר שנתיים.עירית ואורי מנתחים את המציאות בציניות בלתי נגמרת,הומור נהדר והרבה הרבה קללות לא מובנות משני צדדי ארצנו הנהדרת. והסטריאוטיפ שתוכנן מלכתחילה,ז"א שהוא יגיד שצריך לשכן את פלשתין בפינלנד והיא תמכור מרגמות לחיסול התנחלויות,התפוצץ ממזמן. זאת שעה שכל אחד חייב לעצמו,ולו בזכות המכשפה שמשמאל. ועוד משהו קטנטן,וסביר הרבה יותר:מרק גריסים.