עקירה זה ממש ממש ממש לא כואב.
בס"ד. עוברים כמה זריקות, ולא מרגישים כלום. אלא אם כן יש עצבים רגישים שהרדמות לא ממש עוזרות, ואז זה סיפור אחר. אזהרה,הקטע הבא לא נעים למשמע
לעומת זאת, לי יש ניב כלוא. מה שאומר שמלבד הגשר שיש לי בגלל השיניים העקומות, יש לי ניב אחת שמסרבת לצאת ועקירה לא תעזור, ככה שני הניבים (בניגוד ל8 השיניים האחרות שעקרו לי שאחרי עקירה כן ירדו) השן שלמטה פשוט חזקה מדי ולא נותנת לניב העליונה לרדת. וזה יכול לגרום לזיהומים ולשורה חדשה של שיניים (הניב תצא מהצד ויהיו לי שני ניבים בכל צד. מכיר אנשים כאלה, וזה מפגע סביבתי הדבר הזה...) אז מה שעשו זה ככה. מרדימים את האיזור הרדמה אמיתית(ולא דרדלה כמו של עקירה, שזה הרדמה, אבל לא הכי חזקה) ואז עוקרים את הניבים. אחרי זה, לוקחים סכין ופשוט חותכים את החניכיים עד שמגיעים לניב הכלואה >< ואז שמים איזו שרשרת ומושכים לאט לאט לכיוון הגשר. החיתוך עצמו ממש ממש לא כואב בגלל ההרדמה הממש חזקה. אחר-כך, אחרי שההרדמה פגה, זה עסק לא נעים, אבל סביל. אבל, אחר-כך עברתי כאב אמיתי. אחרי הניתוח שמים איזה ג'לי דמוי פלסטלינה על איזור הניתוח כדי למנוע זיהום ולמנוע כאב. הרופא אמר לי שאם במקרה זה נופל לי עד לתור אצל האורטודנטית(שאמורה לשים את השרשרת הזאת שמושכת) אז לקבוע אצלו תור והוא ישים לי את זה מחדש. אחרי יוםמיים בערך, הבאתי אפצ'י רציני. כמובן שזה נפל, והלכתי אליו כדי שישים לי את זה. אז אני יושב בכיסא, נינוח. אז הוא לוקח את הג'לי, שאותו, בשביל שתדעו, צריך ללחוץ חזק והרבה זמן עד שהוא מתקשה. אז הוא לוקח את הכמות ג'לי הנדרשת, ופשוט תוקע לי אותה באיזור החתוך!!! פשוט תוקע בלי הרדמה בלי כלום! אל חניכיים חתוכות חשופות! זה היה כאבי תופת!!!!!!!!!!