שבת שלום לכולם!

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם! ../images/Emo16.gif

מה המלצותיכם לחברי הפורום לשבוע הבא? איזה ספר שקראתם, סרט שראיתם, או אלבום ששמעתם - לדוגמא - אתם חושבים שלחברי הפורום כדאי לחוות גם כן? אני אעלה את המלצותיי בהמשך. וינתיים: תהנו מהחורף.

maliya2

New member
המלצה על אלבום

anathema למי שלא מכיר התחילו את דרכם עם סגנון שנקרא דום מטאל ועם הזמן התרכחו יותר ויותר ונהיו יותר מלטפים עם פחות דיסטורשנים . ללהקה יש אלבום בשם judgement שהוא אחת הפסגות שלהם בתקופה החדשה . אלבום מאוד מומלץ הרבה קטעים טובים הגיטריסט שלהם שהוא גם הסולן זיהיתי שהוא מאוד מושפע מפינק פלויד ובאלבום הזה יותר מכל אלבום אחר אפשר לזהות את זה עליו. שבת שלום

המלצה

העוד - אבי הכילים המוסיקלים האוריינטלים. זה קטע עוד של המוסיקאי האגדי פריד אל-אטרש במהלך קונצרט שלו: http://www.youtube.com/watch?v=zWddWhpKrmM (איך הופכים את זה לקישור?!) גיטריסטים איפה אתם?!
בארץ יש המון אוהדים לכלי הזה, ומציינים זאת ב"פיסטיבל העוד הבינלאומי" שנערך בירושלים מדי שנה, שמופיעים בו אומנים מהארץ ומחו"ל. ש"ש

floydian

New member
הסינגל - ARNOLD LAYNE

קיבלתי לפני יומיים את הסינגל בדואר, הזמנתי אותו מאמזון. בסך הכל נחמד ויש בו 3 שירים: 1. ARNOLD LAYNE מבוצע בסיבוב האחרון של גילמור ושר אותו דיוויד בואי 2. אותו השיר אך בו ריצ'רד רייט שר 3. DARK GLOBE - שירו של סיד בארט ז"ל מבוצע ע"י דיוויד גילמור מומלץ לאספנים אחרת לא ממש חובה... אולי מישהו יודע איפה אפשר למצוא את זה על תקליט חוץ מה-EBAY כי באמזון אין להם?

flowerboy69

New member
כן

כנס לאמזון צרפת.שם לב לפרטים-יש שם את הסינגל בגרסת vinyl.זו גרסת ה 7".אמורה לצאת גם 10" אך זה כרגע מתעכב.

floydian

New member
עלה לי

משהו כמו 6 ליש"ט, זה לא זול בשביל סינגל אבל אני צריך שיהיה לי הכל, נראה לי שאני מכור
אותו דבר עלה לי הסינגל SMILE של דיוויד גילמור. העניין הוא שהמשלוח מכפיל את העלות של הסינגל אחרת זה היה זול. שלא נדבר כמה עלה לי התקליט של ON AN ISLAND....

Elinor BC

New member
למרות שנותרו רק עוד יומיים

לכו לפסטיבל מרפיס בסנימטק ! פשוט כיף :) אשכרה 4 ימים באירלנד שבת שלום

DOCTOR ROBERT

New member
שבת שלום!

היום אין לי הרבה המלצות - אני רק רוצה להמליץ על האתר הזה. זהו אתר ה Drum&bass הישראלי, ואם תרשמו תוכלו להכנס לפורום ה-DJ Sets ולהוריד המון סטים של מוזיקה מעולה. ד"א, ההורדה חוקית לחלוטין.

wish i was here

New member
גדנ"ע

אני הייתי השבוע בגדנ"ע בשדה בוקר והיה די כיף....למרות שהיה טיפה קר בלילה (למרות שמעלי צבאי זה אחד הדברים המחממים!) החדירו בנו הרבה מוטיבציה לגיוס ואני החלטתי סופית לאן אני רוצה להתגייס(יחידת "עוקץ") כמובן שהמטווח עם האמ-16 היה חוויה עם הרבה אנדרנלין וכיף לאללה. יאללה חברה זזתי להתאמן לבוחן בר-אור!

wommer

New member
אחחח ימי הגדנ"ע בשדה בוקר...

אני הייתי בצוות שנדפקה הכי הרבה בתורנויות - איחרנו לסדנת השטח, אפילו לטקס סיום איחרנו בגלל זה. עוקץ? וואו בהצלחה, צריך לעבור מיונים לזה...ונראה לי קשה להגיע לשם.

wish i was here

New member
חחח...תורנות מטבח זה כיף מה קרה לך

וכן...עוקץ זה יחידה שלא קל להגיע אליה....אבל כבר התחלתי להתאמן מעכשיו (צריך לעבור מבחן בר-אור הכולל שכיבות סמיכה כפיפות בטן וריצת 2000)

מורנא007

New member
תענוג מפוקפק

למרות שהיו כמה רגעי נחת. כאשר קול זוהר
מהדהד בין הסירים בסיום יום התורנות: אלינור את יפה כמו מלאך וכו'. I'm glad I'm not there

למעלה