שבת שלום לכולם

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

אני פותחת בזאת רשמית את שרשור השבת, בו אתם מוזמנים להמליץ לחברי הפורום על אלבום או שיר ששמעתם, קליפ או סרט שראיתם, ספר שקראתם. ספרו לנו עליו, ומדוע לדעתכם כדאי לחוות אותו.

Pete Best

New member
../images/Emo16.gif 26 שנים לרצח ג'ון לנון ז"ל

Double Fantasy - John lennon & yoko ono אלבום מעולה. האחרון של לנון, יצא מספר שבועות לפני הרצח. אני חייב להודות שיש מספר שירים שבאמת אני שונא באלבום, והם עושים לי צמרמורת בגוף כשאני שומע אותם. על המחדל הזה אחראית אישה בשם יוקו "אני פירקתי את הביטלס" אונו. האלבום משלב שירים נפלאים ומרגשים של ג'ון, ושירים (קשה לי לקרוא לזה ככה..) של יוקו. מה שיוקו עשתה זה לקחה כמה כלי נגינה, והתחילה לצרוח בכל הכוח. בין הצרחות היא משחילה מילים כמו "john" "kiss" ועוד מיני שטויות... זה די מפחיד לשמוע את זה. להרחיק מילדים מתחת לגיל 10. אבל החלק של ג'ון, כמו שאמרתי, נפלא. עוד המלצה, Imagine - John Lennon אלבום נהדר, עם שיר נושא מעולה, ועוד שירים כמו Oh Yoko שאני מאוד אוהב, Jealous Guy , וHow Do You Sleep, שנכתב מתוך שינאה עזה על פול מקרטני. ג'ון לנון, יהי זכרו ברוך.

itaikuskus

New member
אם כבר ג'ון לנון

אז plastic ono band האלבום סולו הכי טוב של מי מארבעת המופלאים, אולי אני ארחיב עליו אחר כך.

לחיפאים שביננו,

ביום שישי הקרוב, ערב הרוקולנוע בסינמטק יהיה מוקדש לג'ון לנון ופול מקרטני. שווה לבוא.

שלום חן

New member
ערוץ 33...

בשעה 14:10 בשבת צהריים, תכנית על דיויד בואי, נראה לי מענין. צפיה מהנה שבת שלום

oribarak

New member
שלישיית ההנדריקס!!!

אתמול השלמתי את שלישיית ההנדריקס שלי...ניתן המלצה חמה על כל אחד מהם: are you experience- אלבום הדיביוט של החוויה של הנדריקס, צופן בתוכו אינספור להיטים, שירים פסיכדליים, רוקנרול, בלוז רוק , ועוד המון הפתעות, האלבום הזה גורם לי לויברציות שאי אפשר לתאר...זה כשמתחיל red house, וכשג'ימי בקולו הסקסי משהו אומר foxy lady...here i come and get ya, ועוד המון רגעים...האלבום מצטיין בפסיכדליה מצויינת והמון קטעים הזויים עם גיטרות, כמו שרק הנדריקס יכול לעשות.. axis:bold as love- את זה קניתי אתמול והביקורת עדין רדודה, אבל ממה שזה נשמע זה אלבום גדול, קצת פחות פסיכדלי מהראשון, אבל ג'ימי הנדריקס הוא תמיד ג'ימי הנדריקס, אם זה ב little wing, או בקטעי גיטרות אחרים כמו castle made of sand, או קטע הזוי ופסיכדלי if 6 was 9... electric ladyland- האלבום האהוב עלי של החוויה של ג'ימי...כל שיר פה זה פנינה, ואגדה, וקלאסיקה...אם זה crosstown traffic, או הפתיחה של voodoo child הראשון, וכל שיר פה...כולל הסולו גיטרה הגדול בכל הזמנים לדעתי ב still raining still dreaming, שרק ג'ימי יכול לדבר עם הגיטרה שלו כמו פה...ושתי הקלאסיקות שמסיימות, all along, ו voodoo child השני... שמעו, גיליתי את עולמו של ג'ימי רק לאחרונה ואני כל כך מעריץ ת'בנאדם הזה ומעריך אותו...הוא מוזיקאי אמיתי!

וינסנטי

New member
ג'ימי גדול!

יש לי רק את אלקטריק ליידילנד, איזה מהשניים הראשונים מומלצים להמשך?

itaikuskus

New member
שאלו את זה בעבר

אני המלצתי על שניהם, משמע, איזה שלא תבחר, לא תרגיש מופסד. הפתרון האידאלי הוא פשוט להתחיל מבראשית, עם are you experienced, ועם הזמן להמשיך לaxis

RoieL

New member
ואם אתה מחפש משהו שיותר ניתן

לעיכול לך על אקסיס [ולמתעניינים- שמעתי את שניהם ובסוף הלכתי על הגרסא המיוחדת של לאב].

IamAR

New member
שבת שלום =]

לאחרונה יצא לי לקרוא הרבה, ואחד הספרים היותר טובים מביניהם, נקרא: "על נהר הפיאדרה שם ישבתי גם בכיתי" של פאולו קואלו כמאופיין לקואלו רוב הספר מבוסס על רעיונות רוחניים ופסיכולוגים ספר קצר יחסית, כ170 עמודים, בהתחלה קשה להתחבר לרעיונות ולעלילה, אבל אחרי השליש הראשון הצלחתי לגמרי להיכנס לתוך לסיפור אני ממליצה מאד לקרוא את הספר, אותי הוא ריטק. ואני אנצל עד הסוף את ההודעה הזאת. אתמול ראיתי קטעים מהסרט THE CHILDREN OF MEN , סרט שיצא השנה. רוב העלילה מתרחשת בלונדון של שנת 2027. 20 שנה מהיום, העולם שרוי בכאוס מטורף, זהו דור שבו האדם הפסיק להתרבות.... נשים לא מצליחות להכנס להריון, התינוק האחרון שנולד , כיום בן 18 לא יצא לי לראות את כל הסרט, אבל לפי ההתרשמות שלי הוא מאד מעניין בכל מקרה, לכל אורך הסרט ברקע נראת תחנת הכוח בלונדות, אותה אחת שנמצאת על עתיפת האלבות "אנימלס" מה שנורא הגיוני, כי העלילה מתרחשת בלונדון, אך לאחר כמה שניות הבחנתי בזה --------> לכל אורך הסרט מראים את החזיר מתעופף לו מעל התחנה במשך כמה דקות מתנהלת שיחה בבניין גבוהה כאשר הקיר החיצוני כולו חלון, המשוחחים מתקרבים לחלון וממשיחים את שיחתם כך שהצופה יכול להבחין שמטרים ספורים מהחלון מטעופף החזיר בגודל עצום ובלי קשר לחזיר, אני ממליצה לראות את הסרט

Jason2

New member
טוב כמובן המתרגמים

חייבים להאכיל אותנו בכפית ולהבהיר שהסרט מתרחש בעתיד.

Elinor BC

New member
לכו להרצאות של סטיבן הוקינג

אני יודעת שאני אלך לאלו שאוכל. :)

dpghost

New member
אפשר לקבל קצת פרטים עליהן?

בתור תלמיד פיזיקה נלהב אני מאמין שיהיה מעניין אז אם אוכל לקבל קצת פרטים על המיקום ועל המועד בו יתקיימו... בתודה מראש דניאל

ניראה לי שההרצאה תהיה זמינה ב-ynet

מאוחר יותר. ראיתי אותה בשידור ישיר, קצת הזוי, אבל מאד מעניין בסה"כ... הרבה חומר למחשבה.

למעלה