שלישיית ההנדריקס!!!
אתמול השלמתי את שלישיית ההנדריקס שלי...ניתן המלצה חמה על כל אחד מהם: are you experience- אלבום הדיביוט של החוויה של הנדריקס, צופן בתוכו אינספור להיטים, שירים פסיכדליים, רוקנרול, בלוז רוק , ועוד המון הפתעות, האלבום הזה גורם לי לויברציות שאי אפשר לתאר...זה כשמתחיל red house, וכשג'ימי בקולו הסקסי משהו אומר foxy lady...here i come and get ya, ועוד המון רגעים...האלבום מצטיין בפסיכדליה מצויינת והמון קטעים הזויים עם גיטרות, כמו שרק הנדריקס יכול לעשות.. axis:bold as love- את זה קניתי אתמול והביקורת עדין רדודה, אבל ממה שזה נשמע זה אלבום גדול, קצת פחות פסיכדלי מהראשון, אבל ג'ימי הנדריקס הוא תמיד ג'ימי הנדריקס, אם זה ב little wing, או בקטעי גיטרות אחרים כמו castle made of sand, או קטע הזוי ופסיכדלי if 6 was 9... electric ladyland- האלבום האהוב עלי של החוויה של ג'ימי...כל שיר פה זה פנינה, ואגדה, וקלאסיקה...אם זה crosstown traffic, או הפתיחה של voodoo child הראשון, וכל שיר פה...כולל הסולו גיטרה הגדול בכל הזמנים לדעתי ב still raining still dreaming, שרק ג'ימי יכול לדבר עם הגיטרה שלו כמו פה...ושתי הקלאסיקות שמסיימות, all along, ו voodoo child השני... שמעו, גיליתי את עולמו של ג'ימי רק לאחרונה ואני כל כך מעריץ ת'בנאדם הזה ומעריך אותו...הוא מוזיקאי אמיתי!