שבת שלום לכולם!

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם! ../images/Emo16.gif

מה המלצותיכם לשבוע הבא עלינו לטובה? ההמלצה שלי היא להתכרבל בתוך שמיכת הפוך, לאכול משהו טעים, ולקרוא (שוב) את "שלושה בסירה אחת" של ג'רום ק. ג'רום - המחמם האוניברסלי לחורף קר.

NIR Y

New member
שבת שלום

אני יקרא את הספר. אני ממליץ על Relics, רק החלתי לשמוע אותו והוא נשמע מצויין, וגם יש בו את אמילי שזה כבר שווה הרבה. וגם אני ממליץ לראות התפוז המכני, כי זה הסרט הכי טוב שיש. אם הייתי יודע מה לכתוב הייתי כותב עליו לפחות- משהו כזה, כי הוא סרט כול כך טוב. וגם אני ממליץ על האתר הזה, שהוא בונה לך תחנת רדיו לפי להקות ושירים שאתה מכניס, מאד נחמד.

oribarak

New member
ראיתי התפוז המכני לראשונה שלשום

סרט גאוני!!!!!! הזוי לחלוטין, מיוחד, לא עושים כאלה סרטים כבר

המלצתי

אני יושב עכשיו במחשב של אחותי (המחשב שלי הצתננן) ודולק פה רדיאטור וכל כך כיף לי. פשוט תדליקו רדיאטור אם יש עוד למישהו בעולם כזה.

new revolution1

New member
לי יש..

נראה לי לראשונה שאני כותבת המלצה פה.. אז ככה.. אח שלי קנה דיסק של הירומי שמעתי לשני הדיסקים שהיו לו שלה, אחד צרוב ואחד מקורי ופשוט התאהבתי בסיגנון מוסיקה שלה. הירומי היא אסייאתית כך אני חושבת, היא ג'אז מודרני- ג'אז עם קצבים שונים שמתחברים ליצירה אחת מטורפת- שילוב הכלים, קצב מהיר, הפסנתר.. אגב- היא הייתה בפסטיבל הג'אז הנודע באילת שהתקיים השנה. שני דיסקים מומלצים שלה- hiromi- another mind: דיסק עם קצב מהיר והרבה אלתורים.. hiromi- brain: בניגוד לקודם שהמלצתי הוא אלבום מאוד רגוע ומדגיש יותר את הג'אז המסורתי והרבה פסנתר. סוף שבוע טוב, תיהנו :)

afon

New member
ספר

"עריסת חתול" ציני, הומור משובח, פסימי, מעניין, מרתק, פשוט מצוין. מספר את סיפורו של סוף העולם, ושל הטיפשות האנושית. פשוט ספר נהדר, מה שאני עוד יודע (ומתקשר בצורה עקיפה לחלוטין לפורום) זה שתנועות הסטודנטים בשנות השישים בארה"ב (ותנועות ההיפים) מאוד העריכו את קורט וונגוט (הסופר) והוא נחשב לאחד מהסופרים שביטאו בצורה טובה וישירה את המחשבות של אותם צעירים. בקיצור, ממולץ!

עוד המלצה

קחו בקבוק דיאט קולה ושימו בתוכו כמה סוכריות מנטוס בטעם מנטה. הנאה מובטחת. לא תתאכזבו (מומלץ להתרחק מהבקבוק או לא לעשות את זה עם בגדים יפים במיוחד)

THC MaN

New member
ניסיתי את זה אתמול

אבל עם קולה רגילה ולא קרה כלום.. זה חייב להיות דיאט?

FunkyMonk

New member
לא...

מה שגורם לריאקציה הכימית הוא בכלל חומר מרוכז במנטוס - הריאקציה היא עם הCO2. בסרט ממליצים לעשות עם דיאט כיוון שעם קולה רגילה הכל נהיה דביק מהסוכר..

The Albatross

New member
אז למה כשניסינו עם קולה רגילה

זה לא עבד?
זה מה שהיה זכור לי משיעורי כימיה שנה שעברה, אבל הרחבתי פיזיקה ככה שכדאי שאני אשתוק.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אוי, איזה ספר ../images/Emo6.gif

לא הפסקתי לצחוק עם עניין החמאה שם. הומור בריטי, הא ציף?

עילי6

New member
הייתי בהופעה של הירומי באילת

היא גדולה שמעתי היא ניגנה שם נראה לי רק מהדיסק brain וזה היה ענק! כלכך הרבה אילתורים שעושים את השירים אבל איפשר להשיג את הדיסק בארץ לא?

new revolution1

New member
ברור..

אח שלי קנה את הדיסק הזה, אחרי פסטיבל הג'אז.. וגם המלצתי עליה בשירשור הזה.. היא באמת טובה.

LEnnA no 1

New member
המלצה ===>>

Queen- Innuendo אלבום מדהים לטעמי השיר הראשון והאחרון מזכירים לי את החומה... לא יודעת למה... תנסו, שווה...

למעלה